Garant Ipoteki
Консалтинговая компания
Разберём вашу кредитную историю и подберём низкую процентную ставку!
Aleksandr Soldatov
Хочу выразить благодарность Мадине Нурлановне за хорошую и профессиональную консультацию. Все вопросы были подробно и понятно разъяснены, общение прошло вежливо и доброжелательно. Спасибо за внимательное отношение и помощь.
Айгерим Шардарова
Хотела выразить ОГРОМНУЮ благодарность менеджеру Мадине Нурлановне за подробную и грамотную консультацию. Вся информация была изложена понятно, с учётом моей ситуации, даны чёткие ответы на все вопросы. Консультация помогла разобраться в нюансах и принять взвешенное решение. Спасибо за профессионализм и внимательное отношение❤️процветания Вам и побольше адекватных клиентов 🌸
ГД
Гулнур Дурмаганбетова
Гарант ипотекасындагы Аслан Сатбекулына улкен рахмет
ДУ
Дарига Укебаева
Осы компанияға рахмет. Айман деген менеджерге алғыс айтамын. Керек сумманы шығарып берді.👍👍
ЖЕ
Жансая Ерниязовна
Гарант ипотеки компаниясының менеджері Мөлдір ханымға үлкен рахмет! Тез арада қажет сумманы шығарып, барлығын жақсы түсіндірді. Өз ісінің маманы .
КА
Канагат Айсан
Грубые менеджера
Garant Ipoteki, консалтинговая компания
3 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Напишите пожалуйста имя менеджера, если не сложно на номер - 87075028530
Bektas Kaidar
Менеджер Бексултанға рахмет, өз ісің біледі,оңай әрі үғымды қылып түсіндіріп берді, тез арада финанс жағынан көмек көрсетіп берді, үлкен рахмет гарант ипотеки.
МЖ
Мадина Ж.
Қанша жерге бардық, бірақ көп жерде тек реклама болды. Ал гарант ипотеки компаниясында тез арада, доход аз болсада, кредитная нагрузка болсада шығарып берді. Көп рахмет. Әсіресе Мадина Нурлановнаға рахмет! Өте күшті менеджер. 😊
MM
Maxmud Maxmud
Спасибо менеджеру Мадина Нурлановне помогла получить желаемую сумму всем советую
Айгерим Скакова
Менеджер жақсы қызмет көрсетті, бәрін анықтап түсіндірді. Гарант ипотека компаниясының қвзметкері Мадина Нурлановнаға көп рахмет!
Альмира Абзалова
Гарант ипотекасы Мадина Нурлановна менеджер жумысына оте тиянакты еки рет бардым озимнин калаган сумамды шыгарып берди жумысы оте унады 👍👍👍👍👍👍 Отличноооо 👍👍👍👍👍👍 сиздерде барып калаган суманызды ала аласыз отееее жаксыыы жумысында тынгылыкты орындайды 👏👏👏👏👏 сураган сурактарынызгада жауап бере алады офистары бар толе би 85 жумысы оте сапалы барлык банктермен жумыс жасайды 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 !!!!!!!! Барлыгын тусиндирип жумысына жауап береди оте оте активный 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 жумысына озим риза болдым 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 озинин паракшалары бар жекесине шыгып сурактарынызды койсаныздар болады ватсап номерге шыксаныздар болады 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 🏢 офистери бар ГАРАНТ ИПОТЕКА 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 БЦ АмБассадор улица толе би 83
Талгат Кожалепесов
Хорошее обслуживание
Алия
Менің есімін Алия, Алма-Ата обл тұрғыны мын. Мен несие алу үшін біраз жарнамаларды көріп,хабарласқан. Бірден осы Гарант Ипотеканың жарнамасына тоқтадым.Содан сенбі күні хабарласып,Толе би дегі мекемеге бардым.Жылы қарсалып, ақпаратты қазақша түсіндіріп,несие алуға көмек қолын созды.Несиені біз талап еткен соманы шығарып берді,көп көп рахмет.Алғысым шексіз.Жылы жүзбен қарсалып,анық қанығын түсіндіріп берді.Сіздерге алғысым шексіз,осындай иманды,сабырлы азаматтар,табысты болып,биіктен көріне берсін.Алла разы болсын, еңбек жолын өрлей берсін.
MK
Misha Kibirov
Гарант ипотекаға алғысым шексіз үйалуғы көмектескен Альфия усентаев и Аяжан болаткханкызы на көб көб рахмет құжаттарды өзідер дайындап үй алуға көб үлесін қосты. Шын жүректен Рахмет аитамын.
БР
Бауыржан Рыскельдиев
Рахмет өте жаксы жумыс жасадыңыз.
Есболат
Мадина супер менеджер
Акжан Сабраева
Керемет консалтинговая компания, кеңес беремін! Бір күнде өтінішіміз қаралып, оң шешімін тапты! Мадина Оралдықызына алғысымыз шексіз!
Айдана Нуртас
Аслан Сатбековичқа үлкен алғыс білдіреміз Барын салып көмек көрсеткені үшін өз ісінің маманы. Барлығын оперативно тез жасап берді. Гарант ипотекаға рахмет 👍👍👍
Даукенова Асель
Хочу сказать большое спасибо Мадине. Поблагодарить за услуги и также отличное отношение, было очень приятно с вами работать 🫂
Айнур Аккуан
Менеджер Мөлдір Қанатқызына үлкен алғыс білдіреміз, өз ісінің білікті маманы екен! Өте тиянақты, оперативно жұмыс жасайды, барлығын толықтай, ашық түсіндіріп берді. Осы кісінің көмегімен келген мәселемізді шешіп алдық. Үлкен үлкен рахмет!🙏❤️ Гарант ипотеки кәсіпорнына да рахмет, мамандары профессионалды жұмыс жасайды!
СБ
Сахинур Бакиева
Хочу выразить благодарность Асылану Сатбековичу за профессионализм и внимательное отношение. Менеджер подробно объяснил все условия кредита, ответил на все вопросы, помог подобрать оптимальный вариант. Оформление прошло быстро и без лишней суеты. Очень приятно иметь дело с таким компетентным и доброжелательным специалистом! Рекомендую обращаться именно к Асылану Сатбековичу— настоящий профессионал своего дела.
Альбина Насирова
Хочу сказать спасибо менеджеру Асылану за то что быстро и грамотно все объяснил и помог нам решить нашу проблему ,он профессионал своего дела 👍 желаю ему побольше клиентов и процветания на работе 🙂
Аскар Джуманов
Спасибо менеджеру Мирсултан, смог качественно объяснить и разобраться ,сразу видно,что профессионал своего дела. Побольше тебе благодарных клиентов. Дальнейших успехов вашей работе.
ЖМ
Жанат Мукашев
Спасибо, Мирсултан, за четкие разъяснения и ценные рекомендации. Теперь у нас есть ясное понимание дальнейших шагов!
ВЖ
Венера Жумабаева
Мирсултан Менеджерге улкен рахмет, оз жумысына тыянакты
ГЖ
Гулмира Жунусова
Быстро и качественно 🙏❤️🌺
ЗД
Закира Дулатбаева
Мирсултану большой рахмет,так быстро и качественно обслужил👍👍
ДБ
Динара Баймуханбетова
Спасибо менеджеру Мирсултану! Быстро и грамотно разъяснил, ответил на мои волнующие вопросы. Побольше благодарных клиентов!!!
ГТ
Гулайым Турганова
Хочу выразить благодарность менеджеру Асылану👍🏼 все доступно, грамотно объяснил. За короткий срок получила нужную сумму 👍🏼 процветания и удачи 🌸
ЖК
Жанара Кенжебаева
Хочу выразить благодарность менеджеру Мирсултану, за быстрый профессиональный подход к моей проблеме, и её быстрое разрешение в мою пользу. При оформлении кредита объяснил всё быстро и доступно ,спасибо большое.
Маркен Баймуханбетов
Мирсултан! Ты молодец! Помогаеш людям ! Быстро и грамотно разбираешся в своём деле ! 💪👍
АЖ
Айгуль Жиенбаева
Менеджер Мирсултанға рахмеет👍👍всё понятно и быстро сделал
НХ
Нурлан Хасенов
Банктен ала алмаған кредитті, Garant Ipoteki командасындағы Мадина деген қыз бала алып берді. Рахмет
Shon Iss
Менеджер Мөлдірге алғыс айтқым келеді! Өз ісінің білікті маманы екен, барлық жақтан қамтылған жауап алдым және тез шешім тауып берді ^_^
Aidoni Aitbai
Менеджер Асыланға рахмет. Барлық сұрақтарыма жауап беріп, бүкіл жерде көмектесті👍🏾👍🏾👍🏾
Аят Турмахан
Менеджер Молдирге Рахмет! Керекті суммамды алып берді👍👍
Асель Смагзам
Арманға рахмеет көп көп өз жұмысының маманы өзіме керекті сумманы шығарып берді🙌🏻Компанияга рахмеет менеджерлер барлығын жаксы тусиндиреди жумыстарыныз алга баса берсин❤️
Назира Назира
Мадина менеджерге көптен көп рахмет, өз ісінің маманы, керек суммамды алып беруге көмектесті. Істеріңіз алға береке берсііін.
MA
Mdna Ait
Спасибо менеджеру Асылан, очень грамотный и отзывчивый специалист, знающий свое дело. В самом офисе также очень приятная для посещения атмосфера. А также, очень приятный руководитель
Dilnaz Yessengeldy
Менеджер Мирсултан помог получить нужную сумму, очень оперативно. Спасибо, я осталась довольна работой!
….
… ..
Менеджер Арманға көп рахмет өз ісінің маманы бәрін жақсы түсіндірді
Асхат Сатан
Оформляли кредит в этой компании, в целом хорошие условия кредитования. Отдельная благодарность менеджеру Мирсултану, все делал профессионально и объяснил все очень понятно и доступно
Магжан Абжанов
Кредит менеджер Асылан очень помог и грамотен в деле! Спасибо, получил желаемую сумму! Удачи в работе✊🏽✊🏽👍👍👍
ЕЗ
Ержан Зайдулла
Менеджер Мирсултанга рахмет. Оте биликти маман. Кажет суммамды алып берди
Рахат Рахат
Хочу сказать спасибо менеджеру Арман Все быстро и качественно сделал свою работу 👍🏻
Амина К
Спасибо менеджеру Мирсултану, все очень четко, понятно и быстро👍👍👍
КН
Камалов Нурбол
Компанияга улкен рахмет. менеджер Айданага алғыс биликти маман.
Aishuak Bbb
Менеджер Мөлдірге үлкен рахмет! Өз ісінің білікті маманы екен. Барлығын өте анық түсіндіріп, тез арада көмектесіп берді. Ісіңіз алға жылжи берсін!
ОА
Олжас Абилхан
Ерболат менеджерге көп рахмет керек акшамды шыгарп берді 👍🏻