chocoboutique_ala
Онлайн-магазин клубники в шоколаде
Алина Кадырхан
Очень вкусно и красиво, клубника свежая, шоколад качественный😍😍😍
Шахи К
Бүгін алдым дәмі өте керемет, дәл уақыттында жасап берді, всем советую😘❤️❤️
ZHanerke ❤️
рааахмет, оте дамди
Мака *
Бүгін заказ бердім. Өте дәмді 🥰 көңілмнен шықты. Алдағы уақытта тағы тапсырыс беремін бұйырса🍓
Dilnaza Akayeva
Очень вкусные клубника в шоколаде
Али .
Все понравился спачибо большое
zhumat akhmetov
Заведения топ топ цена и качество обращаетесь сюда не пожелеете Спасибо вам большое
Алмат Шорабай
Рақмет,дәмі керемет екен.
А.
Асылжан ...
Керемет Жесен жи бергин келеди
Zhaiyk Omirkhan
Клубника шоколадтың ішінде емес, шоколад клубниканың үстінде екен — қуанып қалдым! Жемісі – балдай, шоколады – тәтті махаббаттай. Жеп отырып, біразға дейін өмір туралы ойланып кеттім. Оралғаны әдемі, келгені дер кезінде. Өзім жеп көрдім, енді сыйлыққа алғым келіп отыр. Ұялмай ұсынып, қорықпай жей беруге болады!
Айша Ерболқызы
Өте керемет , бізге қатты ұнады. Қол жетімді бағада,тез әрі дәмді !😊
Брюс Уэйн
Все понравилось, всем советую)))
Aida Kokhanova
Я рада что заказала здесь очень вкусный шоколад в клубнике и в нашем микрорайоне еще благодарю желаю вам процветания
Hennessy XXX
Вкусно и грамотно упакован. Жене и сыну понравился, ушатали за 7 минут. Будем еще заказывать. Спасибо 🙏🙏🙏
БА
Бахыт Абдулдаева
Клубника свежие дамди ,шокалады таза бельгийский,оте дамди, упаковкасыда керемет, советую,окинбеисиз,енди сизден гана аламыз,колыныз дерт кормесин,табыс тилеимиз!!
Sm 🍫
Доволен товаром,хорошая упаковка, выглядет классно и красиво👍 Спасибо! Всем советую.
ZM
Zhansaya Maulen
Благодарю ☺️ Сестра в положении, и после клубники настолько настроение у нее поднялось, что аж прослезилась 🥹🫶🏻 заказ оперативно приняли, и очень быстро доставили! Заказывала с Астаны 😊
Ainura Jet
Вкус просто божественный! Шоколадный просто тает во рту❤️❤️❤️ Клубника сочная, цельная и вкусная! А оформление просто тонкая эстетика🔥🔥🔥 нашла через 2гис, заказав не пожалела 🎁🎁🎁 советую🥰
Baibosynova_u 🤍
Заказ бергенбиз, бизге бари унады! Клубникалары улкен, шоколад бельгийский екени коринип тур👍🏻 Качественный екен бари
Aiko A
Вкусные свежие клубники, очень вкусные 😋😋😋
Ая Байбосынова
свежая клубника, очень вкусная