Henryda Super
4.3
4.3
YA
Yermek Adilov
Қытайша жазылған магазин Сабын салғыштың сапасы нашар екен алған күні сынып қалды, түрі әдемі болғанымен сапасы нашар екен, ыдыс аяқ жуатын розоаый сұйвқтығв иісі туалетный утенок сияқты сасық болады екен, сынған затты ауыстурудың орнына клеймен жабыстырып қой деген ақыл естіп қайттым, ұрысайын десең қазақ қыздар болғансоң ұялып кеттіп қалдым, қатты қапа болдым САПА НАШАР!!! Сервис Жоқ!!! Жылтыраған затқа қызықпаңдар
⠀ ⠀ ⠀
Чек не дают, даже когда прошу показать чтобы сфоткать не реагируют, грубят.Прошу провести налоговую проверку
ДД
Динара Динара
Всякие мелочи и техника есть.
Арайлым Абдуллаханова
Redke процент қосылады деп жазып қойыңыздар білмеймін сентябрь барғанымда ред бар дед бірақ процент қосылад демеді қыздар қыздар ауысып кеткен ба или өздері жеп отырма
Karshyga Kalmanova
Құрметті клиенттер есік ашық!!Без выходной жұмыс жасаймыз!!Қалай есікті таппауға болады?Стрелкамен көрсетулі тұрғой сыртта?
Ди Нус
Ужасное отношение у работников. Слов нет.
AT
Aruzhan Tazhenova
Кушті екен👍 Всегда акции и скидки👍👍👍 Сотрудники молодцы, спасибо за обслуживание 💐
Zhanerke _
Очень приятная и вежливая кассирша. И админ 🥰
Маржан Самархан
Очень дорого
А К_
Все понравилось. И для кухни нашли много чего и детям. Скатерть просто супер таких не видела у нас нигде и ещё очень дёшево. В следующий раз придём пробовать бабл ти
Qara
👍🏻
KT
Kamshat Tolenova
Магазин в целом хороший, приятная атмосфера, удобно. Но бабл ти, к сожалению, совсем не понравился — вкус ужасный, видно, что не умеют его готовить. Надеюсь, улучшат рецепт или качество приготовления.
GZ
Gulnaz Z
В 2 Гис написано работает, но закрыто
ДН
Дана Нурмухамбетова
Здесь не отмечано в тугис BLISS TEA самый ужасный bubble tea, не первый раз заказываю bubble tea !! продавец не спросила у меня с льдом или без, добавила лед, я попросила убрать лед и говорю надо спрашивать сначала, на мой разговор она отвечает bubble tea всегда со льдом готовится!! Заказала большой стакан, лед убрала , там внутри почти нечего не осталось перелила на маленький стакан , а я заплатила за большой стакан. УЖАСНОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ!!! Ваш продавец или кассир не умеет работать с клиентами!!! Вроде открыли давно, но прайс еще не готова!!!
СТ
Сара Тугелбай
Продовец қыздар өте сыпайы, іздеген заттарымды осы жерден таптым.Рахмеет🫶🏻
ЖА
Жансулу Алихан
Товаров много, всё по доступным ценам, обслуживание персонала хорошее, особенно кассирша!
Касиет Нурмаханбет
Супеееер кассадағы қыз вежливая қызмет көрсетуі 10/10, жұмыстарыңызға береке берсін✨
Bibigul Adilbekova
Очень приятная и вежливая кассирша. Быстро обслуживает, всегда с улыбкой, помогает с вопросами. Приятно делать покупки, когда такое отношение к клиентам. Спасибо!👍
Оксана Родионова
Кыздардын кызмет корсетулерын айта алмадым енди😍😍😍Барлығы өте әдемі мәдениетті кызмет көрсету тусындыру жоғары деңгейде😍👍👍👍
Adam Person
Кассир кыз молодец екен👍🏻😇
Akzhan Zholdas
Кассир қыз өте сыпайы екен 🥰 Обслуживание 10/10👍🏻
СТ
Санлугаш Торегалыева
Тауарлары жақсы бәрі қол жетімді бағада! Қыздардың қызмет көрсетуі жоғары деңгейде өте сыпайы мәдениетті! Жалпы маған бәрі ұнады маған керек заттардың бәрі болды! Рахмет 😘
АЕ
Аскар Ешимов
Барахолка,Тему,Алиэкспресс заттары кунделікте керек,Бағалары сәл кыибаттау сиякты
ГА
Гулжан Акимбаева
Үйге қажетті тауарлар түрлері өте көп . Тауарлардың бағасыда қол жетімді, сапасыда жақсы.Жоғары деңгейде қызмет көрсетеді.
Карлыгаш Торегалиева
Очень приятный магазин, ненавязчивое, но внимательное обслуживание😍😍
MB
Mavluda Baltabseva