BabySpa
Центр детского массажа и гидромассажа
MA
Maral Akhatay
Индира ханымға көп алғыс, кызымның мойнында спазма болған, арқасын тартып тырыстырып жүретин, 10 кундік массаж +гидромассаж арқасында арқасы босап, жақсы болып қалды. Мазасызданғанын койды🥹 Жайлап еңбектенуге әрекет етіп бастады Индира ханым өз ісінің білікті маманы 👍😊
Валентина Кодурмиди
Взяли курс 10 дней, очень понравилось помогло довольны результатом, а самое главно спасибо огромные Индире хорошая профессиональная массажистка, благодарим ее за проделанную работу над нашим малышом ☺️🫶
ӘО
Әйкерім Оспанғалиева
10 күн бойы қызыма Индира ханымнан массаж алдық. Қызыма массаж жасағаныңыз үшін үлкен алғысымды білдіремін! Сіздің кәсіби біліктілігіңіз, мейіріміңіз бен ұқыптылығыңыз ерекше қуантты. Әр массажды аса жауапкершілікпен, махаббатпен жасайтыныңыз көрініп тұр. Қызым да сізге тез үйреніп, өзін жайлы сезінді. Нәтижесінде бойында жақсы өзгерістер байқалды. Осындай шын жүректен жұмыс істейтін мамандар көп болсын! Еңбегіңіз жана берсін! Алла разы болсын! 💐💐💐💐
СН
Саягул Нысамбаева
Получили курс массажа+гидромассажа. Нам с ребёнком очень понравилось! Есть результат - начали ходить у опоры! Очень благодарны Индире, профессионал, индивидуальный подход к каждому ребёнку! Чистый, аккуратный салон! Всем рекомендую!
АЕ
Акерке Ескендир
Ходили на гидромассаж 10 дней, массажистка Индира. Очень понравилось — профессионально, аккуратно и с хорошим эффектом.
QM
Qurban Makarov
Мы очень рады что были в этом месте. Нам и моему сыну очень понравилось. Изменения в ребенке увидели даже первого раза. Огромное спасибо Индире. Профессиональный мастер своего дела. Всем советую
NA
Nurziya Abi
Огромное Спасибо Индире ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Она профессионал своего дела👍! Обращаемся уже второй раз, положительный эффект заметен уже после первой процедуры. Желаю центру BabySpa благополучия и процветания! 🫂🌻🌻🌻🌻🌻
Алия Нурумбетова
Индира ханым самый Топовый специалист в своем деле.Неделю назад завершили курс массажа.Пришли с запросом не держал голову +намечалась кривошея ,гипоксия .Ушли от нее ровной головой малыш держит уверенно ,стал игривым .Придем еще на 2й курс массажа ❤️🥰
Елдос Болатбек
Индира апай жақсы маман өз ісінің 👍👍👍👍👍
ШБ
Шұғыла Болатбекқызы
Супер массажистка Индира ханым, мастер своего дела 💐💐💐
ГН
Гулнур Нуркожа
Массаж бізге өте қатты ұнады🙏Балам аллаға шүкір осы массаждан кейін өзі отырып еңбектеуге әрекет ете бастады🙏😍Индира ханымға үлкен рахмет 😘Қолыңызға дерт бермесін 👍😘Балапандарымыз аман болсын🙏❤️🫶
Динара Сапаралиева
Индира ханымға көп рахмет! Массаж керемет жасайды!
SA
Saltanat Askhatbekova
Индира ханымга улкен рахмеееет уже 2 курс алдык оте керемет результат 👍алдык Алла каласа 3ши курска келемиз❤️😘😍
50 cent
А1
Айдар 1971
Хорошо вы что есть.
Нурсулу Капбасова
Прошли курс 10 дней массажа и гидромассажа, очень все понравилось, огромное спасибо Индире, классный специалист 👍
Венера Жамурова
Посетили 10 дней массаж и гидромассаж! Сыну 3 месяца! Все понравилось! Главное здоровье малыша! Был синеватый от гепоксии, ушли розовыми😍
ЖБ
Жайна Бимурзаева
Индира ханым көп рахмет керемет қолдарыңызбен қызыңыз буйырса аунайды. Мойны жақсы болып қалды. Нәтижеге риза болдық. Бізге унады еще жас аналарға өз ақылын аямайды жүрегі таза мейрімді өз ісінің шебері 🙌
Толкун Тоша
Baby spa орталыгына Индира ханымга улкен рахмееет Балам басында барганда тырысып гипертонус, кривошея болды. Балам басын котерип ,аунап жан жагына карап казир шукир Индира ханым аркасында бари жаксы
SA
Sadenova Aigul
Индира ханым сізге көп көп рахмет! Қолыңыз дерт көрмесін! Сізге барғалы қызымыз ембектеп бастады! Білікті мамаң екенсіз 👍🏼🙏💐
Baby spa массаж орталығынан Индира ханымнан 10 күн қызыма массаж алдым өте жақсы нәтеже болды қызымның тонустары болған криво шеясы болған соның бәрі кетіп жақсы болды .Өте жақсы маман иесі рахмет😘❤️
Куралай Табуктинова
Мы уже проходим второй курс массажа у Индиры с моим младшим сыном — и я не могу не поделиться результатами! Индира — дипломированный специалист с медицинским образованием и, что особенно важно для меня как мамы, результат заметен уже после первых процедур. После массажа сын становится спокойнее, лучше спит, ушло напряжение в теле. Рекомендую от души всем мамам, кто ищет настоящего профессионала с мягким и чутким подходом к детям.
Сымбат Станбаева
10күндік сеанс алдық, Индира ханымға рахмет өз ісінің маманы екен бір қарағаннан балаға жетпи тұрған ем шараны айтып бірден солларды дұрыстауға кірісті, кішкене мойын қисаю болған оныда дұрыстап алдық😌 Балам дұрыс ұйықтамайтын, массаждан кеиін қан айналымы дұрысталып , жақсы ұйықтап жүрміз😌 Қолыңыз дерт көрмесііін😘
Саби Саби
Мен Индира ханымға рахметімді айтқым келеді біз Қызылорда қадасынан келіп алдық массаж гидромассаж өте жақсы білікті маман
Kristina Sergeyeva
Большая благодарность моему учителю Индире,за ваш профессионализм и большую любовь к вашему делу,которым вы так щедро делились со мной.Каждое занятие я получала ценные знания и навыки,которые проходили в приятной атмосфере. Спасибо за вашу поддержку и вдохновление развиваться дальше.Очень рада что мой путь в профессии начался именно с вас.
Ерке Сабит
Хочу выразить искреннюю благодарность Индире, за высокий профессионализм, чуткость и внимательное отношение. С первого сеанса стало ясно, что мы попали в надежные руки. Наша малышка начала ползать по пластунски, опирается на ручки и ножки, скоро уже на четверенках будем ползать🥳 мы очень довольны результатом. Мы вернемся обязательно в профилактических целях! Рекомендую!!! Настоящий специалист, к которому можно доверить самое ценное - здоровье ребенка. ❤️
KS
Kyrmyzy Serikbolova
Массаж очень классный и очень сильно помог в развитий ребенка, Индира ханым очень классный массажист, прям профессионал своего дела, ребенок даже не мог перевернуться а в конце научился ползать по плостонский. Всем рекомендую
BS
Bekzat Shardarbek
Массаж өте керемет, Индира ханым өз ісінің маманы екен, барлығын түсіндіріп керемет жасап берді, бала арқасына аунай алмай келген еді сеанс сонында еңбектеуді үйреніп кетті, өте керемет жоғарғы сапа
Асель Малгаздарова
Индира массажист от Бога , очень добрая , руки сильные и опытные , работает на результат , нам 6 месяцев после курса массаж + лфк + гидромассаж мы начали активно делать попытки ползти , научились сидеть самостоятельно , у нас были плосковальгусные стопы и слабые руки Индира их укрепила и научила опираться на руки . Всем рекомендую !
OZ
Osiet Zeinolla
Мен баламды 7 айнан бастап Йндирага массажга акелгем,казыр балам 2 жаста,рйзултат оте жаксы,алгысым шексиз,курметти ата-аналар келиниздер,Йндира сиздердинде сенимдеринизден шыгады💯
IA
Indira Alimzhan
Отзывтар арқылы осы жерді таңдап массажға келдік. Барлығы көңілімізден шықты. Индира ханым өз ісін өте жақсы біледі. Қызымның бойындағы өзгерістерді көріп отырмын. Үлкен рақмет, қолыңыз дерт көрмей, еңбектің жемісін көре беріңіз.
Индира апкеге алғысымыз шексіз🥰 Білікті маман, өз ісін сүйіп жасайтындығы бірінші күннен-ақ білінді. Тәжірибесі мол, қызымның кривошеясын жазып берді, аунап бастадық. Көп-көп рақмет🥰 қанша іздеп, зерттеп жүріп келіп едім, превзошли все ожидания😁
Сымбат Махмудова
Біз қызымызға массаж алдық.Нәтижесі өте жақсы.Қызымызға ұнайды.Осындай пайдалы орталықтар көбейе берсін.Жұмысыңыз алға баса берсін.Көп рахмет!
VO
Vitaliy Ovcharov
Пришли на второй курс массажа, убрали «стояние на ножках», сняли спазмы с шеи, научили на 5й день ползать по-пластунски» и стоять на четвереньках. Через 3 месяца снова к Вам. Спасибо Индире😘
А.
Ардактым .
Большая благодарность профессионалу Индире! У сына были постоянные головные боли в виде приступов, носовое кровотечение, мы даже не подозревали что проблема была в шее ребенка и как последствие - ВЧД! Я очень рада, что вовремя обратились к Индире и отпала необходимость делать МРТ под наркозом! Уже прям отчаялись и не знали что делать 🥲 Вот уже завершаем лечение, кровотечение исчезло, голова не беспокоит и наконец то спать стал легко по ночам 🥰 раньше было тяжело со сном, мог час или полтора ворочаться в кровати и не спать 🥹 Индира, у вас золотые руки! младший тоже довольный, ему помогаем запустить речь! Спасибо 🙏 10 из 10
ЗМ
Замира Мансурова
Вожу ребёнка на массаж — очень довольны! Специалист внимательный, ребёнку комфортно, после процедур виден результат. Рекомендую!”
ЛА
Ляззат Алтынбекова
Индира ханымға үлкен рахмет ең кушти массажист баламда бир кунин ишинде өзгерис жаксы Жака колыныз дерт кормесин Индира ханым рахмет сизге үлкен
ТШ
Тогжан Шаймардан
Индира ханым нағыз өз ісінің маманы. Баламен жақсы қарым қатынас құрып, көңілін аулай біледі. Бізде гипертонус, кривошеямен келген едік, 3 ші күннен жақсы результат байқалды. Массаждан кейін жүруге тырысып жүр. Балам қазір массажда демалады
Жулдыз Ускембаева
Индира ханымға үлкен алғыс. Екінші курс алып жатырмыз. Өз ісіне тыңғылықты маман. Мына фото бірінші курс нәтижесі.
Саяра Шухратжанова
Біз жалпы массаж және гидромассаж Индира ханымнан алғанбыз. Нәтижесі өте жақсы. Қызымда гипоксия, кровощея болатын қолдарын ашпайтын тырысатын жәнеде басын артқа қарай шалқайтып тырысып алатын сол массаждан кейін денесін бос ұстай бастады басының қтсайғаны кетті сәл рахмет Индира ханым өз ісінің маманы😍💐Балалармен қарым-қатынасы жұмыс жасауы өте тамаша ☺️
m a R i
Индира Болатбековна действительно профессионал своего дела👏🏻 За три дня поставила результат, который нам не поставили за 10 дней первого курса. Отличный подход к ребенку, прекрасное чувство юмора! Нисколько не жалею, и однозначно советую!
Нұрбибі Сырымбетова
Индира ханымга алгысым шексиз! Профессионал своего дела! Баламнын аяк колы алсиз етин, 7-8 куни катайып жаксарды! Уйкымыз нашар етин, кеш уйыктайтынбыз. Массаж, лфк, гидромассаж алгалы бери уйкымыз дурысталды! Ерте уйыктайтын болды балам! Индира ханым коп коп рахмет😘Тагы 2 курска келемиз буйырса🙌🏻
КГ
Кристина Гутенёва
Малышу комфортно, с удовольствием проходил все процедуры ( массаж, лфк и гидрованну) у массажиста подход к каждому ребенку.
Салтанат Сапарбек
Мамыр-1,5 тегі массажға және гидромассажға Индира ханымга келдік. Нәтижесі өте керемет👍🏻. Үлкен Рахмет 🙏🏼😘 Кіші қызымда 3 айлық гипоксия,гипертонус бар еді,қол-аяғын тырыстырып алатын,бос жататын болды. Аунап бастады👍🏻😊 Және үлкен қызым 2,5 жаста гижромассаж қабылдадық,ұйқысы жақсарды.👍🏻
ФТ
Фариза Темирбай
Балам 2 ай толғанда алдық массаж және гидромассаж, Индира ханым өте жауапкершілігі мол жан екен , әр сеансты көңілді бастап баланың тілін тауып тез тауып алады. Ұлым гипертонус , гипоксия болып келгенбіз массаждан соң денелері босап ұйқысы жақсы болып тынышталып қалды.
Нагима Несипбай
Индира ханымға алғысым шексіз🥰 Астанадан әдейілеп келдім обучение өту үшін🙌🏻 нағыз маман
GS
Gulnur Stosha
Индира ханымға түскенімізге қатты қуанамын, өте керемет жан, өз ісінің маманы, қызым 4 ай кривошея, гипертонус, ішпен жата алмайтын, басын көтере алмайтын, қол аяғын ашпай қысып алатын, бірінші Аллаға, екінші Индира ханымға сансыз шукір, рахмет 🫶🏼 Результат жақсы 👍 Қазір аунайды, басын свободно көтереды.Мойны тузелді. Алла жазса келесі ай тағы келеміз 🥰
Aisulu Kapezova
Біз ұлымызды Индира ханымға массажға әкелгенімізге еш өкінбейміз. Баламда гипотонус болған, опора жоқ еді. 10 күндік массажда және гидромассажда жақсы нәтиже алдық. Балам мойынын ұстап, басын көтеріп, аунап үйренді. Аяғын басып тұратын болды. Үлкен рахметімізді білдіреміз. Келесі жолы да тек осы кісіге келетін боламыз)
Meruert Orazbayeva
Завершили 10-дневный курс общего массажа и ЛФК. Увидели результат, были слабые руки. За эти дни научились сидеть потихоньку и опираться на них. За весь сеанс массажа, Индира находила подход к ребенку и всегда старалась увлечь его, чтобы не сильно плакал:) Рекомендую получать массаж в этом центре. Все чисто и аккуратно.
УЫ
Умитхан Ырысбек
Біз 10 күн обши массаж бен гидро массаж алдық бірге , Индира ханымнан бізде четка результат болды 3 күннен басатап мойында кисаю болған еще дұрыс аунай алмайтын едік бәрі дұрысталды , өз ісінің маманы Индира 💯