Nuovo
Магазин мужской одежды и обуви
Аминат Жеделахунова
👍
Канат Алибек
Киимдерды сапасы оте жаксы, барлыгнзга алуга кенес беремн. Асем деген кызга коп коп рахмет🔥🔥
Нурхан Болатович
классный магазин все качественно👍
ДД
Джон Джонс
Отличная качество
Айжан Сатыбалдиева
Девушка очень хорошо обслужила, спортивный костюм шикарного качества😍очень понравилось все❤️
F2
Fortuna 2024
Бари Керемет сатушы киз да оте вежливая рекомендую сапасы жогары заттарынын
Айнагуль Ахметова
Бәрі жоғары сапада
Анара Алибековна
Купила футболку папе. Качество топ😍
БҮ
Бибол Үкібай
Ұнады киімдері, кеше тениска алғанбыз. Брюнетка Сары қыз жақсы варианттар ұсынып берді🙌🏻 тағы келеміз
Бекжан Рахимов
Классные вещи, цена вкусная, помещение уютное👍👍👍
Altynai Myrzakhmet
Киімдердің сапасы күшті, қызмет сапасы да өте керемет екен. Жеңісгүл бізге әдемі образ таңдап берді
Альтаир Садык
Киымдеры кушти,советую🙌🏽🙌🏽👍🏽
Адилет Русланович
Выбор большой, качествр одежды топ👍🏻👍🏻👍🏻 Буду советовать братьям 🫶🏼
НА
Нуржан Асанов
За 35.000купили неделю назад уже порвался не стоит покупать
Талгат Джунусов
Спасибо большое менеджеру Айнура очень грамотно все объяснила быстро оформила заказ очень вежливая красивая ) девушка а самое главное знает свою работу удачи 👍
Барысхан Ибрагим
Киымдеры сапалы жане тиымды багада 😍 Консультант Айнурага рахмет подобрала мне образ 🙂
Akerke Jaksybai
Продавец қыз не давольно жақтырмай сонша
Максат Кыябаев
Консультант Балжанга Рахмет,киымдерыныз сапалы бизге катты унады.Дами бериниздер✊✊✊
ЕТ
Ерхат Толеукулов
Консультант Балжан 👍🏻👍🏻
AN
Aibek Nisanov
Люкс сападағы киімдер бағаларыда тиімді
Азиз Мухтадов
Айнурага рахмет, Оте жаксы образ тандап берди. Кимдердин качествасы прям кушти 😍😍😍 Советую
zhambylovv07 .
Очень качественная одежда И очень красивая продавец Айнур помогла нам выбрать одежду и очень тепло ответ
А.
Абл .
Поражняк
Agyntai Zeinegabyl
Өзіме керекті киімді осыннан таптым. Сапасы керемет! Сатушыға рахмет өте жақсы ұсыныс айтты!
RZ
Rustam Zinalov
Классный магазин Обувь хорошего качества 🔥
syrbekov_ n
Өте сапалы және өте тиімді баға. Товарлар дизайндары өте әдемі матасыда тоже мықты. Вообщем топчикқой)
Bekzat Asamatdin
Продавец Балжан супер 😮💨👍
КА
Кабылболсын Алибеков
Продавец Балжан оте керемет продавец, магазин качества сы жогары сапада
Жандаулет Дуйсенби
Nuovo киімдері оте жаксы,продавец Балжан ханымға рахмет!
АЖ
Акбергенов Жасканат
Оте керемет сапада аяк киымдер, сатушы Балжан жаксысын тандап берды 👍🏻👍🏻👌✊🏼
Nurdaulet Daniyar
Аяк киимдеры жаксы сапасы, багасы жагынан. Продавец Балжан вообще жаксы тандап берды аяк киимды 😘😍
M.
Miras .
Бәрі ұнады, рахмет. Өте сыпайы және сапалы қызмет!!!
Нұрхан Серикулов
Магазин жанадан ашылыпты, аяк киымдердын сапалары оте жогары жане багасы ынглайлы екен🙌🏻
Ынтызар Даурбай
Айнурға рахмет улкен советую 👍🏻
Бекзат Толенди
Сегодня покупал кроссы, очень хорошие качества и цены удобные, продавцы мастера своего дела , всем советую!
Aleke Baizakov
Здравствуйте! Я хотел сказать спасибо магазину Nuovo за выгодную скидку! И спасибо Айнуре за хорошую консультацыю! Я очень доволен качеством товаров! Всем советую🤗