Cotton
Магазин одежды, обуви и аксессуаров
4.4
Новая коллекция в Cotton — обновите свой стиль с нами
Instagram
4.3
ЖА
Жанна Амангелдіқызы
Консультант қыз келді “жанымда жүрмей-ақ қойыңыз, керек болсаңыз шақырамын” десем “жүрмесем бастық ұрысады” дейді. “Меня напрягает, жүрмей-ақ қой деді деп айта салыңыз” десем, сонда да үндемей артымнан аңдығандай жүрді. Басқа жаққа барсам, опять артымнан жүр. Жұмыс шығар, но когда говорят “НЕ НАДО”, не ходите. Алғым келіп тұрған затты, НАД ДУШОЙ жүргені үшін алмай кеттім.
Aisha ~
Одним словом ужасно, не советую!
AM
Aida Madatovaa
Спасибо консультанту - Ханбиби👍 за оперативность и отзывчивость. Приду еще обязательно
КА
Кенжегул Айтмухамет
Стояла футболка по акции за 6995тг я брала консультацию и решила купить на кассе мне говорят 13990 я говорю скидта там 50% , а администратор мне говорит цену забыли изменить аж два месяца назад , и что не могут продать по акционной цене везде продают по той цене которая указана на этикетке а не потой какая у них в кассе , все новогоднее настроение испортили
ДА
Динара Алиева
Здравствуйте! Девушки Зейнеп и Дильназ из магазина Catton на улице Жүнісова 5 очень вежливые, умеют работать с клиентами, действительно добрые и порядочные девушки 👍 Они оказали качественное обслуживание🙌🙌🙌🙌Приходите именно в этот магазин 😍😍😍
9 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо большое за ваш отзыв! Мы очень рады, что вам понравилось у нас, и будем рады в…
Запарова Дилярам
Сымбат консультант супер, с первого раза подобрала мне джинсы, а для меня это всегда было проблемой. Часто приходят новые вещи, 10/10
27 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте ☺️ Спасибо за приятные слова! 😊 Здорово, что вы нашли подходящие джинсы с первого раза…
МТ
Мадина Тулегенова
Консультант қызға ырза болдым қателеспесем есімі Сымбат ау Үш төрт сағат киім таңдадым жыллы жүзбен қарсы алып до конца жанымда болды вкусыда күшті екен өзіме жарасымды киімдердің барлығын өзі жүгіріп жүріп тауып берді консультант емес стилист қылып жұмысқа алсаңыздар тема болатын сияқты😮💨
24 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Осындай шынайы және жылы пікіріңіз үшін көп рақмет! Сымбат сіздің сауда тәжірибеңізд…
ЖХ
Жазира Хасен
Почему не берут трубку????
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что написали! Иногда звонков очень много, но мы никого не хотим оставить без ответа ❤️ Напишите в Direct — поможем быстрее!
Aruna Besetaeva
Покупала куртку всё хорошо очень тёплая👍👍
Здравствуйте! Благодарим вас за высокую оценку и приятный отзыв 😊💕
Nurai Zhangeldi
Айсезім деген консультант күшті
Aiymka 🤍
Консультант керек деп жазган есикке, жаздым букыл жерден блокка салп тастаган🤦🏻♀️🤦🏻♀️ что за люди не пойму
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте ! Спасибо, что сообщили. Мы понимаем, как это неприятно, и уже проверяем, почему так пр…
ПК
Перизат Камбарбекова
Ноль уважение товары лежат как попало
23 октября 2025, официальный ответ
Спасибо за обратную связь. Нам искренне жаль, что вы столкнулись с таким впечатлением. Мы обязательн…
Б
Берекет
Жанақбай Ұлданай өте мықты консультация ырзамын полный жүріп шығарып салды киіммен♥
10 октября 2025, официальный ответ
Рахмет пікіріңізге! Ұлданайға міндетті түрде жеткіземіз, сізге ұнағанына қуаныштымыз!
Zhanellyaaa 🤍
Клиенттермен жақсы сөйлеседі. Жылы жүзбен күліп қарсы алады😍 Аянат деген кызга респект🫰🏻 Жұмыстарынызга береке берсин❤️
22 сентября 2025, официальный ответ
Жақсы Пікіріңіз үшін рахмет! Біз сізге ұнағанына өте қуаныштымыз. Тағы да күтеміз!
mol. diirsx
қызмет көрсету деңгейі жоғары👍 қыздар молодец жылы жүзді
22 сентября 2025, официальный ответ
МЗ
Мархабат Замарханова
Ешкімге именно Шұғыладағы филиалына бару ға кеңес бермейтін едім. Даже чекті бермеген. Сұрасам мусорный шелектен тауып берді. Просто ужас🤦🏻♀️
10 октября 2025, официальный ответ
Жағдай туралы хабарлағаныңыз үшін рахмет. Мұндай жағдайға тап болғаныңызға өте өкінеміз. Мұндай жағд…
KS
Kkk@@@ SSS@@@
70 %там нету мужской вопше нет скидки я не доволен прадавец вопше подашла сурасам билмеймиз деп 👎🏻
10 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе 😊 Осындай жағдайға тап болғаныңызға қатты өкінеміз. Хабарлағаныңыз үшін рахмет - біз…
ГТ
Гульзира Тулегенова
Дукендеги кыздарга алгысымыз шексиз.Адамга керемет қарап барлық ақпарат айтып керек бпюарлыгын алдык
20 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Көп рахмет!
Echoing I’m-Vhb
Девочки в магазине такие позитивные, написала в мессенджер ватсап, ответили быстро, проконсультировали на все 100%, купила онлайн, но решила съездить сама к ним в магазин, не пожалела, была с ребёнком, так они и к дочке нашли подход, крайне была удивлена что купленный мною товар оказался прям идеален, видно что любят свою профессию, процветания вам и побольше благодарных клиентов
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что так тепло о нас отзываетесь! 🌸 Команда Cotton очень рада, что вы с нами!
Zhazira Nysanbek
Недавно была в магазине Cotton в Шугыле — очень понравилось! Сейчас идут скидки до 50%, удалось купить качественную одежду по выгодной цене. Кассир и продавец были очень вежливыми, всё объяснили и помогли с выбором. Обслуживание на высоте. Обязательно приду ещё!
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за высокую оценку и приятный комментарий😊
Мэри mdmrvaaa
чек все есть, не одевала вещь, купила в спешке так как магазин закрывался. Размер не тот взяла, не поменяли по принципам. Нормально таки закупалась до этого времени, туда теперь не ногой
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Приносим извинения за неудобства. Ваш отзыв очень важен для нас, мы обязательно разбер…
017. Sabi
Часто захожу в Cotton на Шугыла. Одежда качественная, стильная и по доступным ценам. Персонал всегда вежливый и готов помочь. Приятная атмосфера и удобная планировка. Отличный магазин — однозначно рекомендую!
1 августа 2025, официальный ответ
Добрый день! Большое спасибо за ваш отзыв и оценку. Мы стараемся!
Adem Alikhan
Алдында кіріп едім қыздары күліп тұрады екен Ажар деген қыз консультация да болды молодец іздегенімнің бәрін тауып берді 😍🥰
4 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Осындай жағымды Пікіріңіз үшін рахмет! 😊 Ажардың сізге көмектескеніне және қызметке…
Айка Мах
Ішіндегі жұмыскерлерді ауыстыру керек сиякты! Барлығы недовольные как будто біз үшін жұмыс жасайтын сияқты. Адамдармен сөйлесуді білмейді. Қалай клиенттермен сөйлесу керек екенің, консультанттың жұмысы қандай екенің жақсы үйретініздер жұмысқа алмас бұрын, ішіндегі атмосфера ужасный сондай консультанттардың арқасында. Енді бармаспын! Ешкімге не советую🤢🤢🤢🤢Осылай жүре беретін болсаныздар клиенттерінізден айырыласыздар👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
10 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе😊 Пікіріңізбен бөліскеніңізге рахмет. Біздің қызметімізбен теріс тәжірибе алғаныңызға…
didi ⭐️
зор катты унады😍
10 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе☺️ Сізге бәрі ұнағанына өте қуаныштымыз, жақсы пікіріңізге рахмет!
Перизат Халбаева
Здесь всегда приятные цены и хорошее качество👍🏻 За крупную покупку сделали подарок — очень приятно! 🥰🫶🏻Обслуживание отличное, персонал вежливый и внимательный. Рекомендую!
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Приятно знать, что вы остались довольны и качеством, и сервисом💕
kruun .
Сервис күшті . Выбор көп екен, кеше барып полный семьямызбен киініп қайтты. Қыздарға рахмет 👍 Уйдін жаныңда удобный, іздеген затымызыздын барлығын тауып қайттық
Сымбат Сатыбалды
Қыздарға көп көп рахмет,көмектесіп әдемі образдар жасап берді,магазиндеріңіз ұнады,жұмыстарыңыздың жемісін көріңіздер🥰❤️
Аяулым Қ.
Кассирша, сатушыларға көп рахмет🫶🏻 Қызмет көрсету, тіл табысу деңгейі өте жоғары❤️ Жұмыстарыңызға сәттілік тілейміз🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
10 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе😊 Пікіріңіз үшін рақмет. Біздің қызметіміз ұнағанына қуаныштымыз.
Айшагүл Тастан
Қызмет көрсету тоооп🔥Кассир қыздарға рахмет🙌Жұмыстарыңа сәттілік🔥
Роза Сериковна
Қызмет көрсету өте жақсы😍 барлығы ұнадыы☺️☺️
Kopzhasar
Өте жақсы магазин, кассирша продавщицалары өте сыпайы. Рахмет
Гульжан Шойбекова
Здравствуйте почему в детском отдел нет вещей на 12 лет и 14 лет и скидки на 1 июня 15 % на дет ассортимент , это как работает , если хотите соответствовать на магазины как Дефакто или Л С Вайкики Вам ещё расти , там дет возраст до 15 лет ростовка. В таком случае не нужно 15% давать она не о чём
11 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим, что поделились своим мнением 💛 Нам жаль, что ассортимент детских размеров…
Akbota Kilibaeva
Басқа магазиндерден салыстырмалы түрде қарағанда сапасы мен бағасы өте тиімді. И Ажарға отдельный благодарность👍 Киімдердің сапасына ⭐️
Azhar Talgatkuzy
Консультант қыздар күшті екен 👍🏻
Ayaulim Shalginbek
Магазин жақсы екен маған ұнады.Қыздары да жақсы қарсы алып көмектесіп образдар таңдап берді.Рахмет.Жұмыстарыңызға сәттілік 👍👍👍
Айзат Айтмуханбет
Бугын 23.05. осы филиалга стажировкага (должность магазин директора) жыберген. 8:50 де филиалга келдым, мены старший кассир кыз кутып алды. 9:20 да быр айел кырды, кассир кыз амандасып еды ундемей отып кетты, кассовый зонага келып Здравствуйте, вы кто деды, мен амандасып, стажермын дедым.Сосын маган тисып бастады, суынды ал мына жерден, озынын аты-жонын айтып таныстырмай, маган напряженно турсыз, расслабьтесь деп дорекы сойлеп бастады. Мен бул кысынын кым екенын тусынбедым, не бейджегы жок, озын таныстырмады, козынде куннен коргайтын козылдырыгы бар оны шешкенде жок, озынын аты-жонын айтпай мен региональный директормын, тыкелей менымен жумыс жасайсыз, сол ушын менымен проще сойлес деп айтты. Сол себептен менын жумыс жасауга деген желанием кашып кетты. Субординация жок, адаммен оте дорекы сойлеседы, озы кешыгып келып турып маган 9:00 келдын ба дейды ) Курметты Cotton магазинынын басшылыгы, осы жагдай елеусыз калмай, мен сылтеп откан азаматша аты-жонынде былмеймын, озын рег. директормын деп таныстырган азаматшага согыс беруынызды сураймын. Онын дорекы сойлеу кесырынен сыздер де коп адам жумыс жасай алмайтын сиякты )
11 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рақмет. Дүкенде болған жағымсыз тәжірибе үшін кешірім сұраймыз. Біз б…
Малика Абдуллова
Выражаю большую благодарность продавцу-консультанту Ақерке за профессионализм, чуткость, отзывчивость и прекрасное обслуживание.
Оразгул Калдыбай
Консультант/кассир ❤️Ақерке😍 қызға алысымды білдіремін.Керек размерді тауып әкеліп беріп,жүгіріп жүрді.Күлімдеп жүргенінің өзі қандай күшті.Бар қалағанымды көңілімнен шықан кимімді алып кеттім 🥳🥳
11 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе☺️Сізге бәрі ұнағанына өте қуаныштымыз, жақсы пікіріңізге рахмет
SK
Sanzhar Kaliev
Хочу поблагодарить консультанта по имени Галия, прям молодец!
11 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Как приятно читать такие слова! 💖 Спасибо, что с нами — ждём вас снова за стильными новинками!
Арзу Надырова
Магазин отличный и продавцы молодцы но не работает каспий расрочка
21 апреля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Арзу. Огромное спасибо за приятный отзыв 😉 Были рады помочь 💛
221inu 02
🤣🤣🤣превй отзыв был самым угарным🤣🤣
10 апреля 2025, официальный ответ
Nurbol, здравствуйте. Благодарим вас за отзыв 😌
A.
Arai ...
2гиста ашық деп тұр барсақ әлі ашылмаған
10 апреля 2025, официальный ответ
Рахмет сізге пікіріңіз үшін. Кешірім сұраймыз, қазіргі уақытта филиал жөндеуде, ашылуы сенбі күні болады. Сізді асыға күтеміз.