Ерасыл
Магазин
4.2
4.2
Мерей Юсирова
Продавец мужчина очень грубый, унижал меня, оскорбил что я не образованная, я просто спросила срок годности товара а он начал унижать меня. Там товары просроченные)
Аяулым Дүисен
Өте керемет арзан таза
ИЖ
Индира Жумабаева
Тазалығында шек жоқ,товарлар ретімен,қалаған затыңды таба аласың,әр қашанда свежый, бағалары қол жетімді,халық пен жұмыс жасау жоғары деңгейде,қашанда күлімсіреп,жақсы көңіл күймен қарсы алады,Талғат мырза мен Эльмира ханым ға сондай ақ Жансая қызымызға көптен көп рахмет,істеріңіздің берекесін берсін🤲😘❤️🧿💐🔥
ЕТ
Еркежан Талгат
Өте таза жинақы бағалары тиімді іздеген заттынды таба аласың осы магазиннің тұрақты клиентімін оте жаксы адамдар 😍
Ж
Жансая
Магазиннын ышы оте керемет жане оз багаларына сай
U😉
Ulzhan 😉
👍🏻
Mira Shaken
Керемет дүкен, жинақы, таза, осы дүкенге ғана келуге тырысамын.