Поиск
Отрицательные
st
shugyla turar
3 отзыва
сабақ алып жүргенімізге 2 айдай болып қалды, Жанна мұғалімнің арқасында математика деңгейімізді біраз көтеріп алдық. Өте жақсы центр , бізге бәрі ұнады
Читать целиком
НМ
Нуртылек Манатбай
3 отзыва
Інім осы орталықтан білім алып жур. Білімі өте сапалы тез арада орысша ағылшынша менгеріп алды
1 посещение
Отзыв подтверждён
НШ
Назым Шужеева
2 отзыва
Інім осы орталықтан білім алып жүр. Рақмет! Көңілімізден шықты.
巴巴
巴哈古丽 巴
1 отзыв
Менің қызым осында сабақ алады. Дәрістер өте жақсы, мұғалімдер шыдамды және өте жақсы.
阿巴
阿亚库孜 巴克提
1 отзыв
Мен мұнда сабақ аламын, мұғалім маған ұнайды және сабақтар өте жақсы
1 посещение
Отзыв подтверждён
G
Gul
1 отзыв
📚Darajet оқу орталығына Алғысым шексіз, Ұлымның аз уақыт ішінде математикада үлгерімі, деңгейі көтерілді. Жанна апайдың қарапайымдылығы мен баламен қарым- қатынасы , оқыту методикасы өте жақсы. біз сізге Ризамыз💯 Еңбегінің жана берсін!🌷
Читать целиком
Лицензионное соглашение