Dubai Mandi
Кафе
В здании
Nurdaulet Shaikhydin
Официант Азиз жақсы қызмет атқарды, жұмыстарыңызға береке
Arshiya Sayyed
Food was amazing and delicious , staff was very kind..
Halima Ibragimova
Были у вас в заведении — остались в полном восторге! Все было очень вкусно, как будто мы на мгновение перенеслись в Саудию ❤️🩹 Особое спасибо официантам: быстро, вежливо и с улыбкой сразу же закрыли нас ширмами и обслужили — это очень приятно! Были за столиками 23/24, 24.12.25 примерно в 22:00 — не запомнили имена официантов, но они большие молодцы! Вернемся обязательно, иншааЛлах✨
Robiya Atazhanova
Тағамның дәмі күшті болды 5/5
ГГ
Гена Генадивич
Все очень вкусно официант Алимжан хорошо обслуживает 👍
DEEP insidiouS
Awesome food ...very very tasty.
Акерке Нурланкызы
Все было вкусноооо Офи Ахмед 🔥🔥🔥🔥
Aluasha Torebekova
Спасибо за быстрое обслуживание, официант блондин, молодец хорошое обслуживание
SK
Shehzad Khan
Ахмед Шах
Жансая очень хорошо сделала обслуживание. Всё понравилось, осталась довольна. ☺️😊
Исмаил Кулан
Ахмет бауырға рахмет, жақсы қызмет👍
a
Хорошее заведение, вкусная кухня😋Особенная благодарность официантке Камилле, которая обслужила нас на высшем уровне🌷🥰 Очень сложно найти вкусную индийскую кухню, поэтому, если хотите попробовать настоящий вкус Индии, то рекомендую 🫶🏻
akosh .
Бүгін Dubai Mandi заведениесінде болдық. Бізге Жансая деген қыз қызмет көрсетті. Өте сыпайы, күлімдеп қарсы алып, тапсырысты тез әрі мұқият орындады. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, клиентке деген қарым-қатынасы керемет. Осындай қызметкерлеріңіз үшін рахмет, Жансаяға бөлек алғыс!
SM
Saule Musa
Тамақтар әлхәмдулиллах,қызмет өтеулеріде керемет,әсіресе Жансая қызға Аллах разы болсын,берекесін берсін!
Сания Сапар
Обслуживание данного заведения отличное, нас обслуживал официант Алимжан, очень шустрый, приятный, внимательный, отзывчивый мальчик !!!!
Краш !
Офицант өте жақсы екен,тамақты көп күттірген жоқ.Тез әрі нақты жауап береді. Өте тиянақты екен 《Абдулазиз》Тамақтары да керемет екен енді жиі келіп тұрамын🤩
Ақерке Жұмаева
Барлығы ұнадыы темаа 😍😍 Әсіресе Азиз красавчик бала екен😆
Mnz ~
Әдемі жер екен тағамдарыда керемет! ( Азизге бөлек алғыс )
ЖК
Жандаулет Касымхан
Бары керемет тагамдары бары унады оффицианттары добрый асіресе Абдулазиз деген бала жаксы обслуживать етеды екен рахмет енді тек осы жерге келемын😍
d1asss ss 👑
Оффициант Алим очень вежливый,и очень добр,к своим клиентам,мне очень понравилось заведение и общение Алима к своим клиентам,поднемите оффицианту Алиму зарплату,ставлю 10/10
Azeem Abdullah
Эрназар был очень хорошим официантом, он позаботился обо всех наших нуждах, еда подавалась горячей и свежей, в целом приятное место.
Arman Kami
Маған бәры өте қатты ұнады тағамдары өте дәмді официантка Жадыра все подробно объяснила спасибо ей большое
Medkhat Akimbek
ҚАЗАҚША Араб тағамдар орталығы деп тұрғандықтан, жаңа тағам көрейік деп анамды әкеліп едім. Өте нашар, лас, тазалық сақталмаған. Ас үй және әжетхана өте жақын орналасқан. Суреттерден қарай салыңыздар. Сәбіз бен қияр тұрып қалған, кеуіп кеткен! Балығына сөз жоқ 👎 Біздің елдің көп адамдары бағалауды да білмейді. Сұмдық, дұрыс бағалауды үйреніңіздер. Үйге келген соң ауырып, өлейін деп қалдым. РУССКИЙ Так как это позиционируется как центр арабской кухни, я привел маму, чтобы попробовать что-то новое. Все оказалось очень плохо: грязно, антисанитария, чистота не соблюдается. Кухня и туалет расположены слишком близко друг к другу. Посмотрите на фотографии сами. Морковь и огурцы застоявшиеся, высохшие. Про рыбу вообще без слов 👎 Многие люди в нашей стране даже не умеют ставить оценки. Это ужасно! Научитесь давать честную и правильную оценку. После того как пришел домой, мне стало плохо, состояние было почти критическим. ENGLISH Since this place is presented as a center of Arab cuisine, I brought my mother to try something new. It was extremely bad: dirty, unsanitary, with no proper cleanliness. The kitchen and the restroom are located very close to each other. Just look at the photos. The carrots and cucumbers were stale and dried out. As for the fish no words 👎 Many people in our country don’t even know how to give proper ratings. It’s terrible! learn to give honest and accurate reviews. After I got home, I felt sick and was in a very serious condition.
ZZ
Zhibek Z
порциялары үлкен, бірақ мандидің дәмі нашар болды, мүлде ұнаған жоқ🥲
Камила Балғабай
Күрішпен тамағы орташа,бір рет дәмін көруге болады) басқа тамақтары дәмді екен👍
DS
Dark Soul1488
Топ , просто топ
Mr Visitor
Отличное место чтобы попробовать Манди, 1 порции хватит чтобы поесть для двоих, и очень вкусные соусы
А .
Очень вкусная паста, обслуживание 👍🏻 Цены отличные
MA
Mans Abd
Дамди манди, калган тамактары да оте дамди!
Aik
Хорошие кафе с вкусными кодами Отдельно спаси официантке Дине.
Jandos Serikuly
Dubai Mandi кафесіне арнайы тоқтап кеткен едім. Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары екен. Әсіресе официант Жарастың жұмысын ерекше атап өткім келеді — өте сыпайы, тез, және әр сұрағыма нақты жауап беріп, тағам таңдауға да көмектесті. Мұқият әрі клиентке құрметпен қарайтын қызметкер екені бірден байқалады. Тағамдары дәмді, атмосферасы жайлы. Қызмет көрсетуіне толық риза болдым. Ұжымға алғыс, Жарасқа бөлек рақмет!
Raiymbek Oryngaliev
Жадыра оциант өз жумысын жаксы истиді🔥🔥
Tima Tima
Бүгін Аружан атты официант қызмет көрсетті — өте сыпайы, күлімдеп қарсы алады, тез әрі ұқыпты жұмыс істейді. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде. Ал тамақтары өте дәмді, жаңа дайындалған, порциялары да керемет. Міндетті түрде тағы келем!
Zhanerke M
Обслуживание очень хорошо! Жадыра очень вежливая, красивая✨ Спасибо вам❤️
Б
Бека
Нұрлыбек деген официанттың обслуживаниесі өте керемет.
ИЖ
Индира Жуматаева
Вкусная еда, приятная атмосфера 🤗. Спасибо приятной девушке - Дина за обслуживание
СА
Саят Ахмет
Посетил Dubai Mandi в Алматы и остался очень доволен. Атмосфера в заведении уютная, интерьер оформлен со вкусом — сразу создаётся ощущение восточного гостеприимства. Блюда подают щедрыми порциями, всё ароматное, свежее и действительно вкусное. Особенно понравилось мясо — мягкое, сочное, приготовленное идеально. Отдельно хочу отметить работу официантки Жансая. Она встречает гостей с искренней улыбкой, подсказывает по меню, помогает выбрать лучшие блюда и делает это настолько тактичного и внимательного, что сразу чувствуется профессионализм
Erekenzz Zub
Ассаламалейкум, достар, Дубай Манди кафесінде керемет тағамдар желісін танып білдік , Салтанат қарындасымыз, өте жоғары деңгейде қызмет көрсетіп, бізді қуантты Келіп қонақ болуға тілектеспіз ✊❤️😃
RR
Ruslan Rus
Салтанат карындасымыз Оте жаксы сыпаиы кызметин аткарды. Тамактары унады оте дамди болды. Жумыстарынызга береке берсин!!!
Айлин Ганиева
Очень вкусно
Али Ли
Мощная еда
S
Sahil
Please also enhance vegetarian food also
Нурсултан Сейдикрам
Тағамдар өте дәмді. Алла разы болсын баранина еті дәмді екен күрішімен 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Mukhtar Bekzhigit
Понравился!
БК
Бибайша Кыдырова
Манди өте дәмді. Даяршы Салтанат пен Әділге көп рахмет айтамыз. Бірінші рет жан ұямызбен осы жерге келдік, бәрін түсіндіріп берді.
We are deaduzz
Самая ужасная еда которую я в жизни ел, 2 друга пригласили меня сюда и потратив 2500 за курицу поп корн я получил самую ужасную курицу в своей жизни. Никогда здесь не ешьте
Ramazan Kapalbayev
Вкусное место
Kasaki Kun
Өтте керемет
BM
Bekzat Mazhitov
Очень шумно😭😭😭 Еда вкусная Голова разболелась от всего шума вокруг, может всем все равно было
Aika Ainakulova
Очень понравилась вкусна