Студия звукозаписи
Студии звукозаписи
ЗТ
Замира Торебаева
Сағи ағаға ұш рет келіп запис қылдық . Өте тез жасап береді және уақытысында дайындап қояды. Жұмысына тиянақты аға. Өзіміздің үйімізге жақын. Всем рекомендую.
Мансур
Отличная студия звукозаписи! Грамотный специалист. Работать было легко и приятно — результат превзошёл ожидания. Рекомендую!
ПК
Перизат Кабимолданова
Өте қарапайым кісі, өз ісінің маманы!!! Өлеңімізді өте керемет жазып берді. Айтқан сөзінде тұратын адам екен!!! Маған ұнады. Керемет, мықты
ЖЖ
Жайна Жумабек
Өте керемет!!! Қызымды бір айтқаннан әнін жаздық. 30 мин ішінде уақытынан бұрын дайын болды. Сапалы әрі жауапты👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 енбегіңіз жана берсін Аға. Тағы келеміз👍🏼👍🏼👍🏼
ТО
Толкын Омарова
Записали тут песню, прям в срочном порядке, очень довольна буду дальше заниматься у Саги вокалом 😁 помог с выбором песни
ПС
Перизат Сопбекова
Әжеміздің 75 жасына арналған өлеңді жаздыру үшін осы студияға жүгіндік. Нәтижесі күткенімізден де асып түсті! Дыбыс сапасы керемет, эмоциясы дәл берілген. Әжеміз де, бүкіл отбасымыз да риза болды. Кәсібилігіңіз бен шынайы ықыласыңыз үшін үлкен рахмет! Ұсынамыз!
Adina Askhatkyzy
Мықты жазады, качество😍😍😍
ML
Manshuk Lesbek
Профессионал своего дела🤩🤩🤩. Рекомендую!!!!
Асхат AcxAudioAlem
Күшті жазады. Рекомендую 👍