Ardana
Кафе
4.4
4.4
Аяулым Аяулым
Бізге қатты ұнады тамақтары да қызмет етіп жүрген даяшы қыздарға, асханадағы аспазшы апайларға мың алғыс. Біздің отбасымыздың кешін керемет өткізуге ат салысқандары үшін алғысым шексіз. Караокеда керемет болды ескі әндерді айтып жақсы отырыс өтті
22 февраля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге алғыс айтамыз! Сіздердің кештеріңіздің әдемі өтуіне үлес қоса алғанымыз біз…
Zarina .
добрый вечер 14022026 были в кафе Ардана,все понравилось,кухня обалденная,сырне очень вкусный,мясо мягкое,свежее,салаты вкусные,особенно хрустящий баклажан,обслуживание супер,спасибо Маржан и другой девочке,только низнаю как ее зовут. Процветания вашему кафе и побольше клиентов 😘😘😘❤️❤️
16 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер!💐 Большое спасибо за такой тёплый отзыв и добрые слова!🥹 Нам очень приятно, что вам п…
Нурлыбаев Батырбек
Супер
13 февраля 2026, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен рахмет! Бізге сенім білдіргеніңізге қуаныштымыз. Әрдайым сізді қуана қарсы алуға тырысамыз. Келесі кездескенше!💐
БМ
Бактыгул Майтбасова
"Ардана" кафесінде кеше құрбымның туған күнін атап өттік. Бәрі керемет болды. Караоке кабинкалары әдемі, уютный екен. Тамақтары да дәмді болды. "Ардана" кафесінің ұжымына үлкен рақмет.
5 февраля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Жылы пікіріңізге рақмет! Сізді қайта күтеміз 🌸
ГК
Гульбаршын Кенесбаева
Кеше "Ардана" кафесінде туған күнімді атап өттік. Қызмет көрсетуі өте жақсы болды. Караокемен ән айттық, би биледік. Тамақтары да өте дәмді 😋 "Ардана" кафесінің ұжымына көп рақмет! Еңбектеріңіз жемісті болсын! 🌹🌹🌹
5 февраля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн!💐 Пікіріңіз үшін үлкен алғыс білдіреміз! Туған күніңізді бізбен бірге атап өткеніңізге…
orazgul к
кушты кафе әдемі отырс тамақтары да дамуы бағалары да орташа
1 февраля 2026, официальный ответ
Жақсы пікіріңізге алғыс айтамыз! Әр келгеніңіз біз үшін қуаныш. Қайта күтеміз!💐 Күніңізге сәттілік!🤗
Альмурат Билялов
Супер место
1 февраля 2026, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен рақмет! Бізді таңдағаныңызға қуаныштымыз. Тағы да күтеміз!💐
Элмира Акжанова
Маган кафе өте қатты ұнады. Тамактары да өте дәмді супер🥰 Қызмет көрсету жағы да керемет 👍 Істеріңізге сәттілік 😘
Zhibek Aitzhanova
Спасибо всему персоналу. Было очень, вкусно, уютно и весело.
ББ
Бота Бекетовна
Обслуживание на высшем уровне Спасибо все вкусно и сытно. Обязательно вернусь ❤️
26 января 2026, официальный ответ
большое спасибо за такой тёплый отзыв и рекомендацию! 💕 Нам очень приятно, что вы остались довольны…
КФ
Карина Фарзалиева
Бывала несколько раз в этом заведении,все отлично 👍🏻 ,сервис отличный,кухня прям 😍😍🤤 все вовремя подают,и официанты вежливые👍🏻 всем советую💞💞💞
26 января 2026, официальный ответ
Карина, большое спасибо за такой тёплый отзыв и высокую оценку 🌸 Нам очень приятно, что вы остались…
Zharkynai'li kızı
Маған көрсеткен қызметтері ұнады рахмет тамақтары өте 😋
26 января 2026, официальный ответ
Пікіріңізге көп рақмет! 😊 Қызметіміз бен тағамдарымыз ұнағанына қуаныштымыз. Қайта күтеміз!
GA
Gulmira Alipbekova
Кеше бардық Ардана кафесі тамақтары өте дәмді екен шашлыктары мариновка супер обслужеваниеси топ бари риза болып кайты ен бастысы тап таза екен Рахмет 🥰🥰🥰🥰
25 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге үлкен рахмет! 🌸 Сізге біздің тағамдарымыз бен тазалығымыз ұнағанына өте қу…
K.
Kundyzz .
Была очень вкусно,спасибо большое официант молодец
Togzhan Aiten
Вчера посидели на караоке. Интерьер красивый, обслуживание на 💯 еда вкусная 😍 спасибо большое было весело
24 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за тёплые слова и высокую оценку! 🌸 Очень рады, что вам понравились ин…
Гулжан Молдагожина
Ардана кафе ұжымына үлкен алғыс👍🏻туған күн қыздармен атап өткен едік жоғары деңгейде күтті🔥👍🏻тамақтары өте дәмді караокесі,билегенге музыкалары да жақсы екен.Ойланбастан барсаңыздар болады өкінбейсіздер тамаша атмосфера ,тамаша көңіл күй сыйлайтын орын деп айта аламын
19 января 2026, официальный ответ
Гүлжан, әдемі пікіріңіз үшін алғысымыз шексіз! 🥰 Туған күндеріңіз сәтті өтіп, көңілдеріңізден шыққа…
AKUDAI ALYM
Өте керемет жер екен тамаша бәрі ұнады, музыкасы, караокесі мүлдем керемет тамақтарының дәмін айтып жеткізе алмаймын жарайсыздар істеріңе береке берсін!!!
Багжана Дастан
Тамақтар өте дәмді,әрі тез👍🏻
Қ
Қарлығаш
Тамаша кафе, жақсы қызмет көрсету, дәмді тағам, кафе емес, ертегі! Көңілді отырып,дәмді тамақтанып,жақсылап демалғыларыныз келсе "Ардана"кафесін ұсынамын.Өте мейірімді официанттар, бәріне кеңес беремін!
КО
Коркем Орысбай
Өте күшті жер👍Тағамдары дәмді.Керемет,бізге ұнады.
Назерке Исабекова
Тамақтары дәмді😋👍🏻
Мавлади Муцелханов
Зашел в кафе в первые все было очень вкусно, Понравилось обслуживание дружелюбное) и атмосфера, Рекомендую))
Kairatt Orysbaev
Өте керемет ресторан,обслужка күшті,тамақтары дәмді 👍
Мадина Крыкбаева
Тагамдары дамди, таза,кызмет корсету жогары денгейде,барлыгы унады рахмет👍
АО
Асылхан Орысбаев
Тағамдары өте жақсы.Күшті жер.Бізге ұнады.
GE
Gulziya Ertilecova
Бызге унады, керемет іші жарык,таза.Кол жетымды багада.Шашликтеры дамды.Көнілімызден шыкты
Zhazira Moldabai
Очень понравилось это кафе! Еда безумно вкусная, всё на высшем уровне 👍 Администратор — супер, вежливый и всегда на связи! Однозначно рекомендую к посещению 🫶🏻
ГК
Гаухар Канатбекова
Алатау каласына айтарым ардана кафеге барманыздар жұмыс істеуге бір екі күн береды акшасын содан сон бермей ды карамагындагы кысылерды боктайды кемсітіп қарғап намысына тиетын создер айтып корлайды
12 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет🤗. Алайда көрсетілген Гаухар есімді адам біздің кафеде ешқашан ресми…
ГС
Гулим Сейтхан
Ужас алған затымыздың үстінен ақша қосып, адам сенгісіз бағаны айтты бізге. Обслуживаниесі ужас, бір заказды қайта-қайта айтқызып алдырдық. Айтқандай заказ беріп бірақ келмеген тамақтың ақшасын қосып есептеп тұр гой ужас.
Azelya Seidakhmetkyzy🩷
Әкемнің туған күнін «Ардана» кафесінде жоғары деңгейде атап өттік. Алдымен айтарым — мұндай сервис пен атмосфера сирек кездеседі. Тамақтары ерекше дәмді, порциялары өте үлкен, сапасы бағасына толық сай, нағыз стоющий орын 👌 Кафенің іші өте әдемі, талғаммен жасалған, эстетикасы жоғары, жайлылық бірден сезіледі. Біз караоке бөлмесінде отырдық — кешіміз шын мәнінде керемет өтті, қонақтардың барлығы ерекше әсермен қайтты 🎤✨ Қызмет көрсетуге жеке тоқталғым келеді. Ең алдымен кафенің иесі Ғабит мырзаға, администратор Маржанға, және официантка Настяға шын жүректен алғыс білдіреміз — кеш басталған сәттен соңына дейін аяқтарынан тік тұрып, әр қонаққа аса мұқият, кәсіби және жылы қарым-қатынас көрсетті❤️❤️❤️ Қысқасы, «Ардана» — деңгейі бөлек, беделі бар орын. Барлығы мінсіз ұйымдастырылған, көңілімізден толық шықты. Алдағы уақытта да тек осы жерді таңдаймыз. Ұсынамыз! ⭐⭐⭐⭐⭐
Аяулым 🦈
Все отлично нам понравилось, еду вкусная, персонал хороший, караоке прекрасное, интерьер красивый, цена отличная 👍🏻👍🏻💘💘
Ражапова Асель
Шашлыктары керемет екен👍
Sabirа Ismailova
Шашлык тагамдары вкусно официант кыздарга оператор Ага барине Рахмет 🫰🏻🫰🏻🤭
НА
Нұрлыбек Азиев
@Дильфуза Дауытова. Она так же сделает оформление как колхозбайский. А так кафе отлично 👍 👍 👍 👍 рахмет !!!!
Арзиям Дауытова
Тут никого не уважают,всем грубит
Дильфуза Дауытова
Мы приехали по заказу клиентов, чтобы выполнить свою работу. Но нас необоснованно обвинили в том, что мы сломали кафель на полу, хотя мы ничего не повреждали. С нас начали требовать деньги, а когда мы отказались платить за то, чего не делали, нам сказали, что всё равно возьмут деньги с хозяев мероприятия и пришлось в дальнейшем решать вопрос всем вместе. То есть хозяин может так обращаться с любым человеком: хочет получить деньги, обвиняет в чем-то, заставляет платить или ремонтировать за чужую вину. Хозяин разговаривал и поступал очень грубо и унизительно: допускал оскорбительные выражения, делал неприятные замечания на счет нашей работы после того как узнал нашу национальность. “Заманауи етіп жасамайсыздар ма” были его словами. Мы ведь делаем то что хочет и заказал клиент. После инцидиента он нас не впускал внутри здания и мы договорились что на улице соберем фотозону и потом занесес внутрь. Но он решил что у него есть 20 лет опыт работы и сам сможет занести фотозону и красиво оформить, что помешало нам сделать свою работу. А хотя эту фотозону пришлось поднять официантам. На следующий день когда забирали так же поднимали девочки. Девченки очень хрупкие и маленькие, и это не входит в их обязанность! Если не ошибаюсь это школьники!!! Мы также увидели, как он точно так же грубо относится к своему персоналу. До словно: “ыдысты дұрыстап жусын, мойныңды үзіп алам, барлығын өзім тексеріп аламын,”. Он же не щеглам, а взрослой женщине обращается, это даже не по-человечески. После такого опыта мы не советуем туда идти или сотрудничать. Атмосфера и отношение здесь оставляют крайне неприятное впечатление.
Жансара Кадылбек
өте керемет,тамақтары вообще супер ішкі атмосферасы зоррр😍😍😍😍👍👍👍👍
Андрей Орёлов
👍
Ера Чо там
Проходил мимо заведения «Ардана», когда внезапно разболелся живот. Было очень плохо, поэтому сразу забежал в туалет — не до разговоров. Когда вышел, хозяин начал грубо ругаться и потребовал оплату. Понимаю, что я зашёл без разрешения, но в такой ситуации хотелось бы хотя бы немного понимания, а не крика. Очень неприятное впечатление — ни в каком другом месте со мной так себя не вели. Особенно неприятно, что он позволил себе уничижительно высказываться о нашем районе жетиген и его жителях. Такое отношение к людям говорит само за себя. После этого желания когда-либо посещать это место не осталось.
Диля Касымхан
Отмечали день рождения папы всё прошло просто замечательно.Еда очень вкусная, обслуживание отличное, атмосфера уютная. Спасибо персоналу за внимание и настроение🥳🙌
ариша )
Были в данном заведении на свадьбе у друзей, обслуживание на нуле, много чего не доставили на стол, у молодоженов не было на столе еды вообще, накрыли только столы гостям. Нам не понравилось, не советую👎
12 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте. В отзыве искажены факты. Заказ был оформлен на 20 человек, сервировка и количество блю…
Анастасия Шувалова
Если хотите испортить себе праздник и настроение, обращайтесь в данное заведение! Перед мероприятием 4 раза встречались с самим хозяином, обговаривали меню, нам обещали что будет все на высшем уровне. Итог: алкоголь не поставили на стол, напитков тоже не было, блюда не совпадали с меню которое мы выбрали. Обслуживание на нуле, повар приготовила не вкусно. Не советуем!!! Обходите стороной это кафе.
12 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте.💐 В отзыве искажены факты. Заказ был оформлен на 20 человек. Блюда были выставлены на…
Dilnaz Boztaeva
10/10, все понравилось, персонал вежливый, еда вкусная, все было на высшем уровне, кондиционер есть, микрофоны работают, просторно. Шашлыки вообще супер. Всем советую!!! 😍😍😍
OS
On Shop