Likefish
Диас Турсымбаев
Бүгін отбасымызбен келдік 2этажға отырдық официант шах қа рахмет
ЖК
Жазира Керимкулова
Үйге сет заказ бердік. Өте дәмді және ыстық болып келді! Рахмет!
Milka 💤❄️
Сырные пиицы очен вкусные и жареные баклажаны жаль что родители не розрешили суши
МУ
Мурат Умирзаков
Өте керемет екен,әсіресе бармен 👌
ИС
Ильяс Сатыбалды
Рахмет жақсы тағамдары күшті дәмді. Қаншама рет келдік күшті официанттары да жылы жүзді күліп тұрған қызметтері де күшті Арманға да рахмет келіп сұрап тұрды қайта қайта ✊✊✊🤗🤗🤗🤗
НН
Нурай Нурдаулет Козайым Ернур
Лайк фишке киргенде атмосфера кушти екен киреберисте отыратын қыздар отте жақсы кулип тұрады екен. Берекели болып тұр ыши отте приятно,отырып тамақ жеп кайттык отбасыммен😍👍👍👍
Shakhon Aytbaev
Нам все понравилось, заказали сет все вкусно и быстро, спасибо официантам и кассирам
G
Gauhat
Лайкфиш өте керемет,балықтары өте дәмді.ыстық Офицант Шах рахмет
Gulmira Mukhamedzhan
Отбасымен отырысқа жақсы екен.Шашлык әдемі,дәмді.Официант Арман рахмет❣️Қызметі жақсы
YB
Yeldos Bashenov
Сервис ноль . 2 лагман берип едим 1сагат куттим, 5 минуттык жерге
Дана Омарова
Все было вкусно , официанты были вежливые молодцы все понравилось
Leyla Sharipova
В целом кухня не плохая. Но… раковины забиты, грязные… персонал не приветливый, были впервые удивились как встречают, будто работают бесплатно… это очень важный момент, обязательно проводите беседы с коллективом. Я имею свою небольшую организацию, часто провожу собрания. Очень важно встречать с улыбкой- это элементарное. После исправила ситуацию девушка, видимо старшая официантка либо администратор. Благодарю! Успехов!
Акмарал Нартайкызы
Керемет бари дамди.
СА
Сарбасова Аида
Заказали сеть очень вкусно спасибо большое!Обслуживание 👍и детский игровой зал есть
Айжан Смагулова
Заказали сет Рататуй.Очень вкусно.Быстрая доставка.
Інжу М
Жылы шыраймен қарсы алды.Сыпайы,мәдениетті көңілімнен шықты бұл жағы.-1 мәзір орыс тілінде сосын тамақтар жайлы ақпарат жеткіліксіз.Астары дәмді.Біраз салқын.Осылар реттелсе 5/5 орын.
Меиржан Ауелбеков
Отличное кафе Like Fish — уютная атмосфера, вкусная кухня и очень приятное обслуживание. Отдельно хочу отметить официанта Лейлу — настоящий профессионал своего дела: внимательная, вежливая, всё подсказала и сделала наш визит максимально комфортным. И особая любовь — их фирменный Карак чай ☕️🔥 Невероятно ароматный, насыщенный и просто идеальный! Обязательно вернёмся ещё и будем рекомендовать друзьям.
Сабит Серикбаев
Бүгін лайкфишке келдік.Бәрі өте керемет.Офицант Лэйла,Мағди,Ханкелдіге көп рахмет!
НБ
Нурдана Бекимбетова
Бүгін лайкфишке келдік. Бәрі өте керемет Официант Лэйла Мағди Ханкелдіге көп рахмет!
Гани Амантай
Бәрі жақсы
Gulsim Arystanova
Я звонила, чтобы сделать бронь, но когда вечером пришла, девушки на кассе сказали, что никакой брони нет. Почему нет ответственности?
Lк
Likefish, кафе
4 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте,Gulsim! Нам очень жаль,что произошла путаница с бронью.Приносим извинения за доставленн…
Анаргуль Абиева
Оте дамди балыктары соз жок келуге кенес берем оте тыныш таза барине рахмет кызметкерлерине кухняга
ГД
Гулдана Джапарова
Қаладан әдейі іздеп келдік.Барлығы өте дәмді,свежий.Коп рахмет.👍🏻👍🏻👍🏻
Айнара Айдынкызы
Воды для мытья рук нет. А так всё хорошо.вкусну было
B!
B2B !?!
Дети отравились, админстрация не хочет нести ответсвенности, дважды думайте прежде чем идти туда
Назира Бейсенбаева
Все очень вкусно! Спасибо официанту Мағди!
БА
Барыш Алиев
Лучшее место где я когда либо ел
Нам понравилься. Обслуживала нас девочка Лейла ,спасибо большое!
Bagdam Sabirov
Лагмандары өте күшті люля шашлык жұмсақ
Анара Стамкулова
Тағамдары дәмді, қызмет көрсету керемет👍 Мағди даяршы красавчик
ЗА
Зарина Айдинова
Очень вкусно, уютно, чисто.
РШ
Руслан Шамоев
Было всё вкусно всё понравилось, спасибо официанту Шаху за хорошее обслуживание
FB
Fezz.b Baisangur
Dobri den!!! Uyutnoe zavedeniya, servis na vişem urovne, salati volşebnie, A lagman zameçatel'ni, Qarabala maladesss... .
ЖН
Жанат Нысанбев
Оте керемет унады
NE
Nur_i_ym E
Лагман был потрясающе вкусным! 😍 Персонал работает отлично. Отдельная благодарность Шаху за вежливость, внимательность и оперативность обслуживания.
Inkarim Serikkalieva
Зор кафе, тамақтары дәмді
LX
Luiza Xodjakulova
Сымбат өте жаксы кызмет етти рахмет🥰❤️❤️❤️
𝐅𝒂𝒕𝒊𝒎𝒂
Мне нравится офицанты и короче вкусно 🐅🐎🐅🐄🐅🐄🐅🐄🦌🦌🐄🦌🐪🦌🐪🐅🐫🦌🐫🦌🐅🐅🐆🐎🐅🐎🐅🐎🐅🐎🐅🐎🐅🐎🐅🐄🐅🐄🐅🐄🐅🐄🐅🐄🐄🐅🐅🐄🐅🐄🐅🐄🐅🐄🐅🐄🐅🐄🐅🐄🐅🐄🐅🐄
Tomiris .
Офицанты очень милые
NN
Nadira N
Официально сымбат кызымка оте жаксы кызымет корсетти, Оте улкен ризамыз
БК
Бану Карабаева
Бизге бари катты унады тамактары балыктары оте дамди Сымбат кыздын обслуживание оте жогары денгиде рахмет коп кор💯🥰
Эльмира Бейсенбаева
Үйге тапсырыспен алдырдық, ыстық болып келді! Өте дәмді, және тез доставка жасады. Алдыңғы аптада кафесіне барып тамақтандық, барлығы дәмді болды. Алла істеріңізге береке берсін! Алла разы болсын сіздерге
Aiza Azhmuhanova
Отбасымен барып тамақтанатын керемет жер екен, өте дәмді балықтары. Мағди деген даяшы қызмет көрсетті молодец өзінің жұмысын өте жақсы білетин жігіт екен. Улкен рахмет🙏🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ГБ
Гаухар Бейсенкызы
Обслуживание 100% официант Ерболат рахмет! Оте жаксы жер, шашлыктары оте дамди екен👍
Nurlan_ 🥷
Балыктары оте дамди асиресе судак балагы , крылышкилары бир жесен тагыда жегин келип турады. Обслуживаниесине соз жок Даяшылары бари кулимдеп жаксы карсы алып тамактарымызды уакытылы акелип турды Бизге кызмет жасаган Гульнара есимды даяшыга алгысымыз шексиз 🥰
Ainura Rysbaeva
Кызмет корсету жаксы. Даяршы Ерболат барин уакытылы алып келди заказдарды. Тамактар бари дамди балык свежый куырылган.
Наргиза Рахимбекова
Керемет рақмет барлығы ұнады, обслуживаниесы жақсы Шах деген жігітке рақмет
AM
Abdisapar Magzumov
Заказ қабылдайтын өте немқұрайлы қарайды.Доставкасы 5 мин келетін жерге 90 мин дейді не сұмдық өтірік пропканы сұлтау етіп .Жауапты адамды қою керек ойдан қырдан келген адамды қоймай👎🏾
Жанар Боранова
Өте дәмді балык, Қара баланын лағманына бола келеміз. Суши оте дәмді, екі күн қатарынан келіп сүйсініп жедік. Аман болындар!
NS
Nagi Said
Были в этом месте второй раз все вкусно и обслуживание хорошее, отдельно Ерболат парень молодец 🤗