Dr_Asetovna
Кабинет гинеколога
A.
Akmaral ..
Айман Асетовнаға үлкен рахмет. Бүгін приемда болдым. Доктор от Бога прям. Өте білімді кісі екен.От и до түсіндіріп. УЗИ дыда Асықпай отырып түсіндіріп берді. Плазма алдым. Осындай дәрігерлердің барына рахмет. Енді өз гинекологмды тапттым.Осы кісіні бәріңізге ұсынамын, барыңыздар. Білімділігіне таң қалдым. Аман болыңыз. 😘
8 посещений
Asel Iskakova
Айман Асетовна очень чуткая и заботливая. Кабинет топ. Видно что с душой к работе. Советую 💯
Несибели Жанабек
Айман Асетовна үлкен рахмет,бүгін спираль салдырып едім қолы өте жеңіл ,өз ісінің маманы👍❤️Үлкен рахмет.
Айдана Zh
Врач высшей категории👍🏻
Ainura Shayakhmetova
Мыкты маман, спиральдин салынганыда сезилмеди. Рахмет Айман Асетовна…
Айнура Бауыржановна
өте білікті маман👍🏻
7 посещений
ГШ
Гулбану Шынтилеуова
Айман Асетовна өте білікті маман өз ісін жақсы меңгерген 2017жылдан бері тек осы кісіге қараламын. Маған ұнайды барлығыңызға кеңес беремін 👍😘отдуши
...
Одной звёзды доктору Асетовой,будет много.На справке о приеме были написаны какие то липовые симптомы,на УЗИ фамилия не моя,не дала снимки.Разговаривала грубо.Сидела в телефоне.Провела УЗИ не узнав у меня живу я половой жизнью или нет, посадила на кресло и в прямом смысле кинула мне салфетку.Мне очень нахваливали гинеколога в этой клинике.Но теперь после ее осмотра я ни то что ходить мне сидеть больно уже который день. Я очень разочарована.Прописала припарат и даже не объяснила что пьется для чего.
Aziza Aziza
Мен Айман Асетовнадан плазматерапия алган болатынмын. Результат енди вообще кушти. Колы Оте женил,оте Жаксы доктор екен. Исиниздин берекесин берсин. Оз исинин нагыз маманы.
ӘҚ
Әйгерім Қыдырбай
Плазматерапия 3 процедура алдым, результат өзіме байқалады, выделения азайды, қынап тарылды, либидо көтерілді және спираль салдырдым, ешкандай ауырсыну болмады. Айман ханымға көп рахмет 💗
ZZ
Zhazira Zhumabekova
Огромное спасибо моему врачу Айман Асетовне 🥰 врач высшей категории.
A Z
Керемет білікті маман👍🏻