Ясмин
Салон красоты
Анара Абилкасимова
Жаксы әрі арзан.шаш бояу жақсы маникюр3500тг и педикюр 3500тг представляете качественно 👍 қазір мынадай надандар бар кірпік бәрін жастатып алып дым ұнамады деп ақшасын төлемей кетеді еще отзыв қалдырады.чайкалар көп болып барады біреудің енбеген жемендер Алладан қорқындар☝🏻
6 посещений
AB
Amina Baktygaliyeva
Благодарю мастера Аиду за аккуратную и красивую работу 😍🤎
Rozi Samatova
Спасибо мастеру Аида за шикарную работу 😍😍 Отличный мастер и качественные материалы всем советую не пожалейте🥰🥰💅🏻
Aidana Nurahmetzhan
Аидага Рахмет 😍😘тиянакты все четко сделала
Akosya 🤍
Аидаа мастеррр прямммм әдемі жасадыыыы топ мастерррр😍😍😍
Сако Тилеугазина
Спасибо мастеру Гульмира очень хорошо подстригла очень благодарна всем советую салон Ясмин❤️
Аяулым Ушкемпирова
Отличный мастер маникюра! Айда умело и профессионально выполнила маникюр, оставив мои ногти идеально ухоженными 😍. Она очень внимательна к деталям, работает аккуратно и с любовью к своему делу. К тому же, общение с ней было приятным и легким, она создала уютную атмосферу. ❤️Спасибо большое Айда, за красивый маникюр и приятное проведенное время! Я обязательно вернусь к вам снова🫶 😍🥰
yJ
yep Joe'sSpell
Өте жақсы шаштараз! Шебердің қолы жеңіл, кәсіби деңгейі жоғары екені бірден байқалады. Шашымды дәл қалағанымдай етіп қиып берді. Қызмет көрсетуі де өте сыпайы әрі мұқият. Бағасы да қолжетімді, сапасына толық сәйкес келеді. Міндетті түрде тағы келемін және басқаларға да ұсынамын!
ГС
Гулмира Сеййткулова
Зерде мастерге рахмет ұнады топ мастер #1 Аккентегі
6 посещений
Маша Маке
Мастерларга рахмет пепельный цвет шыгарып берды озым калагандай 🫰😘❤️
Марат Исаулы
Шаш әдемі алып берді келуге тұрарлық
Частый гость
Ерсұлтан Болат
Зор жасап берді 👍
Y R D N
Мерветтәте әдемі ітейді
Aida A/T
Девочки, посмотрите на этот пушка-маникюр! 🔥 Аида, спасибо большое, это любовь с первого взгляда. Всё очень стильно и чисто. Мастер от бога!
Айзат Утегенова
осветление маслом жасаттым оте адеми шыкты коп рахмеет😍😍
Частый гость
15 октября 2025, официальный ответ
Рахмет😘
Arai Sakenovna
Анара тате шашымды тапсыргам конылымнен шыгатындай ыстеп берды тамага салон келыныздер окынбейсыздер
Санжанна Сейтмуратова
Ясмин салонының мастерлеріне рахмет шашымды ойымдағыдай істеп берді☺️👍
Гульмира Гульмира
Рахмет😘
Ardak Sansyzbayeva
2 сағат уақытым, тырнағымның 1 қабаты, 5к теңге. Ренжімеңіз.
Araykins 💕
Мастер Жазира очень хороший специалист😍 маникюр всегда держится до конца месяца , даже больше❤️😍😍 очень аккуратная 🥹
Бота Қайратқызы
Маникюр жаксы жасайтын мастер таппай журе едим. Осы салонда Жазира деген кисини тауп алып бардым.Прям кушти жасайды екен.Маган маникюр унады, 1жарым ай смело турды, 100/10
Aslan Zhexenbay
Отвратительный салон. Просил длину сократить на 1 см, а сделали такое. Просто взяли не уточняли сбрили. Ужасный сервис. Не советую.
Aruzhan Sultanmuratova
Күшті жасайды Маникюр жасатқам 1 жарым ай тұрды Өзім алаып тастадым 😂
aa
aiman alymhozha
жасмин салондағы мерует аиелдер ерлер шашын әдеиы алады йй әдемы жасаиды екен қолы алтын алла қолна қуат берсін
Асан Койшыбаев
Өте нашар кірпікті істей алмай көзім ауыртып тастады екінші мастер істеген еді олда нашар істеп берді 5 куннен соң қисайып түсіп қалды ужас баруға совет бермеймін
Айгерим Айгерим
Қолынан бақырғаннан басқа дым келмейтін мастер отыр, элементарный кекіл кесе алмайды. Біреудің ақысын жеу қанда жоқ болған соң төлеп кеттім, әйтпесе тегін баруға да татымайды.
ЖС
Жанна Сейфолданова
Ясмин сұлулық салонының қызмет көрсету сапасына ризамын! Әсіресе Мастер Анардың кәсібилігіне сөзім жоқ😍 әр клиентке деген подходы ұнайды😍 Нәтижесінде шашым да, тырнағым да керемет болып шықты! 🌸 өзім ойлағаннан да супер нәтиже көрдім деп айта аламын 😍 Осындай шебер мамандар көп болсын! 💖
Асель Тлеуберлинова
Шикарный салон , с лучшими мастерами , сходила по рекомендации и не пожалела. Теперь я ваша постоянная клиентка. Спасибо вам девочки очень приятные👍🏻 успехов вам 🙌🏻
ЗН
Зарина Нурланова
Всем привет! Хочу сказать огромное спасибо за проделанную работу мастеру Анара. Вчера делала сложное окрашивание с техникой эйртач. Мне всё понравилось. Всем советую именно мастера Анара👍🥰
ЛИ
Ляйля Искалиева
Анара көп рахмет! Шашымның түсін өзім қалағандай шығарып берді🙏🏻 Шағын да болса жайлы салон екен,бет тазалау,тырнақ жасату мастерлері бар,1000 ұсақ-түйек дүкені бар. Маған өте ұнады👍🏻
15 октября 2025, официальный ответ
Рахмет 😘
Самал Жанаркуль
Аида мастер топ,өте күшті жұмысы❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥😍🌸 Рақмет үлкеен❤️
23 ноября 2025, официальный ответ
Сіздің көнілізден шықанымызға қуаныштымыз🤗
Айдана Байтен
Анара өз ісінің маманы👍🏻 Тек осы мастерге келемін. Жұмыстарыңызға сәттілік!!!
Айнур Байсеитова
Шашым кушты болды ясмин салон квздарына рахмет Анар деген кыздын колына дерт бермесын
Бота ✨
Благодарю мастера Аиду , мне всё понравилось, сделала четко и профессионально всё, мастер своего дела 🔥
Tomiris Abilkasimova
Сервис очень хороший, уют и красота это про этот салон👍🏻 Персонал очень вежливый, так же большим плюсом является то что в одном месте оказывают достаточно большое количество бьюти-услуг🌸 Я довольна, рекомендую!
ZT
Zuka To AriFuNa
Хочу выразить огромную благодарность салону красоты за тёплый приём и высокий профессионализм! Уже с порога чувствуешь уют и заботу - приветливый администратор, стильный интерьер, приятная атмосфера. Отдельное спасибо мастерицам ЖАЗИРА АНАРА настоящие профессионалы своего дела! стрижка, окрашивание, маникюр, прошла просто идеально. Всё было аккуратно, комфортно и с учётом моих пожеланий. Результат превзошёл ожидания + СПАСИБО ДЕВОЧКИ 🫶🏿😘
А🩷
Айко 🩷
Персонал вежливый и доброжелательный, всегда подскажут, помогут выбрать то, что подойдёт именно вам. Очень радует, что в одном месте можно получить полный уход: и маникюр, и уход за лицом, и стильную стрижку.
Жанель Ильясбековна
Мен постоянный клиенткасымын, бұл жақтың мастерлері өте керемет жұмыс жасайды, отношение, работа жағынан да сөз жоқ😍
Молдир Кыдырбекова
Жаксы салон Барлык кыздар жаксы жумыстарына укыпты жанадан уйренген мастер болсада жумыстарына укыпты кыздар молодцы Барлыктарынызга саттилик
МЖ
Маржан Жаменкеева
Ужасный салон, вообще не советую. Маникюр и педикюр как-то на 3 пойдет, но ресницы это отдельная тема. 4 часа была работа лэшмекера. Сестренка сделала наращивание ногтей и это тоже ужас. Размеры типцов не совпадали короче ужасный салон. Даже мастер которая делала маникюр хотела чтобы она пошла в салон который был на против. Ресницы на которые потратили 4 часа тоже класс, было раздражение и выпали через 2 недели. В общем хороший опыт для меня, теперь только понимаю насколько важен опыт работы мастера. НЕ СОВЕТУЮ
Жұлдыз Еркінқызы
Істей алсайтын затты істей алсаймыз деп айтпайсыздарма позор вообще 🤦♀️ не қас анау жасаган Әп әдемі қалын қасты нестеп тастап өзім болмай қалдыс әттең… Маманың қасын қарама қарсы салон өте әдемі жасайтын еді 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ужс прям
Eldana Torehan
Маникюр получился просто идеальным! Аккуратно, со вкусом. Спасибо за красоту и приятную атмосферу! 💫💅 Мастер Айда👍🏻
Сымбат Байсалбаева
Айда мастер маникюр рахмет. Ойымдагыдай жаса берди. Рахмет
nesibeli abdusamad
не советую,кірпікті вообще істей алмайды
Sultanmurat Nazira
такой тихий, уютный салон. Сделала ногти. Мастер Жазира лучшая❤️
ГА
Гаухар Ахметова
Салон Ясмин, большое спасибо Айде добрая, общительная, ответственная 💐💐❤️❤️
Aiaulym Abilkasymova
өте күшті салон!!! маникюр жасатып едім 1,5 ай тұрды прям ұнады, ещё аккуратно жасап берді😍😍😍
Мх
Мира ханым Урдашова