Нурлы Тау
База отдыха
NS
Nur Sariev
Табигаты тамаша жер,Таудын кориниси тамаша козин тоймайды.тазалык жаксы Конак жай уи иелери барыныздар будан баска жерлерде болдык.бундай жер жок барыныздар тамаш жер окинбеисиздер.
нұрай мамырбек
өте керемет, табиғаты тамаша саябақ балалар ойнайтын жер бәрі бар тек үстіне қарай шығу керек
Агилаш Мукашева
На 25 мая 2025 года сняли юрту, отметили юбилей Мамы, праздник прошел в режиме open air😻.Все гости довольны, мы довольны. Прекрасное место, чисто, аккуратно, уборная в идеальном состоянии, есть места для детей, молодежи, недалеко от лесной сказки, мы покушали и с гостями прогулялись по лесной сказке супер всем все понравилось
Nur Mur
Бізге ұнады, жақсы жер екен,нағыз демалуға арналған. Қазақ үй кең,іші таза, керектінің бәрі бар, барлығына кеңес береміз, барып демалсаңыздар өкінбейсіздер!
Бейбарыс Келгенбай
Хорошое место для отдыха💯🔥
Димаш Сакенұлы
Барып демалатын жер екен!!
РЕ
👍👍👍 Күшті керемет
Болатулы Назар
Прекрасный вид 😍
Алтынбек Рыскулбеков
Мына жерден кейын шетел петел не надо екен природасы от🔥🔥🔥
ДУ
Дидар Усенов
Адемы жер керемет
СА
Серик Аяпбергенов
Өте жақсы жер екен таза ауа жақсы демалып қайтасыздар 👍👍👍
Елдияр Кулашпек
Жаксы жер екен кушты таза ауа таулардын виды казак уй керемет буйыртса тагы барамыз 👍🏻
ФР
Фархад Раймбаев
Табиғаты керемет екен))орналасқан жері виды күшті жақсы бәрі ұнады Рахмет көп көп
Ару Серикова
Отличное место со своим вайбом. Для Алматинцев семейный отдых на выходных, в горах это традиция) Однозначно советую к посещению
Ержігіт Маденов
👍👍🏔️
Темирлан Сихимбай
Вид деген болек енди Оте керемет жер демалуга Советую всем Багасыда кымбат емес. Рахмет!!!
ЖЕ
Жулдызай Ереже
Өте керемет жер.Нұрлы тауға келіп демалсаңыздар өкінбейсіздер.