Orda Horse Club
конный клуб
TC
Timur Chiga
Жақында Orda Hours ат клубына барып келдім, өте риза болдым! Алматы қаласына жақын орналасуы — үлкен артықшылық. Қала сыртында таза ауада демалып, атқа міну үшін өте ыңғайлы жер, әрі жету де оңай. Әсіресе аттары ерекше әсер қалдырды — әдемі, жуас, жақсы үйретілген. Аттармен кәсіби мамандар жұмыс істейтіні бірден байқалады. Нұсқаушылар мен қызметкерлер өте сыпайы, мұқият әрі шыдамды, жаңадан бастағандарға да, тәжірибелі шабандоздарға да жақсы қолдау көрсетеді. Қызмет көрсету деңгейі жоғары: бәрі жүйелі ұйымдастырылған, қауіпсіздік пен қонақтардың жайлылығына ерекше көңіл бөлінеді. Табиғат аясында тамаша уақыт өткізуге болатын керемет орын. Алматы маңында атқа мінуді қалайтын жандарға Orda Hours клубын шын жүректен ұсынамын! 😊
Азиз Мамиров
Всем советую локация просто супер, лошади на любой вкус и всегда чистые!
V0
Vozhak 007
Осы ат клубы оте керемет асер калдырды, таза ауа, адемы корынис. Аттар жаксы кутимде, таза. Жаттыктырушы Кайрат тажырибелы, оз ысын жаксы быледы. Барлыгын сабырмен, тусиникти уйретты. Атка отырып, кокпар тартып уйренуге болады. Ен бастысы кауипсыздыкке ерекше коныл болынеды. Усынамын)
AT
Aigerim Tutova
🐎 Очень рекомендую этот конный клуб! Невероятная атмосфера спокойствия, ухоженные лошади и доброжелательные инструкторы. Настоящий отдых для души и полная перезагрузка. Эмоции — просто вау! Обязательно вернусь 🤍✨ Вот закат, просто не передать словами!
SR
Serik RK
Табиғаты адемі, кокпар тартып үйрену үшін муляждары да бар
SA
Sultan Abdrahman
Керемет жер!!! Аттары өтте жақсы бапталған! Иесі жақсы адам!
Дархан Асылбеков
Қыстың күні таңмен бардық. Атпен серуендеп, шауып қайттық. Қалаға жап-жақын жерде орналасқан, жолы ыңғайлы. Таза ауада, таза табиғатта достармен демалып қайттық, керемет болды.
Нурбек Жумабеков
Керемет клуб екен, иесі ақкөңіл, аттары жақсы күтілген, ауасы таза, керемет демалыс болды!
SA
Sanzhar Alimbek
Посетители с двумя детьми, все на высшем уровне: сервис, лошади, территория! Теперь будем постоянными гостями🔥
ЖЖ
Жаныбек Жандыбаев
Сервис на высшем уровне!
Евгения Киселева
Лучшее место где я когда-либо каталась на лошадях. Лошади ухоженные, послушные. Невероятной красоты виды. Вас фотографируют и снимают, даже просить не надо! Все общительные и очень дружелюбные) В общем, однозначно рекомендую и обязательно вернусь)
Здравствуйте! Спасибо вам большое за доверие 😌 Всегда рады помочь ❤
Сержан Нусупжанов
Алла разы болсын Кука брат
Амииин
ub
ulan bustekbaev
Кайрат бауырым, рахмет. Жаксы демалыс болды. Аттарың сүрінбесін, жұмысың өрлей берсін.
Рақмет үлкен!
Talgat Beisekeyev
Лошадки ухоженные, чистые.
DK
Daulet Kydyrbekuly
Өте әдемі локация және күшті сервис 👍🏻👍🏻👍🏻
ZA
Zarina A
Очень послушные и быстрые лошади,инструктор дает возможность поскакать галопом 👍🏻 Лошади чистые,ухоженные. Обязательно вернемся!
Али Алинов
Скорость бешыные лошади и красивые локация 😍😍😍
РR
Руслан RRR
Самые лучшие , быстрые лошади 🐎 Очень послушные и ухоженные лошади! Всем советую этот конный клуб Орда хорс клуб! Останетесь довольными!👍✊️
Алмат Макажанов
Отлично провели день с семьей
Гүлжайна Нәлібай
Күшті шаптық маған қатты ұнады.Алла разы болсын сіздерге!
alizhhn⚜️ Орынтай
Араб атары коп адемы советую
Makpal Nurakin
Катты унады кушты советую всем и кымыздарыда дамды👍👍
Наз Джунусова
😍😍оте кушті, всем советуем
Kayr Anuarbek
👍 өте жақсы уақыт өткіздік
ОХ
Ома Х
Өте әдемі әсіресе аттары тамаша тап таза
A
Assel
Атпен серуен бір терапия! Қайрат Әли улкен рақмет ! Инстукторы мықты ! Қорықпай отырдым ! Кремет жер , енді барып турамыз Аллаһ қаласа !
M
Moldir
Кең дала, таза ауа, демалуға четкий жер. Қайрат аға мен Әлиге рахмет! Рекомендую!
Баха Таужанов
Өте керемет жер! Келіп демалып кайтыныз. Бүкіл проблемаларды умытып кайтасыздар. Кайрат братан рахмет үлкен. Көп конный клубты аралап шыктык достарымен, бірақ Орда хорс бөлек болды айғырлары мощный🔥🔥🔥
27 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Баха палуан! Рақмет үлкен!
Айым Досымбекова
Orda Horse Club — бұл нағыз керемет жер! 🐎✨ Мұнда бәрі жоғары деңгейде: аттар өте күтімде, тәрбиешілер мейірімді және кәсіби, ал атмосфера ерекше жылы әрі жайлы. Алғаш рет атқа мінгенде сәл қорыққан едім, бірақ нұсқаушылардың сабырлы түсіндіруі мен қолдауының арқасында өзімді сенімді сезіндім. Клубтың ауасы таза, табиғат әдемі — нағыз демалыс орны! 🌿 Әсіресе балалар мен отбасы үшін өте қолайлы. Кім ат спортымен шұғылданғысы келсе немесе жай ғана ерекше демалыс іздесе — міндетті түрде Orda Horse Club-қа барыңыздар! ❤️ Orda Horse Club сіздерге көп рахмет❤️❤️
Руслан Сисабаев
Жақсы демалыс орын советую
Архат Нугумаров
Қайрат ағамыз Керемет, Бұдан артық не керек.
22 октября 2025, официальный ответ
😄👋🏻🫂
Maximmmus '
Ассалаумағалайкум, бұл жерге кеше келіп атпен серуендедік досымызбен. Қарекеге рахмет, ең әдемі атты беріп, оған шапқызып нағыз қазақ рухын оятып берді. Алдағы уақытта келетін жер екен. Келіңіздер, өкінбейсіздер, жүретін жерлер әдемі, атты өзіңізге лайықты таңдап береді
РК
Рамазан Кансеитов
Супер🔥, көңілден шықты. Көкпар аттары бар. Қайталап баратын жер екен.
ZG
Zhanarys Gabit
Өте күшті аттарыда қатты ұнады
Нурасыл Жамбылов
Өте керемет, Қымыздары дәмді;) Екіншірет үшіншірет келе беретін жер екен; Шабуға рұқсат береді, шабатыньжері үлкеееен;)
ДТ
👍
Отбасы Home
Отличный сервис Панорамный вид! Обязательно буду приезжать
Улпан Нуртаева
Кушти болды бугин, катты унады. Аттары вообще кушти😍 Баруга прям советую, окинбейсиздер барсаныздар🙌🏻 Инструктор жанымм фото, видео барин четко тусирип берди❤️ Кайрат ага вообще топкой🥰
Aigerim Kabdykarimova
Кушти демалыс болды, Кайрат агага Рахмет. Аттары да керемет. Всем советую. Таудын етегинде, таза ауада поля улкен керемет🥰
Altyngul Kalieva
Очень красиво) Очень приятные люди .Побегали чуток с Байрак🐴 советую
Айдана Алекеева
Я не могу передать словами как мы вчера отдохнули, это было на высшем уровне, я просто в восторге, отдельное спасибо инструктору Кайрат🔥 конное прогулка топ🔥
Жасик Дуйсенбеков
Егер атпен серуендеу керек болса Orda Horse Club қа келуге кеңес беремін! Өте өте күшті !!!!
АУ
Аман Уйгу
Четко👌 Қайрат от души показал основы көкпара. Предоставил сапоги, щитки, муляж и хорошего коня. Я сам приехал из Республики Саха (Якутия). 2 часа от души потренировались!
Albina Kabdrassina
Классное место 😍
Sanzhar Daniyaruly
Бір демалып қайттық, аттар таза дым сасымайды мықты жер, Қайрекенің жылқылары мықты👍🏼👍🏼👍🏼
Али Алекеев
Мыкты жер екен, Кайреке де мыкты жылкылар
АЗ
Асет Зекенов