Konyrat-G
Частный детский сад
Жанерке Куванч
Балабақша ұжымы өте жақсы, бәрі сыпайы, қызым тез үйреніп кетті Динара апайға рахмет❤️
БТ
Бакыт Токалов
Сәлеметсіздер ма құрметті ата аналар! Развозка керек болса осы номерге хабарлассаңызлар болады 87087164876. Осы балабақшаға.
Tuleuova Dinara
Здравствуйте! У нас есть развозка уже 2-3 года возит моих детей. Машина чистая, человек проверенный, дети его любят. Возит с Гульдалы, но маршрут можете обсудить с ним. Кому интересно +7 708 716 4876 Ата-аналар Бизде развозка бар, балаларымды уже 2-3 жыл тасып жур, сенимди киси, балаларым Жаксы кореди, укыпты, Гульдаладан журеди. Кимге кажет болса +7 708 716 4876
TM
Tursynai Maulenova
Қазақ тілді балабақша. Балам қуана барады. Тамағы жақсы. Спорт, би, логопед, ағылшын тілі, сызыу жазу, хат тану бәрі бар. Біз Қоңырат балабақша сына Тәрбиеші леріне Алғыстан басқа айтарымыз жоқ.
Еркежан Сатенбекова
Балабақшамыз өзімізге ұнайды. Балаларымыз балабақшаға үлкен қуанышпен, асыға барады. Бұл біздің Ләзім апайымыздың мейірімі мен еңбегінің арқасы. Күн сайын балаларына жылулық пен қамқорлық сыйлап жүргеніңіз үшін апайымызға шын жүректен алғыс білдіреміз!
Тогжан Исаева
Сестренкам осы садикке барады. Таңертең жыламай садикке барады. Ұлпан апайымызға үлкен рақмет. Балаларға жақсы қарайды. Тамақтары да жақсы, садиктің іші таза, барлық жағдай жасалған.
Айгерим Исаева
Ұлпан апайымызға көп рахмет! Қызым апайын жақсы көріп, балабақшаға тез үйреніп кетті. Тамақтары да жақсы😍 ойын ойнатып, түрлі іс-шараларына қатысып келеміз, ұйымдастыруы да, бағдарламалары да, ұжымдары да жақсы пікір жазуыма себепкер болып тұр. Бастысы қызымның жайлылығы, тазалығы, көңіл-күйінің жақсы болуы. Балалар арасында ойыншыққа таласу, тістеп алу деген болады, оны түсінеміз. Бірақ жаға ұстататындай нәрсе болмапты, Құдай сақтасын🙏🏻 Дегенмен, таңнен кешке дейін балаларымызды қарап бергені үшін үлкен ризашылығымды білдіремін, 20 баламен оңай емес, сол себептен апайларымыздың еңбектерін елеп, бағалап отырайық ата-аналар 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Айдана Серикова
Өте керемет балабақша. Қызым қуанып барады. Тамақтарын да қызым жақсы көреді. Ұлпан апайымызға үлкен алғысымызды айтамыз.
ГА
Гулдана Абдаким
Балама унайды куанып барып куанып кайтады😍Апайларыда өте жақсы! Кунде меню мен балалардын видеосын жиберып турады!
ДТ
Дария Тургынова
Оте жаксы балабакша, тарбиешилери жогары биликтилиги бар мамандар. Тарбиеши комекшилери де кулип карсы алады. Улпан апайды катты жаксы корип калдык❤️❤️❤️
Я не согласна с плохими отзывами. Считаю, что в этом районе нет детского сада лучше, чем этот — мы обошли многие места. Раньше были небольшие недостатки в плане качества, но несмотря на это, наши дети продолжали туда ходить. Мы сами свидетели того, что воспитатели и няни добросовестно выполняют свою работу. Сейчас стало ещё лучше, я так считаю — для детей созданы все условия, питание хорошее, руководство тоже отличное, огромная благодарность воспитателям. Моя дочка быстро привыкла, сейчас и сын ходит — всё просто замечательно. Рекомендую!”
Аружан Дауренкызы
Просто ужас ребёнка покусали непонятно клопы или нет сказали вызвать дезинфекцию надо ребёнок приходит голодным по камерам смотрели плакал 10-15 без перерыва воспитателям было всё равно антисанитария ребёнку 2,5года до сих пор плачет ходит уже в садик с 2 лет до этого ходили в другой садик 2 3 дня плакал дальше не плакал значит дело в садике из-за этого теперь мы пропускали не ходили 2 месяца сказали что поменяли заведующего сказали можете ещё раз прийти теперь у нас всё хорошо пришли опять тоже самое не советую детей слишком много в группе
Салтанат Кадырова
Развозка жоқ екен. Осы садикке Алтын ситидан келетіндер барма? Бірігіп берсек?8:747/127/08/39
AD
Asel Dosbolova
Керемет балабақша, тағамдары да жақсы, балам мәз болып келеді. Ұжымына рақмет ❤
ДҚ
Димаш Қожакелді
Біздің балабақша
ЛС
Лязим Сартбаева
Konya-G балабақшасы ұжымы өте керемет қызым тез үйреніп кетті♥️💖
НД
Нурсултан Досболов
Керемет балабақша,,,
Сания Кемелбаева
Мой отзыв касается заведующей данного детского сада Жусипова Гульбану Муратовна, которая без ведома законного представителя оформила ребенка на получения ваучера, сбила нашу основную очередь да ДО и ушла со своего поста (по словам какой то Эльвиры) Мой ребенок посещал данный сад 3 дня до обеда и 2 дня (полный день). Что могу сказать на счет садика, словом ничего…. Обещали подключить к видео просмотру, так и не подключили. Ни меню в группу не высылают, ни фото детей (чем занимают), если у ребенка грязное лицо, он так и будет ходить грязный… Одним словом, если вам ваш ребенок не безразличен, то я не советую сюда идти
мм
Нормально
AА
Aрчи Арчи
Имба садик для моего братишки он доволен он всегда туда хочет
B-
BIBINUR -$$$$
. Дочка ходит уже год почта,персонал очень хороши,воспитательница Динара просто любим очень!
TN
Tolunai Nasyrova
Хороший садик и питание хорошо
ГЖ
Гульбану Жусипова
Балабақшаның ұжымына, адал еңбектеріне алғысым шексіз! Рахмет🥰