Argymaq Horse
Конный клуб
Nurilume
Ат прокатқа барғаным – ең керемет әсерлердің бірі болды! 🐎 Аттар өте әдемі, жуас әрі күтімді, мініп жүргенде нағыз еркіндікті сезіндім. Қызметкерлері өте мейірімді, бәрін түсіндіріп, қауіпсіздікті жоғары деңгейде қамтамасыз етті. Ең қуантқаны – телефонымды түсіріп алған едім, оны тауып беріп, қолыма қайтарды. Мұндай адалдық пен қамқорлық сирек кездеседі. Табиғат аясындағы серуен жанды сергітіп, көңілді көтерді. Баршаңызға осы жерге келуді шын жүректен ұсынамын!
Rasul 02_ala
очень похитивные ребята все понравилось все 🔥🔥🔥🔥
: _7001060201_
Мощщ🔥🔥
Сарбиназ Карлыбаева
Өте күшті екен инструктор Бейбарыс бәрін жақсы үйретті аттары да керемет екен жақсы шабады😍😍😍😍😍
АЕ
Айдана Ережепова
Күшті жер 😍😍😍😍 инструктор Бейбарыс күшті үйретті
GT
Gulzhanat Topaeva
Өте керемет жер жылқыларыда өте жақсы😍
Miko 🙃
жақсы жер аттар чотки келуге дастойный жер
Almas Sagadat🐺
Жылқыға мінемін десеңіздер осы жақа келіңіздер өздеріңізге ұнаған жылқыны мінесіздер бағасына сай еш өкінбейсіздер келуге кеңес беремін қымыз шұбат барлығы бар өте дәмді садақ атып фотоға түсіп көңіл көтеріп кетесіздер👍
ЖК
Жұлдыз Кайратқызы
Керемет жер🔥
Dilara Ismailova
Күштііііі,всем советую😍😍😍😍
ze
zhuldyz erkynkyzy
Отличное место для отдыха! Все сотрудники дружелюбные и всегда готовы помочь.😍🫶
Акерке Буркитбек
Очень классное место для отдыха,советую сходить 👍
Almaz Musanov
Өте керемет жер, келуге кеңес беремін👍
Молдир Болатовна
Ең жақсы ипподром,баруға кеңес беремін👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Жания Махамбет
Оте кушти🙂 маган унады 👍
Асылзат Жұбатқанқызы
Красивое место😍😍😍😍🫶🏻🫶🏻
Аяу Абдуманап
Красивое место, понравилось, всем советую😍
Kuralai Beisembekova
Классный ипподром , чистые лошади и красивые локации . Всем советую и с друзьями и с семьей можно хорошо провести время!
Meena✨ .
Рас, өте күшті. Жиі-жиі келіп тұрамыз. Аттары да таза сөзім жоқ)
zhamilya ruslanova
Красивое место, мне очень понравилось. Атмосфера приятная и спокойная, всем советую посетить! 🔥😍
Dilnaz Zhandosovna
Ипподром очень понравился всё аккуратно, атмосфера приятная. Советую посетить этот ипподром отличное место, чтобы интересно провести время
НБ
Назерке Бегмахан
Красивая локация, хорошие инструктора
Ae
Aruuke ermekova
Очень красивоее локация для фоток и контентовв Прямм куштыы унадыы маганн катты🥰🥰🥰
Merey B .
Очень красивая локация, инструкторы вежливые, с удовольствием еще раз приду🥰🫶🏻
a_niyazkhan .
nursultan zhumabek
Күшті сочный
GD
Guldengen Dzhambaeva
Өте жақсы жер, маған ұнады👍👍👍
Akuu 🖤
Сумдыык керемет 😍😍❤️🔥
Jasoka🕊️ А
Өте жақсы керемет👍🏻🔥
ermekqyzy kausar
локация очень классное
a.
anyoka ..
өте кушты жер барып, тұратындай екен маған және меннің достарыма, қатты ұнады енді ай сайын барып тұрамыз қорықпай бара беріңіздер ,уақыты тамаша өткізетін жер екен
айко .
адеми жер😻
Кудайберген Бул
👍👍👍👍
Gulayym Esenzhaulova
Адемі жер, ұнады🥰👍🏻
Саяжаным Жумашева
Табиғаты өте әдеміі,таза.мықты ұнады мағанн,бәріде сыпайыы
Aruzhan Kairatova
Очень нравится этот ипподром , классное место для прогулки с лошадью красивая локация также природа, инструктора вежливые добрые,хорошо объясняют а также классно вас сфотографирует 😁
Ramazan Sheytman
Потолок енды😍🔥🔥🔥
An
Aru nifla
Местно прекрасное. Лошади спокойные, послушные чистенькие. Рахмет инструктору за чуткость и заботу. Бейбарыс Рахмет!!! Сделал еще классные фотки❤️ Рекомендую! Обязательно еще вернусь✌️
Aya S
Все на высшем уровне, что инструкторы, что лошади. Лошади чистые и спокойные, особенно Бойка супееерр, тигр просто 🔥 белая тоже хороша 🤩👍🏻 Большое спасибо всем троим! 🙏🏻❤️
Алихан Исмаилов
Макс братан красавчик❤️
Аңсар Калиев
Геолокация 🔥
Aii💜 ♥️
Лучший
NN
Nazar Nazarbaev
Керемет жер екен,күшті әсер алдық😍 қаладан шаршап барғанда, осы жерде демалған өттее керемет.алла қаласа барамыз,сіздергеде барп тұруға кенес беремін👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Aiym Аkburkitova
😍😍😍😍😍
Kamila Erzhanovna
очень крутое место, пришли с подругой и локации хорошие , обязательно придем еще , всем советую 🥰🥰🥰🥰🥰😍😍
meera tash
Очень понравилось место 😍 обязательно придем еще
Балжан ♥️
В прошлой неделе была здесь с друзьями, очень крутое место, советую всем 🙂↔️