Zholdas Oil
Автосервис
DM
Dimash Mailin
Не меняете у них масло после замены у меня стукнул двигатель и у них есть типа моторист он сказал у тебя замыкание в катушках анау мынау короче поменяли катушки результата ноль это хучи сервис в катором я был
Алима Аметов
Алишер красавчик Лансер сила
ЕА
Еркебулан Абеугали
Ахылбек Тастанов
Хороший сервис Виталя красавчик мастера знают своё дело .Адиль быстро поменял антифриз!
Дина Базгаламова
Күшті жер екеен
Дархан Абдилдабекулы
Профессионально,качественно и в срок делает они,цена приемлемая,рекомендую всем.
БЕ
Бакытжан Ергалиев
Сервис жаксы Виталя маладес.Әділ барын көрсетті!!!!
Ernar Zhanuzakuly
Коробканын майын ауыстырып берген одан кейын уже коробка бузылды доказать етып турып толеп бер десем Жолдас озы айткан созы мен толеп бермеймын дегены уже тройной расход болды солардын сервистын кесыринен дым жумыстарына гарант жок куйып берген майыда дурыс емес оте жаман сервис советую келып керек емес. Адам курлы кормейды. Адамды да тындамайды быреудын коробкасында суйтып жиберейык толеп бересын деп отыр. Тек акшасын алганга жаксы машинага от и до дурыстапта карамайды ЕМГЫЗБЕКТЕР
Yerezhepov Yermek
Барсан адаммен сойлеспиды Обслуживает очень странно 👎🏻
Ayan Gizzat
Өте тамаша сервис, майлары да сапалы 👍 алға өрлей беріңіздер 🙌
Orynbassar Nurbayev
Цены чуть завышенные . А так сервис хороший , рекомендую.
Мади Кизбаев
Только оригинальное масло 100%. Хороший сервис, много акции, достаточный выбор масел на любое авто, Аллах берекесін берсін. Советую этот сервис.
Максат Абдикаримов
Молодец рахмет брат Алла ісіңе Береке берсін
ЖЕ
Жасулан Елегенов
Жігіттерге рахмет Аділ деген жігіт маладес Алла разы болсын білгенін айтып жібереді тегін,майлары өте жақсы екен
RO
Rustem Ormanov
Отличное качества именно Виталии мне помогал отдуши
БН
Бауыржан Нургалиев
Рахмет жігіттер еңбектерің жана берсін Әділ бауырым рахмет
ДБ
Дидар Бақытнұрұлы
BA
Bektur Agniyazov
Майлары жақсы бірақ бағасы қымбат каждый раз барған сайын бағасын көтере береді воздушный фильтр басқасында карсити или бакордадан сатып алып бірақ бару керек машинаны қарап берш десен баняға түсу керек уақыт жоқ баняға түсетін болсан неге жұмысқа шықтн
Акжол Изтелеу
РТ
Руслан Турдыбек
Оээ🤝
Мади Ахметов
Заехал на диагностику, электрик Оразбек очень помог, спасибо ему большое
ЕН
Ерсайын Нурсеитов
Жолдас Алмас Мейрас осы жигиттерге рахмет кызмет корсетуи отте жогары жумыс сапасы да жаксы майлары да жаксы сапасы жогары конилимнен толык шыкты рахмет жигиттер Алла разы болсын
НН
Назар Нурпейс
Чанган х 5 плус майлары оте жаксы ойл Жолдас сервисіне коп рахмет
dakebaai _
Маган сервис унады , Майлары оригнал екен
Фархат Муслим
Май ауыстырдым фильтрдын бари кымбат не качественный салонный фильтр кондиционер коссам шан креды салонга
Талгат Бека Адиль жақсы мастерлар,Келіңдер өкінбейсіңдер!!!
Asyl Kudaibergenov
🤮🥺🥺
ZO
Zholdas Oil, автосервис
2 июля 2024, официальный ответ
Здравствуйте , Asyl! Спасибо за теплые слова ,мы очень это ценим✨ Ждем Вас снова !
КА
OS
On Shop
Все, ок. Сделали машину. Остался доволен
Мирас Жамали
Сделал диагностику на машину, сказали нашли болезнь, поменяли дорогие детали. Вроде всё нормально стало, выехал со сто — через 30 минут загорелся чек, машина начала тупить, ехать очень плохо. Такое ощущение, что проблему толком не решили, а просто деньги сняли.
Sardor Yuldashov
Поменяли масло не аккуратно, пролили масло, залили как попало, начало дымить возле масляного фильтра. Когда сказал об этом, ответили что это нормально и проблем не видят. Не рекомендую это место
Sagynysh Sovetbek
Қымбат па арзан ба білмеймін компьютерный диагностика 5000 тг)
ТТ
Тилек Тилеуулы
Обслуживание 0.2
Danick Khan
Неоправданно дорого. Самое дорогое место, из то что я был. Сотрудники не умеют общаться. Грубят. Оскорбляют. Не рекомендую. Ни в коем случае
Erlan Azhmahan
Не профессионалы своего дела Сперва говорят одну цену потом в итоге другую сумму озвучивают Не компетентные и не конкретные Не советую никому по просту потратить своии нервы
Алуа
Жолдас сервис. Баратын жер емес екен. Админ Алмас деген талтаң талтаң етіп ары бері жүр, бірдеңе сұрасаң білмеймін мен дейді. Кімнен сұрайм десем жауап бермейді. Клиент кеп тұр ау вежливо сөйлесейін деген әңгіме жоқ. Мотористы вообще адам менсінбейді, сөйлеп тұрсаң теріс қарап кетіп бара жатыр. Матор, коробка, свеча, прокладка клапанной крышки ауыстырам деп барғам полный комплекс жасайм деп, шығып кетіп қалдым. Клиентке деген құрмет жоқ. Алматының бір шетін тіреп тұрғандай менсінбейді клиенттерді. Рахмет, екінші аттап баспаймын сервистеріңе.
ЖА
Жасулан Ахметов
Керемет
Абылай ₽₽₽
Өте нашар жұмысшылар өзінің жұмысын білмейді
Beka <3
Майлары тез қарайып кетті 🤦🏻
Vinciguerra Solax
Мам6ет таза жолдас, дурыс тарбие алмаган, мадениет жок. Бурын ишип , тайланда тукирип, боктап журген истери бар болган.
G G
Оперативно и качественно, спасибо мастеру Талгату
Alibek Esimbek
КЕЛМЕНДЕР, ОБСЛУЖИВАНИЕ 0, ТИК ТОКТАГЫ БАРЫ ОТИРИК, ОНШЕН МАЛДАР ЖУМЫС ИСТЕЙДЫ
Sanat Murzahan
Екі түрлі баға айтады!
Мади К
Моторларын май жей бастаса осы жерге келіңіздер.
Stanislav Brussenko
Днооооо, приехал со своим маслом и фильтром, не меняют…. Надо у них купитт
Xxxxx Sssss
👍👍👍👍