Гербалайф
Клуб здорового образа жизни
ДТ
Динара Тыныбаева
Айгүл Рысбекқызы жетекшілік ететін салауатты өмір салты клубы туралы пікір👌😘 Клубтың орналасуы өте қолайлы, сондықтан қатысу жеңіл әрі жағымды. Айгүл Рысбекқызы әрдайым мейірімді, ықыласты және әрбір қатысушыға түсіністікпен қарайды. Оның қолдауы мен дұрыс көзқарасының арқасында нәтижелер көп күттірмейді өзімді жеңіл, жақсы сезініп жүрмін, энергиям артты, ал жаттығулар барған сайын тиімді бола түсуде. Бұл – шынымен де сіздің денсаулығыңыз бен жетістіктеріңізге мән беретін орын. Барлығына осы клубты ұсынамын!
АО
Айнура Оразхановна
Лично для меня самый удобный клуб, где я добиваюсь своей цели, у Айгуль апай самые вкусные пп выписки 🥰 рекомендую всем прекрасным женщинам 🤗
ZB
Zhandos Bazarbay
Замечательный клуб по правильному питанию. Можно ходить утром, вкусно и сытно позавтракать. Так же вечером полезно поужинать для хорошего сна. В клубе есть беговая дорожка и лимфодренажное оборудование. Вместе с участниками клуба можно заняться легкой гимнастикой. Всем советую, кто хочет поменять свой образ жизни👍🏼👍🏼👍🏼
Muslimuly Akhmet
Клуб маған ұнады👍🏻 Атмосферасы жақсы, жаттықтырушылар четко түсіндіреді, қолдау көрсетеді. Салмақты қосуға да, түсіруге де көмектеседі. Жалпы пайдалы орын.
Гүлзада Муслимқызы
Құлагердегі ең мықты зож клуб!
Ainur Kunshigarova
Керемет денсаулық клубы. Күнде завтрак ішемін, жаттығу жасаймын. 10кг артық салмақтан құтылдым. Пп выпечкалары да бар