Донер на Байкенте
Донерная
А…
Ару …
Крылиышкилары прям дәмді и үлкен Постоянно чикен бургер заказ берем сол біріншідегідей дәмді 🫶🏻
ДБ
Динара Белгожинова
Сіздердің тұрақты клиенттеріңізбін! Әрдайым уақытылы жеткізу және балғын донерлер үшін рахмет 🫶
JR
Janara Rustamova
Обслуживание хорошее, быстро отвечают. Соусы и перцы к донеру все было, фри вкусный, донер показался немного суховатым, овощей в начинке маловато, в целом всё понравилось
Муслим Альфия
Брала донер, очень вкусный👍😋
Мереке Мирамкызы
Тамақтары дәмді
Санду Кульчикова
Донерлері өте дәмді.Жастарымызды қолдайық.Рекомендую 727 карго ваш постоянный клиент👍👍👍
Донер у них ооооочень вкусные😋😋😋
.E
. Erl1k .
Через 2ГИС приехал в Тунисе написано что открыто ещё 25 минут а они не хотят обслуживать говоришь что мы закрылись
Sharkiya Meirbekova
Кушты, всегда дамды, доставка быстрая👍🏻
Нурсултан Кулмаганбетов
Писпеген дурыс багасына сай емес дурыс истей алмайды 1 сағат кутесин и дурыс жей алмай отырасын сушиын вообще писпеген
Бекенбаев Дәуренбек
донерлері бургерлеріде күшті еше бургері дәу аузына сыймайды🤤🤤 дәмі өте керемет Кенес берем
Ару 🤍
🔥🔥🔥
sultan dalabaev
жаксы донер багасыда тиымды 😊
Даниал Жолдыбай
Донерде вообще ет жоқ,бәрі қабық.Тяп ляп,как попало қалдықтардан жасап бере салған.Фрилары фри емес пюре.Қарын ашып 40 мин күткен донер,вообще жей алмадық,мусорға кетті барі.Заказ қабылдап,донер жасап,заказды доставка жасайтын барі бір адам сияқты как будто.Ватсаптарына арең жауап беред.Донер сатқандары міндет.Өтірік отзыв жинап,тик ток түсіргенше донер жасап үйреніңдер.Вообще не советую
Bakhytzhan Ordash
очень вкусно 10/10🔥🔥
Marzhan Hhusainova
Качество обслуживания очень плохое!!! Соус и перчик не положили, ещё и трубочку для айрана не положили еще я заказала 1.5 донер они мне стандарт положили🤦🏼♀️ ужас
НД
Нияз Даулетбек
Кызмет корсету сапасы оте нашар баллары еригип жур фри дурыс писпеген
NK
Nurr Kalymbet
Добрый день! Хотели донер заказать! Тут у Вас с 10:30 график работы а в ватсапе с 11:00 да и еще на звонки и сообщения не отвечаете!
bb
bolshoi brat
донер мошный сочный не сухой стоит своих денег
z.
zinatdiinov_001vvv .
Өтее кереме
Azat www
Донер өте дәмді алуға кеңес беремін🤗
Акжайык
Донер дамды бырак соустты коптеу кылып косу керек
Акерке Миятова
Кашан жазсаң донер в наличии жоқ, еще ватсапқа уақытылы жауап бермейді, организация ноль Бастапқыда ашылғанда өте дәмді донер еді , қуанып едік районда нормальный донер ашылды деп, қазір уже сапасы ондай епеа , организация оператора тоже хромает
Динара Темирбаева
Шаурма жартысын мусорға кетті , сухой , дәмсіз , дым донер жегендей болмадым , босқа ақшаларыңызды құртпаяқ қойыңңыз
A
Asylbek
Өте дәмді еті жұмсақ фрида дәмді☺️
vt .
Разницы между размерами донера кроме как в цене нет, что стандартный что «1,5» что «2» по размеру одинаковые, картошка какая-то варенная а не фри. когда только открылись было очень вкусно, сейчас прям не очень , очень жаль((
BR
Bekarys Rahmanbergen
доставка отте жылдам 🚚🚗
🐰 🐯
Нашар👎🏻 донер ортасынан бөлініп келды
Ануар Канатов
Нашар еті дұрыс піспеген фрида
Молдир Масимбай
Донер ұнады доставка уакытылы келді👍
KD
Kolya Djumabekov
Донер ұнады,доставка уақытылы келді Бірден Ата донер есіме тусіп кетті
ZT
Zaylyuma Tursinbaeva
Ата донер оинамай калды Дамы керемет суппер сочни Быздын ауылда ашылгандарына куанып журмыз Ар заказ бергенымде таза укыпты ары дамы керемет суппер сочни болып келеды
Arman Akilbekylu
Донер керемет ауызда ериді екен, отте дамды стеген адамнын колы алтын екен
Жако .
Өте дәмді
Зангар Амангелды
🔥🔥
нурай 🦋
Ордаш тема жасайд😆😘
КЕ
Камшат Ерназарова
Өте керемет, дәмді, еті көп ішінде 😊, жылдам әкеліп береді.адамгершіліктері керет екен, менің балдарым телефонды алмай жатыр уайымдап тұрмын барғасын сөйлестіріңізші деп едім келісе кетті рахмет
ТХ
Токтасын Ханай
айша куаныш
вообще не стоит не берите этот догер заказала 1,5донер пришла стандарт донер а еще у них нету никакой фри а нежаренная картоп а еще соус обычный кетчуп майонез не знаю вообще
batyr Greksi
1.5 сурап стандарт берып жберды