Кербулакская центральная районная больница
3.1
GK
Gauhar Kakimzhanova
В восторге
Жол жүріп келе жатып,сіңілім ауырып Сарыөзек емханасына келдік.Кезекші дәрігер Райым Серикович пен Аңсар тез көмек көрсетіп, ем жасады. Қолдары алтын осындай абзал жандарға мың алғыс.Емхана іші таза,жылы.Әсіресе өз ісін жақсы білетін Аңсарға алғысымыз шексіз.
Alinka Ashimanova
Совсем не понравилось
Болмаитын больница барудын керегі жоқ. Врачтын кателик жасаганынын аркасында реанимацияда 3 аилык балам жатыр.
Антон Цой
Не понравилось
телефоны, которые указаны на сайте больницы и в госзакупках не поднимают от слова "совсем"! Если до вас дозвониться нельзя, то как у вас лечиться?
Nurai Kairatkhankyzy
Совсем не понравилось
Персеналдары ужасный Лор мен Окулист әсіресе бір адамды 10 сағат қабылдайды больницаға күнімізді қаратпасын даже бір звезда басуға жалко
А А
Совсем не понравилось
Что за мужчина у вас агрессивный работает? Почему драться на людей кидается?
B .
В восторге
Отличная больница: внимательные врачи, чистота, порядок, быстрое лечение.
JS
Jani Sultan
Совсем не понравилось
Че за фигня вообще тел алмайды
Дамир Кунтай
Не понравилось
Адам олтырып алад
ДБ
Дариға🕊️ Баймуханбетова