Королева
Салон красоты
ХК
Хадиша Кадирова
Спасибо мастеру Айгерим. Результат полностью оправдал ожидания☺️😍 Долго искала опытного мастера, и наконец нашла. Работала очень аккуратно и учитывала все мои предпочтения🥰
Айгерим
Доброй ночи, хотела поблагодарить мастера по волосам Эльвиру😍 сделала у нее легкую стрижку с укладкой результат был просто вау, с ее укладкой проходила ровно неделю😂 настолько хорошо держалась и выглядела свежо, что аж жалко было смывать 🤗 теперь только к вам💃💃💃💃 всем советую мастер Эльвиру💪🏻
Акерке Дуйсенбекова
Динара мастерге отеее рахмет улкен, куйген куртылган шашпен барган едім , бәрін әдемілеп бояп, каскад істеп берді. ҮЛККККЕН РАХМЕТ❤️
SS
Sandi S
Вчера была на маникюре у мастера Айгерим , все очень аккуратно и красиво 😍🫠 Советую
Анау Мынау
Давно хотела изменений,нашла мастера Эльвира,и полностью доверилась ей.Я очень давольно результатом,то что хотела🔥🥹 Подход к клиенту 10/10,после еще подобрали уход вместе🥹❤️
Ханшайым Бекешова
Мастер - Эльвира😍 очень внимательная, аккуратная. шикарный мастер и отличное качество 😘 обслуживание- идеально! ещё раз вернусь 😍🫶🏻
Malika K
идеальная работа, советую девушки волшебные руки мастера 🥹✨🤍 быстро и аккуратно сделала, и цены адекватные ) спасибо большое, вернусь еще раз, нашла своего мастера☑️Мастер Эльвира❤️
Сымбат Курмантаева
Мастер Динара сделала просто прекрасный маникюр 💅🏻, всем советую. 😊
ГМ
Гульбахира Мухамеджан
Мен Орынкүл мастерге барып жүргеніме 7 жылдай болды. Маникюр мен педикюрді сумен жасайды, бетті жіппен тазалап береді. Жұмысы өте жоғары деңгейде. Қай жаққа көшсе де, артынан іздеп алып барамын. Орынкүлдей мастер осы қалада жоқ. Мен көп мастерлерге барғанмын. Орынкүл мастерге алғысым шексіз.
Балжан Махамбет
Орынкуль мастерге рахмет🌹 өте ұқыпты жасайды топ мастер🔥 кайта келемін енді буйырса маған ұнады после маникюр и педикюр массаж вообще супер 🥰
Меруерт Оразова
Маникюр, Педикюр жасаттым Орынгул мастерге, керемет етіп жасап берді, өте ұнады. Өте тиянақты, оз ісінің шебері екен, алдында жасатып едім унап қайта келдім. Денеге бетке массаж жасайды екен, косметолог екен. 😍😘🌹🌹🌹 Мықты мастер👍🏻
MA
Madina Ablez
Мастер Орынгүл прям күшті жасайды екен тырнақты, бір келген адам мың келеді😍😊 кутикулаларын алғанда ауыртпайды, тырнақ жасап біткен соң қолға жасаған массажы вообще топ топ падам падам😂🤭 косметолог, массажист , и тырнақ жасайды , қасқа коррекция тоже мощь жасайды. Номері +7 707 884 9546 жазылып барыңыздар !!!
Мастер Орынгүл көп көп рақмет,Шикарный мастер педикюр табаныңды тап таза қылып айнадай жасап беред,маниюрді суға салып жасайды так аккуратно стерильно все,Мастер по массажу тоже классная,ставит банку руки золотые,скоро приду на чистку лица обязательно она еще косметолог,с одним словом мастер своего дела 😍 Всем советую 🙏
Aqerke Qanykeshova
Очень хороший салон
Zhansezim Serikbaeva
Бугин маникюр педикюр жасаттым оте керемет шыктыы,озиме унады мастер Динарага рахметтт)келип турамын☺️работа прям шикарнооо🔥🔥всем советую
Қуаныш Жунис
Очень хорошие и приветливые мастера
Динара Курбаналиева
Мастер колорист Динарага улкен Рахмет 😍🥰шашымды кушты качествосын куртпай менын ойымдагыдай бояп берды🔥🫶🏻Енбегыныз жансын🙏🏻Кыздар всем советую 😇😘
Aigerim Aristanbaeva
Осы салон да Орынгуль мастерге биринши рет келдим. Манекюр и педикюр жасадым, оте кушти жасап берди. Менде кутикула жука аппаратный манекюрдан сон колдарым жара болып кетед, бирак Орынгуль суга жибитип жаксылап алып берди ески методпен кутикулада бир жара жок, сонында жасаган массаж вообще керемет ) катты унады. Орынгульге коп Рахмет келиниздер окинбейсиздер)
Аяулым Абдирасыловна
Орынгул мастер ге үлкен рахмет, таза аккуратно, тез жасайды. Маниктан кейінгі массажы күштіі😍💐 рахмет көп
Asyl Abay
Орынгүл мастерге педикюр жасаттым. Күшті ұнады. Аяғым жап-жаңа боп қалды.
Диана Каракбаева
Хочу выразить огромную благодарность мастеру ДИНАРА за профессионализм и внимательное отношение! Маникюр и педикюр выполнены идеально – аккуратно, красиво и с любовью к своему делу. Все инструменты стерильные, атмосфера в кабинете очень уютная и спокойная. Подсказала, какой цвет и дизайн мне подойдут, и в итоге получилось даже лучше, чем я ожидала! Спасибо за качественную работу и приятное общение. Обязательно вернусь снова!
Elvira Joldasovna
Советую всем,Работа шикарная😍 Кто ищет хорошего мастера в этом районе,советую Динару безусловно,100/100. Прикрепляю честный отзыв🫶 Теперь я постаянка Динары🥹
Алия Баракова
Орынгул мастерге тырнаққа барушы едім бүгін керемет массаж жасап, ма құрысқан жердің бәрін жібітіп, банка қойып керемет болыр қалдым. Өз ісіне адал екені білініп тұр. Орынгул қолың дерт көрмесін🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Маникюр жасауы да өте сапалы әрі тез 1 сағаттың ішінде снимать етіп жаңасын жағып, қолыңа массажын жасап күліп шығарып салатын мықты мастер🥰🥰🥰🥰
Айсұлу Тимурқызы
Бүгін Орынкүл мастерге педикюр мен маникюр жааттым. Педикюрде де, маникюрде де суға жібітіп керемет тазартты. Соңында болғаннан кейінгі аяқ пен қолға жасаған массажы бөлек әңгіме. Керемет әсер алдым. Енді осы мастерге келемін
AE
Assel Eleusizova
Рахмет😘мастерлер оте жаксы кыздар 😍
Zhukin 7777777
Бүгін барып маникюр и педикюр жасаттым, мастер Динараға))) өз жұмысына тиянақты, барлығы көңілімнен шықты, рахмееет, енді келіп тұрамын❤️❤️
Жадыра ...….
Оте куштти мастер екен! Мастер оте керемет маникюр да питикюр да конилимнан шыкты мастер Динара оте керемет киси жане оз жумысын тиянакты истейди