Керуен
Арзан дәмды тағамдар
Канат Hanat
свежи емес тамақтары арасы шырып кеткен 4тал еты бар лағыман болушымеды
anelééék asylbekkyzy
Бармандар мынаған тамақьарынды қаймақпен араластырып тастайды,клиентке уважениеден жұрдай
Askhat Amirbekov
Құрметті Керуен лағманханасы, Сіздердің тағамдарыңызда (лағман) неге ет жоқ ішінде?
ҚБ
Қыран Бақыт
Өте нашар
Аружан Сыдыков
Официанттары жақсы обслуживание жасады керемет тамақтары дәмді тойымды😍👍👍👍👍
Yereke Y
Оте нашар тамақ еще қымбат, 0 ғой
TE
Tanlan En
差评 衣服在椅子上 出去看了个孩子 不到两分钟 回来看桌子我的饭不见了 被收走了 我问服务员 我的饭呢 他说已经收走了 我说你没看到我的衣服在椅子上吗 他说从厨房把我的饭给拿过来 都进厨房了怎么拿过来吃呀 差评 差评
M B
Лапшасынан жаман иыс шыгады келуге не стоит вообще
Erlan Sudan
Мампар сорпа секылды тамақтары отаған дамы ужасный булжерге барудын озы қате повар без форма без шапки кимы май кыр өте нашар 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮
森 贾
Официант был ужасен и безответственен.
Честный Отзыв от Адеке
Тамактары жаксы, порциялары улкен, ет конечно аз но стоит бир барып кайтуга. Чайник чай тегин
MT
Mehmet Tarik Aslan
Огромный выбор и очень вкусная еда
n a
Лапшасының жаман иіс бар,өте нашар!
Болат Бек
Ет өте аз салады екен тамактарына
Zyzu Zyzu
Өте нашар жер екен. Өзіммен алып кетуге 3 нюрю мян(сиыр сорпасы мен кеспе) алған едім. Үйге келіп 1 түйір ет таппадым. Тек май мен шандыр.
Алиева Айжан
Самый худший лагман, что я ела. Кроме три кусочка мяса и самой толстой лапши в мире ничего нет. Ни вкуса, ничего. Лишь острота.
Каламкас Шахан
Тамактары дамді унады
Динара Абдакимова
Лагман лапша очень толстая ,подлив развареный
Erka ,
Тамақтары өте дәмді екен,бағасыда лайықты тамақтары тойыммды
Айкерим Айкерим
Бірінші рет бардым,ганбян цомян тапсырыс берген едім(собой),үйге келіп ішінен 1ет таппадым😅тек осындай майлар шықты(және де ащы емес,үйдің лағманы сияқты ,в общем мүлдем ұнамады🥲🥲🥲
Асель Алмат
Керемет кафе. Советую!
Askhat Abishov
Не дешевый, особенное газовые котлы. Цену в течении недели повысили, аж на 40 тысяч.
ЛЯ
Лиза Якименко
Очень вкусно, порции большие.Приду еще раз.
KM
Kristina Minkovskaya
все было очень вкусно, порции большие и недорогие, персонал улыбчивый
Татьяна Но
Очень вкусно. Порции огромные. Бесплатно дают закуски всякие. Жалею что не сходила раньше
Aya .
іші керемет,офицанттар сыпайы,тағамдары дамды.