Aloe vera forever
Магазин
НУ
Несвеля Урунгалиева
Дезодарант очень хороший,я этим дезодорантом пользуюсь уже много лет.Я подписана на компанию Forever Living Products.Жазира спасибо Вам.
Айгуль Досболова
Приобрела в этом магазине, алоэ фест, действительно рабочий продукт, это мой 3 флакон, быстрая помощь при ангине, советую! Спасибо продавцу Жазире!
РЕ
Раушан Есембекова
Жазира ханымга коп рахмет, тез жеткізіп береді. Ақпараттар жақсы береді бәрін түсіндіріп не істеу керек бәрін айтып береді. Бірден жазылады өнімдерді қолданып көріп жүрміз әсері жақсы.
ДА
Диана Альтаир
🌟 Приобрела умывалку от компании Алое Вера у Жазиры — осталась очень довольна! Сразу после заказа быстро доставила, всё чётко и грамотно объяснила. Очень приятное обслуживание. Буду заказывать ещё! 😊
Alibek Kazhmukhanov
Жазира ханымға рақмет, бір күнде жеткізіп берді, бәрін түсіндірді.
Керемет дезодорант, ешқандай дақ қалмайды, ең бастысы тітіркендіру (раздрожение) бермейді.
Akmaral Sharipovna
Спасибо Жазире Токтарбайкызы, во время привезли и с хорошим сроком годности 👍
Асем Омарова
Жазира ханымга коп рахмет, бирден жеткизип, тусиндирип берди👍👍👍
ZN
Zhulduz Nurbergen
Улкен рахмет. Балам аурып жатыр еди. Бир тел согып едим. Тез акелип берди. Сауданыз журсин. Улкен рахмет.👍🫶🙏
УО
Улбала Омиртаева
Спф заказ бергенмін, өте жылдам келді доставкасы, жалпы продукция өзіме қатты ұнады. Тек бетіме ғана емес, бүкіл денеге де қолданылатыны ұнады.
БТ
Бахыт Тенькебаева
Алоэ өнімдерінің сапасы өте керемет. Тұтынушылардың бірімін. Өзім қолданып көрген тауарлар- алоэ шайы, алоэ шырыны, тіс пастасы, қыздыратын мазь, тамақ ауырғанда шашатын спрей, гель, детский витамин, кальций, витамин С, прополис. Тағы бір офис ашылғанына қуаныштымын.Сәттілік!!!💐💐💐
Жанар Аубакирова
Алояның өнімдері табиғи таза өнімдер Өзім узбей желе,скраб бетке арналган , липс, ферстті алып турам Жазира ханым бәрін тусіндіріп әрдайым көмекке дайын турады рахмеет сізге Бетке маскасы сөз жок керемет Барсаңыздар өкінбейсіздер тегін маска жасап береді
КУ
Кайсар Умиров
Құлшынып кеп зат алсаң FOREVERден, Боиыңда өсер,оиыңда ұзап жерден. Жазирадан білерсің кең жазира, Түсіндірер,разы көрген білген✋
Айгерим Рамазанова
Брала пробиотики и детские витамины. Очень хорошие. Всем советую.
Назым Толеуханова
Өнімдері өте керемет👍. Рақмет үлкен😘. Аллам істеріңіздің берекесін берсін
AB
Ainura Bigaliyeva
Мен ардайым алып турамын, онимдери унайды.
Askar Mukhtar
😍👍👏