Греко-Католический Приход блаженного Алексия Зарицкого
Храмы / Соборы / Церкви
МРО Греко-Католический Приход блаженного Алексия Зарицкого
NN
Nur Nulili
Очень хочу побывать бы тут
SI
Shinji Ikari
Замечательное место, попробуйте сами придти на воскресную мессу в 13:00 и уверяю, после нее вы будете себя чувствовать одухотворенными.
Viktoriya VIVA
Так приємно, що в нас є наш куточок України в далекому Казахстані. Де можливо помолитись українською мовою, наш отець Олег, щира і світла людина! Як важливо для українців за кордоном почути рідну мову, мати свій куточок, це як промінчик сонечка, ковточок повітря рідного. Вдячні, що Ви у нас є. Тут тепло і затишно, як родина. Тебе завжди почують, вислухають, підтримають. Дітки наші завдяки церкві не втрачають мову, вчаться і товаришують. Дякувати Богу за все!🙏🏻🫶🏻🇺🇦🕊️
Наталя Кудрик
Гарна атмосфера, рідна мова, чудове оточення і найкращий священик у моєму житті нарешті тут! У нашому місті! Майстеркласи за нашими традиціями перед Різдвом і Великоднем. Дитяча школа. Організація наших свят.
Erin Erin
Гарна церква, приємні прихожани. Отець Олег завжди радо вислухає, підтримає та порадить.
Даниил Литвин
Вперше прийшов близько п'яти років тому, щоб знайти місце, де зможу практикувати українську мову. Залишився, бо це дійсно жива спільнота українців в місті Алмати, маленький острівок історичної батьківщини.
Maxim Permin
• Греко-Католицька парафія блаженного Олексія Зарицького • Äzız Oleksij Zaryćkyj Grek-Katolik Mahallasy / Әзіз Олексій Зарицький Грек-Католик Махалласы • Греко-Католический приход блаженного Алексия Зарицкого • Bl. Oleksij Zaryćkyj Greek Catholic Parish