Balzhannails
Кабинет маникюра
ЕТ
Еркемай Тутжан
маникюр педикюр жасадым 1 жарым ай бурын прям аккуратно жасайды екен , конилимнен шыкты бугин тагы жасаттым ракмет Балжан😘🫶🏼
Айаружан Абилдаева
Делаю маникюр только у мастера Балжан 💅 Всё аккуратно, красиво и держится отлично. Всегда довольна её работой — руки радуются каждый раз! 🤍
Марал Әмірқызы🤍
Маған тырнағым қатты ұнады .Бір ай болып қалды жасатқаныма әлі сынбады 🤭Мастер Балжанға рахмет
Karakat ⭐️
спасибо за качественный маникюр ❤️🔥 1 ай болды, сынбады, тырнагым алы тур
NZ
Nuri Zhasemen
Маган Балжан есімді найл мастер жасаған маникюр оте унады. Кеңес беремін.🫰🫰🫰
ЖЕ
Жанат Ерлепесова
Спасибо очень понравилось.Наращ истеп едім,тусема деп коркып едім до конца тұрдЫ
Айзере Сейітқазы
Очень красивая работа!Спасибо мастеру Балжан
SN
Symbat Nursipat
Жасаган маникюр ужас.30 мин жетпей болды деп.Адамда жауапкершилик болу керек.Жан жагына гел тимегенде тырнактың ,бір слоймен жаға салып болды деп .Запиське берген 2000 тг де жалко ғой.Бір жыртығын жапсын сол ақша
Амина Гагарина
Балжан😇 Благодарю за педикюр все аккуратно чисто и стерильно спасибо еще раз 👏 буду приходить только к вам Всем рекомендую 😉
b 🪷
жасап жургеныме 3 ай болды тырнактарым туспей адемы болып 1айдан аса турады 😍 оте комфортная и приятная девушка. всем советую 😘😘😍😍😍
Жасаған жұмысы керемет! Екі ай бұрын жасатқам бір саусағымның тырнағы түспеді прям керемет жасайды! Осы кісіге келіп риза болып қайтамын көп көп рахмет!❤️❤️
AD
Ads D
Балжанға рахмет. Өте ұқыпты, таза жұмыс. Өзі де инабатты, өте сыпайы екен. Енді үнемі барып тұрамын осы мастерге.
Дана Мадяр
Спасибо за красивый маник ! Мастер Балжан 👍🏻
Zhansaya Batyrkhanovna
мастер своего дела,профессионал😍💔
Ali .
Классно, моя девушка сделала маникюр здесь 😍