Жасулан
База отдыха
ЖЕ
Жадра Есенгалиева
Отбасымызбен демалдык. Асель ханымға және оның командасына көп рахмет! Жаксы күтіп алды. Тамактары өте дамды!!! Асель ханым жұмысыңыздың Алла берекесын берсын!!!
ДД
Динара Динара
Тамағы кушті,дәмді екен.Асель аспазшы өте керемет, дәмді тамақтары.Көлге небәрі 5 ак минут.Жасұлан пансионаты,келуге кеңес беремін!
MF
Maksat Farakhatov
Тамақтары өте жақсы !!!
MK
Maia Kopbaeva
Жасулан пансионатында отбасымызбен уш кун жаттык ,керемет демалыс болды,аспазшы Асель ханымга улкен рахмеет тамактары оте дамди.Болмелери таза кондиционер,холодильник,сан узел бар.Колге 5минутта жетесиздер Келиниздер,демалыстарыныз сатти отсин 🌷
Асқар Казыкенов
Отдыхали всей семьей, все понравилось, сотрудники и персонал на пятерку, всем советую очень класное место!
Нурали Асылбеков
Все условий включени 3х разовая питание и все что нужно комнатый чистые ухоженные оффицант и помошники вежливые красивые очень к берегу близко все понравилось очень советую и очень большая плюс ночью комары не достают 😍❤️❤️❤️ следющим сезоне обязательно еще раз приедим.
РЖ
Руслан Жусанбаев
Ен жаксы пансионаттардын бири,жаксы карсы алды,уш мезгил тамактары бар оте дамди,условиялары жаксы бир созбен осы жерге келуди усынамын
Alima Kazykenova
Отбасымызбен жақсы демалыс болды. Үш уақыт тамақ,одан басқа қосымша шашлык,балық,сірне және балаларға тіл үйіретін балмұздақ. Бөлмелері тап таза,постельдері таза,туалет душ тап таза. Бәрі ұнады көңілімізден шықты. Керемет күндер үшін Асель ханым және көмекшілеріне алғыс айтамыз. Балаларыңыздың қызығын көріңіз!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ОО
Оркен Оралбаев
Жасулан пансионаты керемет. Келіңіздер. Көлге жақын. Тамағы қандай керемет. Хозяйка прям супер. Адаммен адами қасиеті на высшем уровне. Бөлмелері тап таза,кандёр бар салқын. Келіңіздер өкінбейсіздер!!!!
KN
Kulshara Nurtaeva
Өте керемет демалыс болды! Тамақтары дәмді!Отбасылық демалысты жақсы өткіздік! Асел ханымға рахмет!
Адильжан Дарханулы
Люди плохие отзывы пишут именно боты! Я 3 дня тут жил все условие, также на совесть работают. Всегда буду приезжвть только сюда
Mister Elhan
Приходил с женой отдахнули 5 дней,еда вкусная комнаты чистые,в такой жаре особенно помог кондер,в море идти около 3-4минут,вобшем нам понравилось
Adilbek Kazhybek
Оте жаксы адемы жер екен отдыхали с семьями еда вкусная