Кбк
Банный комплекс
3.9
3.9
Азамат Керимбеков
Бүгін бірінші рет болдым бұл моншада іші жаңа екен бағасы да қолайлы,ең бастысы парилкасы керемет күйдірмейді ,бассейннің суы тап таза 10нан10,өздерінен тамақ заказ берсе де болады екен,келесі жолы міндетті түрде береміз. Жалпы тыныш жаксылып шомылып демалып қайтатын жер екен
Айсултан Кадирбай
Регулярно ходим с друзьями отдыхать! Отличный комплекс , свежий ремонт, пар на дровах, чистый бассейн, хороший сервис. Расположение также удобное
Assylzhan Kurmanova
Отличная баня, всем советую друзья. Очень понравилось! Парилка вообще огонь 👍🏻
Айбек Иманжанов
Өте керемет таза баня!!! Обслуживаниясы жоғары деңгейде. Постоянный клиентпіз.
НЖ
Нурбике Жаманкулова
Хороший банный комплекс . Все понравилось и к особенности хороший сервис .
МЖ
Мадина Жаманкулова
Отличная сауна, чистая☝️,главное на твердом тепливе, парилка новая, обслуживание на высшем уровне спасибо 🙏🏻 мы ваши постоянные гости👍
Арман Кырбасов
Отличный сервис
С🫶
Сайф 🫶🏻
обслуживание на 0 отношений
Jamshid Abdunasiruly
Жасұлан Қари
Уважаемые, мы пришли в эту сауну впятером на 2 часа. Однако лично я не смог зайти в сауну, потому что там оказалось очень грязно, неухоженно и неприятно пахнет. Кроме того, моим друзьям продали 0,5 грамма шампуня за 2500 тенге и обычное хозяйственное мыло за 1500 тенге. Самое ужасное — нигде не указаны цены на товары. В целом, состояние бани очень плохое. Поэтому я скажу своим друзьям тоже туда не приходить.❌ Құрметті жақсылар осы жерге саунаға 5 адам болып 2 сағатқа келдік. Алайда мен өзім саунаға түсе алмадым,себебі өте кір, лас әрі сасық екен. Сонымен қатар, 0,5 грамм шампуньді достарыма 2500 теңгеге, ал қарапайым кір сабынды 1500 теңгеге сатты. Ең сорақысы – заттардың бағасы еш жерде көрсетілмеген. Жалпы, моншаның жағдайы өте нашар екен. Сондықтан достарыма да келмеңдер деп айтамын.❌❌