Sen sulu
Салон красоты
Aru Ibatova
Хочу выразить благодарность за оказание услуги! Очень довольна работой специалиста(Жазира)
Aimen Ulan
👍🏻👍🏻👍🏻
Shugyla Maqsat
Мастерлер күшті,жұмыстарыда өте сапалы,беттім әппәқ боп,жұп-жұмсақ болып қалды🥰
MU
Madina Ussembay
Жазира ханымға рахмееет🤩🤩🤩чистка лица кушты болды,быр демалып калдым бетым агарыпп
Сымбат Сейткасымова
Жазира ханымға чистка жасаттық,бәрі таза іші де уютно🥰👍🏻Тағы да қайталап келетіндей жақсы салон,ұнады👍🏻👍🏻
Сая Кельгембаева
Жазира ханым куштии прям😍😍
Нурлыайым Калдымуратова
Все супер, Мастер Жазира понравилась😍
АЖ
Акмарал Жумабаева
Салонда болдым.Жазираға да шәкіртіне де алла разы болсын🥰❤️ білікті маман, бағасы да сапасына арзиды.Ұсынамын келіңіздер.
ai
asekaibro ibronu
3600тг мен чисткаға 2рет Жазира апкеге бардым,өте ақкөңіл жан екен(клиентпен де керемет сөйлесуі-қолыңызға дерт бермесін)Жолым түүссе тағы айналып келемін😍😍🥹😘
ГЫ
Гулнара Ыстыбаева
Жазира ханымға үлкен рахмет) қолы алтын екен😍 бетім жалтырап әдемң болып қалды,сертификаты да бар қытай массажын да жасап әдемілеп берді👍🏻😘
ЖБ
Жулдыз Бактыгалиева
өте жақсы істейді екен, бетім біір әппақ болып, бөпенікіндей жұмсақ болып қалды❤️❤️❤️
AV
Apply Vip
Всем привет!Хочу выразить огромную благодарность косметологам за классную работу и за советы ,ходили с мамой в салон красоты именно на чистку лица и массаж лица,безболезненно чистили лица :маску,и с аппаратом после делали массаж лица ,нам очень понравилось,вежливые косметологи профессионалы и место салона очень красивое ,спасибо вам за все ❤️😘
СЖ
Сымбат Жакипбек
360 салонына келдім , бетімді тазалап,маска қойып,массаж жасап берді.Процедура өте қатты ұнады 😍💖 Бетім жеңілдеп қалды! Гүлзира апайға рахмет! Қазіргі уақытта бетті тазалау акция болып жатыр+ бет массажы 🎁 Келіп жасатсаңыздар, өкінбейсіздер 😊