Runar
Ювелирная мастерская
Алтындарымды әдемі етіп жасап берді😍😍күшті қатты ұнады 🫶🏻 жалғап қосып қайта жаңа қалпына келтіріп берді😍😍рахмееет
BS
Balausa Sadykova
Анамның сырғасынан осындай әдемі сақина шықты Нұртілек өз ісіне шебер екен, көп рахетімді айтамын. Толықтай сенім артуға болады
JJ
Jan Jan
Оте сапалы жасайды барып жасатуга кенес беремин тез тез жасап береди жане оте сыпайы сойлейди екен
Nargiz K
Ювелир все быстро сделал,у меня потерялся кружочек для застежки от цепочки, цена в принципе приемлемая и еще можно сделать читку украшений что тоже плюс. Осталась довольной, спасибо большое
MuratBek Turbay
Место где делают качественно и красиво!
5 посещений
Багжан Темирбек
Нуртилек зергерге көп рахмет! Ескі алтынымды жаңа қалпына келтіріп берді 🤩
AT
Aiaulym Tanzharyk
Алтындар тазарып калды 🥰 сапалы жұмыс жасайды екен 👍рахмет сіздерге🥰🥰
Laura .
Заказывали обручальные кольца, чистое серебро 925 пробы, отличная работа, качество 🔥🔥 Рекомендую!!!! Сделали гравировку очень красиво и оригинально.
Ермек Сагындык
👍👍👍👍👍
Lil.AlikhanWW
Отлично сделали
Азиза Балгураева
Обратилась по гарантии — в итоге получила отказ в элементарных обязательствах со стороны продавца. Компания заявляет гарантию, но фактически перекладывает все расходы на клиента, о чем заранее не предупреждает. Это прямое нарушение прав потребителя. Очень неприятный опыт. В случае отсутствия решения буду обращаться в соответствующие органы. Не советую.
СА
Серик Аленов
Мастер быстро и качественно сделал за 5 минут. Оказывается есть у нас в Шугыла и не нужно куда-то ехать.
LS
Lili Sun
Выпала камушка в сережке, мастер сделал за 5 минут, золотые руки🙌 Спасибо огромное! Успехов и процветания 🎉
Керемет! Үзіліп қалған алтын цепочкамды Нуртилек мастерге көз алдымда жондеп, тазартып берді, тазартқанына қосымша ақша алмады, бағасыда өте тиімді екен, жұмысыңызға сәттілік! Рақмет
СЯ
Сан Яш
Грамотно все сделал, почистил всё золото ,порванную цепочку отремонтировал, вставил камушек на серьгу еще бесплатно , всем советую, и цены приемлемые👍🏻
A
Asel
Отличный мастер👍🏻 Все починил и отпалировал. Цена приемлемая за такую работу. Замечательная ювелирная мастерская.
Акмарал Дюсенова
Реально хороший мастер! Починил браслет и почистил украшения ) Я в полном восторге, спасибо вам большое за вашу работу! Цены адекватные.
Жанболат Оспанов
Жеке дизайнды жасай береді! Қолдарынан өнер келетін жігіттер екен!
6 посещений
Аружан Алдонгарова
Қыздардың клиентпен сөйлескендері,мастерлердің жұмыстары барлығы жоғарғы деңгейде🔥👍💯 Әр бұйымдарының сапасы өте жоғары,дизайндары әдемі💯🔥 Алдағы уақытта тағы тапсырыс беремін🙌🫶
Жанар Игошена
Өте кәсіби шебер! 💍 Шебер сақинаны кішірейтіп берді, алқаға гравировка жасады. Бонус ретінде барлық әшекейлерімді әдемілеп тазартып берді. Жұмысына көңілім толды. Нұртілек професионал, рақмет Сізге!
З.
Зурик .
Классно сделал и аккуратно мне цепь Нұртилек мастер своего дела. Все золото еще почистил такой приветливый, удачи вам
Ayzhan Erzhanova
Өте керемет, үзіліп қалған браслетімнен 1 сағаттың ішінде әдемі сақина жасап берді, жылтыратып, тасын салып, бағасы да қымбат емес 🫰🏿
Aray Abildayeva
Нұртілек, үлкен рахмет сізге. Алтындарымды түгел тазалап, алқамды жаңартып берді. Жұмыстарыңыз алға баса берсін
Aneka Aaa
Не работает , закрылись
AM
Aiganym Malik
Очень хорошо сделали спасибо мастеру.
Амирчик
Всё хорошо отполировали до блеска всем советую!
UA
User Admin
Молодец жигиттер
Гулжан Темирбек
Зергерге көп рахмет. Павлодар қаласынан тапсырыс берген едім. Сақина ойдағыдай шықты. Бүгін сақинамды алып разы болып отырмын. Силыққа алтын буйымдарымды тазалап жылтыратып жаңадан алғандай етіп берді.
ҒР
Ғалия Раисова
Просто вау😍починили браслет, сережки и цепочки с приятной ценой🥹 Сделали еще и чистку😇 Цепочка для меня очень ценная🥹 Көп рақмет🥰
w op
Алтындарымды жөндеп, барлығын әдемілеп тазалап берді. сапалы әрі тез екен рахмет👍
Nurtas tnn
всё качественно
Rю
Runar, ювелирная мастерская
19 июля 2025, официальный ответ
Рахмет! 🫂
Нұрай Мұратқызы
Онлайн, түйреуішке тапсырыс бергенмін. Алтын жалатылған деп жіберді, бірақ міне 4 ай болды қарайып кетті. Ешқандай су тимесе де. Өздері түйреуішке қосымша сыйлыққа кулон жібереміз деген, түйреуіш келді, кулоны жоқ. Оның үстіне үйге дейін жеткізу болған, СДЕК үйге емес ПВЗ дан алып кетесіңдер деді. Менеджерлер адаммен сөйлесуді білмейді, тапсырыс берген кезде ақшасы төленгенше асты үстіне түседі, ал одан кейін жауап берулері қиын. Кулон жоқ деп жазып едім, 2-3 күнде әрең жауап қайтарды, анықтаймыз деген күйі жоқ болды.
Саян Самидосов
Я остался очень доволен заказом, благодарю ювелиров за тонкую работу и отличное сочетание цены и качества !
dan1yar_🎱 0
Өте ұнады! Барлығы ыңғайлы әрі тез жасалды.Көпшілікке ұсынамын. Рахмет!
SM
Seitkhan Meirkhanov
Жақсы сапалы жасап берді рахмет коп коп
МЖ
Майт Жаркынбек
Тез жасап берди, жумысы унады