Qaisar Jurek
Коррекционный центр
ГМ
Гулназ Мусанова
Саламатсыздар ма! Ерекше баланың анасы ретінде @srod.kz,@srod.almaty,@rauana.psycholog, @qaisar_jurek, @asyl_jurek_academy,@inclusium_1, @asyl_jurek_academy, @askar_superdaddy ұйымдары мен олардың басшыларына, барлық демеушілерге балаларымызға Жаңа Жылдық тәтті сыйлықтар мен фотосессия сыйлағандары үшін, керемет көңіл-күй сыйлағандары үшін алғыс білдіремін! Инклюзия—бұл балалық шақтан бастау алатындықтан, ерекше балаларымыздың қоғамда өз орнын тауып, толыққанды тұлға екендерін сезінуге , дамуында ерекшклігі болсада басқа балалврмен тең құқылы екенін ұмытпауға жасап жатқан игі істеріңізге көп-көп рахмет! Жаңа Жылдарыңызбен! ❤❤❤
Мадияр Тлепберген
Срод уйымына жәнеРауан Бақытбек қызына алғысымыз шексыз. Балама фотосесияға тусырып, сыйлық берып жатқанына. Көп рақмет. Енбектеры жемысты болсын. Отбасына амандық, денсаулық тылеймын
Айсулу Сулейменова
Замечательный центр для детей с особыми потребностями. Отзывчивый и прекрасный коллектив.
Akmaral Pazylbekova
Срод ұжымы сіздерге алғысым шексіз! Мүмкіндіктердің бар есігін ашып қойдыңыздар, оған қоса мерекелерде кішкентай жүректерді елеусіз қалдырмайсыздар! Келе жатқан жаңа жылдарыңызбен! ❤️
GK
GALIA KESIKBAEVA
ҚQaisar Jurek ұжымына мың алғыс! Керемет атмосфера! Осы ұжымда жұмыс істейтін барша жанға зор мықты денсаулық ұзақ бақытты ғұмыр , шығармашылық шабыт тілейміз. Еңбектеріңіз жемісті болсын. Дами беріңіздер.
Анар Султанова
Керемет орталық!!! Біздің балалар үшін маңызы зор орын, орталықтың ұжымына алғысымызды білдіре отырып, ізгі ниетпен жаңа жылда жаңа табыс тілейміз, еңбегіңізге көп рахмет 💖
Irina Tsoy
Центр хороший. Сотрудники добрые и отзывчивые. Ребенок ходит с удовольствием
B.
Bekzat .
Мүмкіндігі шектеулі баласы бар ата аналарға таптырмас орталық. Бір жылдан бері қызым барады. Білікті мамандар жұмыс жасайды. Орталыққа алғысым шексіз!!!
ИО
Индира Омарова
Желаю дальнейших успехов !
BB
Bulbasa B
Спасибо большое руководителем, всем персоналом данного центра!
НЖ
Нурбол Жумагулов
Мейрамкуль өте күшті кісі
Асель Ахатаева
Хороший центр,все специалисты добрые,отзывчивые,это очень важно для наших детей,спасибо центру и Рауане Сагадиевой,она молодец
Али Дайырбек
Мейрамгул тате оте Кушты❤️
Abo Abo
Мейрамгуль тәте өте жоғары деңгейде өз қызметін атқарады 👍
ИС
Ирина Сокина
Второй год посещаем центр Qaisar Jurek и не раз не пожалели,что выбрали именно его. Это второй дом для наших детей. Каждый день их принимают с любовью , окружают добротой и теплом. Занимаются, делают праздники и наши дети с удовольствием идут туда. Наши воспитатели и педагоги всегда с родителями делят наши радости и печали. Я очень благодарна всему коллективу центра и особенно нашей дорогой Мейрамгуль. Процветания и новых успехов желаю всем. Большое спасибо Рауана.что открыли двери этого центра для нас.
ШК
Шынгыс Кырыкбаев
Ке ре мет орталык 👍
Nazima Jumadilova
"Qaisar Jurek "орталыгына ризашылыгымды билдиремин💗.Балаларга карым-катынастары оте жаксы оз исинин мамандары. Байырхан улыма катты унайды,ойткени баска орталыктарга барганда жылап шыгып баргысы келмейтин.Qaisar Jurek орталыгына улым куанып барады.Тарбиеши Амина апайымыз оте керемет жан🤗💖.Жумыстарынызга саттилик💐💐💐
К
Кевин
Өте жақсы жер. Балаға жақсы көмек көрсетеді. Бәрі жақсы болады. Келіп көріңіздер.......... Жақсы жақсы жақсы жақсы жақсы жақсы жақсы жақсы жақсы жақсы жақсы жақсы
Abai Abdulazizov
Очень хорошие воспитатели 👍
BK
Bekzat Kaldybekov
👍🏻
Дана Марат
Лучший центр для особых детей! Хорошие специалисты, постоянные детские мероприятия! А главное результативная коррекционная работа с детьми!
ДХ
Габит Омирсериков
Керемет орталык!
AB
Aslan Baltabekov
Бала шаға үшін ең қажет жер. Керемет орын!
BF
Bagdaulet Faizulla
👍
NB
Nariman Basybekov
Хочется выразить огромную благодарность всему коллективу коррекционного центра за профессионализм, терпение и искреннюю заботу о детях. Здесь работают не просто специалисты, а люди с большим сердцем и истинным призванием. В центре создана по-настоящему тёплая и безопасная атмосфера, где каждый ребёнок чувствует внимание, принятие и поддержку. Видно, что с детьми занимаются индивидуально, учитывая их особенности и темп развития. Отдельная благодарность воспитателю Мейрамгуль Мейрамгуль — воспитатель от Бога. Добрая, чуткая, внимательная и невероятно терпеливая. Она умеет найти подход к каждому ребёнку, поддержать, успокоить, мотивировать и поверить в него. Ребёнок с радостью идёт на занятия, а это говорит больше любых слов. Спасибо за заботу, тепло, любовь и душу, которую Вы вкладываете в свою работу каждый день. Рекомендуем этот коррекционный центр всем родителям, которые ищут неравнодушных специалистов и по-настоящему качественную помощь для своих детей. Огромное спасибо за ваш труд! 🙏❤️
ИТ
Илияс Турсынов
Өте жақсы коррекциялық орталық. Мамандары білікті, балаға жеке көңіл бөледі. Нәтиже қысқа уақытта байқалады. Ұжымға үлкен рақмет!
MB
Make Bek
Керемет орталық, мамандары да өте білікті.
ПМ
Перизат Мукушева
Қайсар жүрек дамыту орталығына алғысым шексіз! Білікті мамандар жұмыс жасайды. Әсіресе Жанна Сейтқалиқызына алғыс білдіремін! Бізге зор көмегі тиді!
Venera Seitkali
Қайсар жүрек оңалту мекемесесі көңілімімізден шығыпбалалардың дамуына,ары қарай жетілуіне көп ықпал етуде. Балаларға керекті заттармен жабдықталған.Сіздерге көп рақмет!
Arman Kamalbaev
👍👍👍👍
B
Berik
Қайсар жүрек балаларға ерекше көңіл бөледі. Жақсы дамуына көмектеседі.
Гулназ Ерназар
Qaisar jurek түзету орталығы.💐 Мұнда әр балаға ерекше көңіл бөлінеді. Балалардың дамуына, өсуіне, әр кез жағдай жасалынған. Педагогтар мен ата-аналар арасында жылы байланыс бар.🤍🥰 Логопед-дефектолог, АФК, нейропсихолог, музыка жетекшісі т.б. мамандары және заманауи әдістер арқылы балаңызда жақсы дағдылардың қалыптасуына көмектесе алады. Үлкен сенімге лайық орталық!✊🏻
O
Oscar
Здравствуйте! Друзья хочу оставить реальный отзыв о нашем центре, который посещает наш сын. Это самый уютный, теплый и семейный центр, каждый сотрудник относится с душой к ребенку и ответственно к своей работе, Жанне Сейткалиевне отдельный Рахмет за заботу, профессионализм и отличную командную работу. В здоровом коллективе, где всегда царит порядок и взаимоподдержка, там всегда будет экологичная и дружелюбная атмосфера,❤️
ЖТ
Жанар Тунхышбай
Хочу выразить искреннюю благодарность коллективу дневного стационара «Қайсар Жүрек» за заботу, внимание и профессиональный подход к детям. Мой сын посещает этот центр, и я с радостью отмечаю положительные изменения в его состоянии, поведении и развитии. Воспитатели и специалисты центра добрые, чуткие и терпеливые люди, которые искренне любят детей и вкладывают душу в свою работу. Здесь всегда царит тёплая, спокойная и уютная атмосфера, в которой ребёнок чувствует себя в безопасности и с удовольствием идёт на занятия. Особую благодарность хочу выразить Амина апай, Жанна апай и специалисту АФК за их заботу, внимательное отношение, поддержку и индивидуальный подход к каждому ребёнку. Спасибо вам за ваш нелёгкий, но очень важный труд, за доброту и искреннее участие в развитии наших детей. Желаю центру «Қайсар Жүрек» дальнейших успехов, процветания и благодарных родителей! Мама Ақназара❤️
B
Beybarys
Балаларға жылулык сыйлайтын керемет жер !керемет мамандар ,өз жумыстарын ерекше жылулыкпен аткарады .Рахмет сіздерге!жасай беріңіздер
Гүлжанат Әбілмажанова
Өте керемет орталық.
AI
Arzygul Izizova
Очень хороший коллектив, всегда чутко относится к детям и родителям. Создают все условия для детишек, устраивают праздники и спектакли . С заботой и любовью к каждому ребенку.
Назгуль Кожмуратова
"Қайсар жүрек" орталығына ұлым Мирас барып жүргеніне 1 айдан асты, ұлыма өте ұнайды. Мемлекеттік орталықтар арасында Қайсар жүрек орталығы-ең сенімді, ең беделдісі десем қателеспеймін, сондықтан бұл орталыққа түсу қиындау, кезек көп, сол кезегімізді күтіп, осы орталыққа барып жүргенімізге қуанамыз. Басшысы өте талапшыл, қызметкерлері өте жақсы жанашыр адамдар, Амина апайымызға рахмет, бізге бәрі ұнайды. Ұлымның сабағы, жалпы уақыт өткізуі көңілімнен ана ретінде шықты, бала бақытты-ана бақытты.
Евгения Горская
Добрый центр, прекрасные специалисты,которые со всей душой отдают себя реабилитации детей ❤️
Ирина Рах
Удобное расположение, чуткий персонал...всегда с заботой о детях....персональное отношение к каждому ребенку не зависимо от возраста...педагоги держат обратную связь с родителями, всегда поддержат и помогут.
I
IPFFGF26
Ходим в наш любимый "Кайсар журек" с самого открытия. Очень довольны. Ребенка приучили к горшку, научили кушать ложкой. Няни, воспитатели, педагоги и весь персонал с большой любовью относятся к детям, очень заботливые. Низкий им поклон! На регулярной основе проводятся индивидуальные и групповые занятия, прогулки на свежем воздухе. Ребенок всегда опрятный, чистый и сытый. А самое главное, он с удовольствием посещает наш любимый "Кайсар журек".
ГО
Гуля Орынбаева
Кайсар Жүрек орталығына 2024 жылдан бері ұлымды апарып жүрмін. Орталық өте жақсы , іші таза , балаларға барлық жағдайлар мен мүмкіндіктер жасалған. Апайлары өте мейрімді және білімді. Әр мерекеде іс шаралар өткізеді және балаларға жақсы көңіл күй сыйлайды. Өз басым баламның осы орталыққа барып жүргеніне қуаныштымын . Себебі баламда жақсы нәтижелер бар. Аллаға шүкір деймін осы орталықтың тапқаныма!!! Осы орталықтың ұстаздарына және тәрбиешілеріне үлкен алғыс айтамын
Madina Imasheva
Қайсар жүрек орталығына 2024 жылдан бері барып жүрміз, өте жақсы орталық, балаларға барлық жағдай жасалған, апайлары балаларға жанын беріп қарайды, осы орталыққа барғалы ұлымда жақсы результаттар болып жатыр, ата аналарға айтарым балаларынызды сеніп апарсаныздар болады.
ЕФ
Елена Федишина
Ходим в центр несколько месяцев, нашему сыну очень нравится и это главный показатель! Мы видим результаты работы персонала, сын стал лучше ходить. И физически и эмоционально лучше выглядит, чем раньше-это результат работы команды центра! Спасибо каждому педагогу и всему составу этого центра! Благодарим🙏🙏🙏
Асем Койшибаева
Қайсар жүрек орталығына баламның барып жүргеніне шүкір деймін. Орталықтың апайкаларына көп рахмет, өте мейірімді жандар. Балалардың жағдайын жасап жүгіріп жүреді. Еңбектеріңіз зор😘😘😘❤️❤️❤️
Assem Naiman
Жарты жылдай болды Qaisar Jurek орталығына барып жүргенімізге. Балама ұнайды. Баруға асығып тұрады. Апайлары өте керемет, мейірімді. Дами беріңіздер, балаларымыз сауығып кетсін.