Мариям
3.9
3.9
SM
Sofia Mayorova
Ужасно лагман пол литра масло не вкусная не советую
Маулен Kazakhstan
💪🤌
МЛ
Ммм Ллл
Вообще плохо кухня не о чем самый плохой лагман что я ел
Айдын Амангелды
Ресторан полное 👎🏻. Официанттар өте баяу қимылдайды, 1 заказды 1 сағат күттік артынан нан заказ беріп оны күтіп үлгерми отмена бердік. Не советую👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
MD
Moldir Durova
Номеріңіз керек тапсырыс бергенге
КТ
Каусар Турсынбек
Тағамдары керемет бәрі ұнады арзан😍😍❤️🔥❤️🔥😘😘
Nu ra
Разочаровался в этом кафе. Еда безвкусная, подача неаккуратная, а обслуживание оставляет желать лучшего.
YE
YEnlik E
Кешегі тамақ
ББ
Багила Баймбетова
Нам очень понравилось, кухня отличная, советую всем 🫰 шашлык очень вкусный, сочный
Лейла 02😎
Везде написано «шашлык — 350», а заходишь — говорят 500. А насчёт рекламы спрашиваешь — отвечают: «Это просто так». Заказали в 17:30, готово было только в 18:30. И это всего лишь 2 шашлыка. А в ответ — повар заболтался с кем-то и забыл.
Beibit Kanat
Өлік тұзы ашты офисанттары да дұрыс емес
Каракат Кемалбек
Сегодня были тут. Смотрим открылся новое заведение, смотрим меню цена завышена если честно. Потом заказали еду, они были сильно разогреты в микроволновой печи. Не свежие так сказать. Из этого всего были свежие только хычины. Чек вышел 12 000 тг. С горьким сожелением не рекомендую, может кому-то понравится, но нам нет к сожелению !
Джип-Строй г. Семей
Заведение уютное и красивое, ташкентский чай не плохой. Но вот вместо солянки принесли мне борщ с лимоном и назвали такое блюдо солянкой. Выпил чай молча оплатил счет и ушел.
СШ
Султан Шырын
Тамактары дәмді екен унады керемет 👍👍👍
Miras Ashim
Жанболат молодец кушты жумыс истейды👏🏻
Оңғарбек Сапар
Әдемі👍
.. ..
Өте керемет күшті әрдайым келіп тұрамын офицант красавчик 👍
МӘ
Мақпал Әбдірахманова
Мариям кафенің тамактары дәмді екен ұнады бізге келіңіздер
:…
::::: ……..
Лағман бұл жерде 10000 из 10. Керемет дәмді, тестосы нағыз бабында. Талай жердің лағманын жедім мен үшін номер 1 осы жердің мағманы.Лағман жегім келсе осы жерден алдырам. Порциясы моооол. Бір порция заказ беріп екеу болып жесең болады. Мақпал татеме рахмет. Бір рет сөйлессең туысыңдай болып кетеді. РАХМЕТ. 🫶🏼
Сёма Серикбол
Лагман очень вкусно , Жамбо вообще красавчик
КБ
Карымсаков Берик
Керемет өте дәмді тамактары👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Maka
Лагмандары зорекене , анау офицант кім еді , Жанболатпа жұмысын күшті істейді екен
Abeke Zhalil
Еда очень вкусная,нас обслуживал оффициант Жанболат обслуживал на высшем уровне✋
орка нәсіпхан
оте дамди керемет тап таза офф тарыда керемет жумыс стит Асиресе Жанболад
🇨🇼 м
Осындай дәм мен сапаны көптен іздедім! Көңілімнен шықты. Бағасы мен сапасы сәйкес келеді. “Ұнамады” деуге себеп жоқ 😍
DA
Danamuhammed Alisher
Бұл кафе маған қатты ұнады! Тамақтары өте дәмді, порциялары тойымды, қызметкерлері сыпайы және күлімдеп қарсы алды. Осындай жылы атмосфера мен дәмді ас үшін рақмет! Ұсынамын 💯
Муха 🦦
Тамақтары өте дәмді, сервисі де жоғары деңгейде! Тағы келемін 😊