Mir_ipoteki
Консалтинговая компания
СA
Саюра Asimova
Хорошая компания мен помогли вытащитт мне нужную сумму! Большое спасибо менеджеру Даурену!!!
Гульназ Нурбекова
Гулзираш кредит әперді, үлкен рахмет!
Асел Тулбаева
Большое спасибо компании и сотруднику Даурену помогли мне взять бизнес кредит на выгодных условиях!!!!
Aidyn Shagataev
Мадина ханымга рахмееет, каншама жерге бардым шыгара алмады. Тек Мадина гана шыгарып берди. Тез Жане ынгайлы
Aimangul Aidarova
Гүлзираш менеджер көп көп рахмеет алла разы болсын
ЗЮ
Зульфия Юсупова
Гульзираш менеджер жаксы шығарып берди, рахмет сенуге болады екен ,. Шынайы отзыв
НМ
Николай Моторин
Помогли получить нужную мне сумму! Хочу выразить свою благодарность компании Мир Ипотеки, менеджера знают свою работу. Отдельное спасибо менеджеру Санжар👍
Кайрат 🕊
Сказали прийти через месяц! За услуги берут 10%
Макен Кумалакова
Гульзираш кызыма коп рахмет ,алдында келгенде шыгарып берген .бугин озим келдим маганда шыгарып берди . рахмет
MU
Madina Uskenbayeva
Мир ипотеки компаниясына рахмет! Қалаған сомманы алып берді👍🏾 менеджер Санжар өз жұмысын керемет атқарды! Алғысым шексіз😁
РК
Руслан Конекбаев
Огромное спасибо компании мир ипотеки мне помогли вытащить мою нужную мне сумму и огромное спасибо менеджерам которые знают свое дело!!! Особенно Даурен!
Нуртай Даулет
Всем рекомендую эту компанию!!! Мне помогли вытащить мою определенную сумму огромное спасибо компании и особенно менеджеру Даурену!!!
MT
Mir Talgar Nur
Мир ипотеки ! Гагарина 92а ( магазин Чайка) 6 кабинет . 10:00-19:00 дейін жұмыс істейміз. Субб күні 10:00-16:00 дейін.Воскр-Выходной ☑️
E
Elmira
Хорошая,компания всем советую!!! Мне понравилось как проконсультировал менеджер Даурен!!!
ГК
Гаухар Кулмурзаева
Мир ипотека ракмет өзім қанша банктен ала алмай жур едім бүгін Айгерим Амантаевна мененджер көмегімен өзіме керек сумманы шығарып берді!
ЕТ
Ерсин Тастанкулов
Санжар менеджерге улкен рахмет. Барлык банктерге барганмын, керекты суммамды ала алмадым, осы компанияга келип, керекты комакты суммамды алдым. Улкен рахмет
AB
Aitzhan Belekov
Жаксы компания! Маған барлығы унады тусиндирген менеджер Дәуренге рахмет өз биликти маман!!!
Alima Abdraimova
Мир Ипотеки ужымына алгысымды билдиргим келеди, калаган суммамды Колыма алдым Айгерим менеджер аркылы.
ГТ
Габит Темирбек
Ипотека әлеміне рахмет !!!
БК
Бауыржан Коптилеуов
Хорошая компания можно доверять в особенности большое спасибо Даурену все обьяснил
З
Зулфия
Спасибо большое компании ipoteka alemi мы очень рады нам помогли взять на нужную сумму огромное спасибо Даурену!!! Все четко обьяснил показал все профиссеоналы своего дела!!!
Ю
Юсуф
Ипотека алеми рахмет !
SK
Slava Kuznecov
Огромное спасибо компании мир ипотеки за полное сопровождение мне помогли спасибо менеджерам отзыв положительный! Всем советую 🔥🔥🔥
ШК
Шолпан Касымбаева
Менеджер Дильназга коп Рахмет! Жаксы консультация берды.Калаган суммамды шыгарып берды
Marat Kariev
Гульзираш менеджер не Рахмет)бираз жерге ьарып шыгара алмап едим*шыгарып берди шын екен .1сагатта алып шыктык *акшамызды волна алганша бирге журди
Айжан Сазанбаева
Ипотека әлемине рахмет коп барлық менеджерге рахмет әсиресе Даурен менеджерге рахмет осы компаниянын аркасында биз уй алдык!!!!! Все советую
Амиржанова Мика
Гульзираш қызыма көп рахмет. Үйлі болдық. Ипотека әлемінің менеджерлері супер, бәрі білікті маман.Таныстарымда келіп үйлі болды . Советую. Шынайы , бәрін толық түсінікті тілмен түсіндіреді.Жұмыстарыңызға жеміс тілеймін🙏🙏🙏🙏
Айбек Мукаев
Гульзираш Жаксы консультация берди. Келиниздер
ЖА
Жумабек Алдасугуров
Рахмет ипотека әлемі компаниясына әсіресе Даурен менеджерге толық бізге көмектесіп біз осы компанияның арқасынан үй алдық!!!
ЯК
Я Кароль
Дильназ менеджерге коп коп рахмееет!
PP
Parida Pari
Бұл кредиттік компанияның қызметі өте ыңғайлы әрі түсінікті. Қызметкерлері сыпайы, барлық сұрақтарға нақты жауап береді. Құжат рәсімдеу жылдам, шарттары ашық көрсетілген. Клиенттерге деген сенімділік пен қолдау бар.
Алексей Почерняев
Спасибо компании ипотека алеми меня полностью про консультировали помогли мне взять нужную сумму большое спасибо в частности менеджеру Даурену за полное сопровождение!!!
бА
бумажная Алексия
Менеджер Дильназга рахмет! ИП мен кредит алып беруге көмектесті👍👍👍
ЗА
Зауреш Айтбалаева
Компанияның қызметі сапалы, несие рәсімдеу ыңғайлы және шарттары түсінікті.
НБ
Нуржан Бейсеуов
Бұл Ипотека Әлемі компаниясы клиенттерге ыңғайлы әрі түсінікті қызмет көрсетеді. Шарттары ашық, кеңесшілері әрқашан көмектесуге дайын. Санжар менеджерге рахмет!!
Н
Нурболат
Огромное спасибо компании Мир ипотеки в особенности менеджера Даурена!!!
Алексей Шифман
Огромное спасибо компани мир ипотеки быстро и качественно вытащили нужную сумму в особенности благодарность Даурену
ДИ
Даурен Иманкулов
Бұл ипотека әлемі компаниясымен жұмыс істегеніме қуаныштымын. Командасы өте ашық, түсінікті тілде кеңес береді, әрқашан көмектесуге дайын. Сұрақтарыма тез жауап берді, ойымды түсініп, дұрыс бағыт көрсетті. Шын мәнінде сенімді әрі қолдаушы серіктестер деп айта аламын.
AT
Amina Turarova
Ипотека алеми вы лушие мне помогли полностью про консультировали спасибо за сервис в особенности менеджеру Даурену!
ББ
Бахтияр Бокаев
Меня полностью про консультировали самыми выгодными условиями выдали мне нужную сумму огромное спасибо менеджеру Даурену!!! Рахмет Ипотека алеми!!!
ГС
Галымбек Султанкулов
Спасибо компании мир ипотеки
ТС
Турар Смайлов
Всем советую эту компанию максимальные варианты рассматривают полную консультацию получили от менеджера Даурена
Gulmira Oryntaeva
Консультанты показали высокий профессионализм и помогли быстро найти оптимальные решения для нашего бизнеса. Работа была выполнена качественно и в срок, результат превзошёл ожидания.рахмет Санжар!👍
A
Asas
Ипотека әлемі компаниялардың келіп, тегін кеңес алдым, қомақты суммамды алжым, барлық менеджерлер өз жұмысын біледі, Санжар менеджерге рахмет!!
DB
Daria Baimbetova
Я обратилась в компанию мир ипотеки мне дали полную консультацию м помогли мне взять определенную нужную сумму я хотела!!! Спасибо огромное менеджеру Даурен!!!
ЭЦ
Эрнест Цой
Бұл компанияның қызмет көрсету сапасы жоғары, қызметкерлері клиенттерге әрдайым сыпайы және түсіністікпен қарайды.Қарызды рәсімдеу процесі өте жылдам және ыңғайлы, барлық шарттар ашық түрде түсіндірілді.Болашақта да осы компанияның қызметін пайдалануға ниеттімін, себебі сенімділік пен адалдық бірінші орында.Санжар менеджерге үлкен рахмет!!
СР
Салтанат Раматова
Огромное спасибо коллективу мир ипотеки в особенности менеджеру Даурен👍👍👍
РЮ
Рушангул Юсупов
Все было четко и ясно! Спасибо! Все менеджера работают и консультируют на высшем уровне, особенно Рахмет менеджеру Санжар!!
🇰🇰
🇰🇿............ 🇰🇿🇰🇿🇰🇿
Всем советую эту компанию хороший сервис полное сопровождение в особенности менеджеру Даурену огромное спасибо
Марияш М
Смело обращаетесь очень хорошая компания делает сопровождения рассматривает все варианты дали бесплатную консультацию по всем услугам