Xan Fish
Кафе
Айбике Дошибекова
Отличный ресторан с теплой атмосферой и разнообразным меню — идеальное место для отдыха или торжества. Посетители отмечают вкусные блюда, особенно рыба и пицца, большие порции, вежливое обслуживание и красивый интерьер.
Asilzat Kuljanova
Өте керемет тыныш ешқандай шум емес. Тағамдары дәмді
ДЖ
Дамели Жолшиева
Тағамдары өте дамді балықтары керемет Суши,пицца, крилшки бәрі бар
Алина Иванова
Хорошее, приятное место с очень хорошей кухней. Рыба очень вкусная!!! Сервис тоже заслуживает уважения. Девушка Зухра очень приятная и внимательная девушка!!!
Жандос Боранбаев
Балықтары, кәуәптары өте дәмді👍 аға - бауырларымызбен отырғанбыз бәрі ұнады👏👏👏
ХК
Хуршидам Курбанова
Всё было вкусно!!!
Аян Кырыкбай
Заведение хорошое,администратор очень вежливая, вкусно быстро👍 Светло,уютно,персонал вежливый, настоящее место для проведение времени и вкусно поесть рыбу😋
КХ
Клавдия Ханина
Күшті , дәмді, және тез ! Балықтары оте дәмді , пицца мен суши 10/10 қыздарға көп Рахмет Администратор Зухраға үлкен рахмет жаксы қызмет көрсетті . Отбасымызбен енді жиі жиі барып турамыз 🫰🏻🫰🏻🫰🏻
МО
Манзура Омарова
Очень вкусное и разнообразное меню. Провели уютный вечер с семьей. Администратор Гульзухра сразу же нас усадила, подала меню. Очень отзывчивая и милая девушка!
АО
Айнура Омарова
Уютное место, тепло и оживленно. Еда вкусная. Персонал добрый и приветливый. Админ Зухра хорошо нас встретила, помогла определиться с блюдами в меню, у них довольно разнообразное меню.
РМ
Рамиль Мусаев
Рахмет, балыктарыныз дамды, достарымен келып едык. Администратор Зухра оте мейиримди жан екен, келгенде алдымыздан шыгып, столга отыргызып, жаксы кызмет етты 👍🏻 Сол кыз ушын келуге стоит 🔥
Карим Маметов
Прекрасное заведение, вкусная еда, обученный персонал. Отдельное спасибо администратору Зухре, очень отзывчивый и профессиональный человек
Айзара Маметова
Очень хорошое кафе, и администратор Зурха очень хорошо работает,мне очень нравится,там всё вкусно и разнообразное меню, администратор Зухра хорошо ладит с людьми
КИ
Кутты Ибрагимова
Балыктары мен сушилары оте дамды казыр кушты акция болып жатыр админстратор Севинчке рахмет жаксы кызмет корсетты тагы келемиз☺️😇
Есеналы Пернеев
Бүгін қонақта болдық балықтары свежый дамди екен барлығы унады администратор Севинчке рахмет жылы жузды оз ісін біледі екен😍
NA
Nurai Askarova
Очень уютно и вкусно! Обслуживание отличное! Всем советую👍👍👍
СА
Салтанат Алипбекова
Тағамдары дәмді Балықтары да керемет бағасы да тиімді
12 февраля 2026, официальный ответ
Осындай керемет пікір үшін үлкен рақмет! Сіздің разы болғаныңыз — біз үшін ең үлкен марапат. Қайта көргенше! 🙌
Ismail Babayev 🇰🇿
Меня тут хорошо
lyazka Nur 🤍
Айналайындар ау неге сонша дәмді жасайсыздар 🚀. Сөз жоқ шын айтамын дәмі енді кайф 🤤🤤❤️ Өте дәмді порция үлкен, майлы емес. Мен ғашықпын 🚀
Алия Рахманова
Саламатсыздарма балықтары өте дәмді жане тез дайындайды кеше суши га да заказ бердік тоже ұнады рахмет істеріңізге береке берсін и пиццалары да жаксы
ДА
Дильнигар Ашимова
Чисто ,вкусно
Гульзухра Маметова
Оте дамды жане колжетимди багалар! Аркашан осы жерге келип тамактанамыз, коп рахмет сиздерге 🥰 Персонал, обслуживание, кухня - 10/10 🔥 советую посетить это кафе 🫶🏻
Дархан Санабек
Өте дәмді🔥😋 Жұмыстарыңыз алға баса берсін
Sebi .
Обслуживание очень хорошее , рыбы очень вкусные особенно семга🥰😍 обязательно приходите и попробуйте 🥰
Almagul Zhakipova
Күшті жер, тамақтары дәмді,қыздарға көп рахмет😘
БП
Бауржан Пернебеков
Без слов! Халяльно! Изумительно! Шашлык из баранина тает во рту, Уха из сёмги как будто в лесном доме домохозяйка варила со своим специальным рецептом🥰 Рахмет за мощный обед
31 января 2026, официальный ответ
Большое спасибо за ваш отзыв! Нам очень приятно, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова…
ЖТ
Жалгасбай Толеген
Балықтары өте керемет👍 Нұрайым өте жақсы қызмет көрсетеді рахмет🙌🏻чиви беріп кетіңіздер🤝 Тазалық өте керемет👍
22 января 2026, официальный ответ
Рақмет сізге! Осындай жылы пікірлер бізге күш береді. Тағы да келіп тұрыңыз — әрқашан қуаныштымыз 😊
Михаил Медведев
Все было очень вкусно👍
21 января 2026, официальный ответ
Спасибо за отзыв! Ваше мнение очень важно для нас. Рады, что смогли порадовать — будем стараться быть ещё лучше!
Akerke Kozhataeva
Кеше заказ бердык. Бырыншыден заказ суык болып келды. Еще кышкентай майда майда как будто калдыктарды жинап бере салган сиякты. Осыган дейын 5-6 рет алган едык Кушты дамды болатын. Но енды алмаймыз.
Dilyara Kassimova
Самый честный отзыв на кафе, так как мы зашли случайно. В этом кафе рыба по особенному вкусная. Ранее мы пробовали рыбу в других местах, было не так вкусно. Но здесь мы поняли какая на самом деле бывает вкусная рыба. Всё очень свежее, горячее, приготовлено с душой и любовью. Искренне желаю процветать и радовать дальше своих гостей этими шедеврами. Мы теперь будем вашими постоянными посетителями. Спасибо вам!
a🌀
aqniet 🌀
Очень вкусно и атмасферно😋💕
10 января 2026, официальный ответ
Огромное спасибо за такие тёплые слова! Мы счастливы, что смогли сделать ваш визит приятным. Всегда ждём вас снова! 🙌
Аяна Сагинтай
Сәлеметсіздерме балыққа барған едік, өте керемет дәмді болды. Ішінде оссортимен қалағаныңды жейсің. Бірақ балықтан да бөлек басқа тағамдары да бар. Шайлары ыстық ауызды күйдіретіндей, салаттары да дәмді. Туған күн иесіне 10% жеңілдік беріледі екен. Барғанымызға өте қуаныштымыз ❤️
6 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе ,пікіріңізге рахмет🤗
K
Kaisar
Өте күшті біз бүгін балық алдық өте дәмді болды рахмет сіздерге 👍👍👍👍
25 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе,бізді таңдағаныңыз үшін рақмет
УР
Улпан Рахымбаева
Сәлеметсіздер ме , Хан Фиш ұжымы ! Айгерім , бізге жақсы қызмет көрсетіп , ілтипат білдіргеніне алғысымыз шексіз . Бәрі уақытымен күшті өтті ! Жұмыстарыңыз берекелі болсын !
EA
Erasul Augan
Рақмет барлығы керемет✊️
26 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Сіздің ойыңыз біз үшін өте маңызды. Көрсеткен көңіліңізге ризамыз, қызметімізді одан әрі жақсартуға тырысамыз
КЖ
Кенже Жорабаева
Өте керемет! Кеше күйеуіммен және баламмен отырып балық жедік. Өте дәмді, офицанттар өте сыпайы, жақсы қызмет көрсетеді екен!
Ермек Шалимбаев
Балықтарыда дәмді шашлыктарыда жақсы дайындайды маған ұнайды тамақтары👍✊
Aigerim Aigerim
😻✨✨
Мария Картбаева
Балыктары өте дәмді жане салаттарыда катты унады прям очень вкусно😋😋👍👍👍👍
Alpamis Kurbanazarov
Айгерим спасибо 🙌 Балыктар кушти 😋 Супер 👍
Гульзира Жарылхасынова
Сегодня заказали,очень вкусно было,мы очень довольный.Спосибо большое👍👍👍
ЖЕ
Жанар Ермаганбет
Отдохнули хорошо, очень вкусно было, дети тоже довольные
Хамстер 🤙🏻
Сегодня делали заказ у этих приятных ребят. Еда приехала во время, была безумно вкусной. Качество обслуживания на высшем уровне, особенно хочу отметить работу девушки по имени Севинч, она любезно вела диалог, на все заданные вопросы ответила доброжелательно и даже показала как что будет выглядеть, хочу сказать что это заведение заслуживает больше чем 5 звезд, а девушке Севинч хочу выразить огромную благодарность за ее прекрасную работу!!!!
КД
Карлыгаш Джайлаубаева
улкен рахмет барлыгы бар екен кызметтеры жоғары сапада Айгерим рахмет саған жүгіріп қызмет жасап жүр лимонад сыйлыққа берді
ГМ
Гафура Мухаметкалиева
Айгеримге рахмет Тамақтары өте дәмді!Қызмет көрсету өте жоғары дәрежеде екен!Бүгін бірінші рет келдік.Достарымызбен енді жиі келіп тұратын боламыз!Бізге ұнады!👍👍👍👏👏👏
СП
Сания Пулатбекова
Айгерим кызга рахмет Ханфеш кафес кушти екен рахмет келиниздер қыздар атынан рахмет айтамыз. Берекесин берсин.
Сауле Куанышбаева
Балыктары өте дәмді екен сэт улкен сочный болды астауда адамы келды администратор Айгерім сыпайы күлемдеп калган кыз
Индира Алманбекова
Рахмет барлығы дәмді как всегда, на высшем уровне подача , супер супер супер👍👍👍, қонақтарымызға барлығы ұнады
Г
Гульзира
Балықтары өте дәмді, ыстықтай жедік, қатты ұнады. Іші таза, 4 адамға 21 мыңдық сет алдық, әбден тойдық, қосымша донер пицца сыйлыққа берді. Бірақ қайтарда официанттарын әрең шақырып алдық , іздеп тауып
алёка 🎠
обслуживание ужасное,пока не скажешь убирать не уберут.