Xan Fish
Кафе
K
Kaisar
Өте күшті біз бүгін балық алдық өте дәмді болды рахмет сіздерге 👍👍👍👍
25 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе,бізді таңдағаныңыз үшін рақмет
УР
Улпан Рахымбаева
Сәлеметсіздер ме , Хан Фиш ұжымы ! Айгерім , бізге жақсы қызмет көрсетіп , ілтипат білдіргеніне алғысымыз шексіз . Бәрі уақытымен күшті өтті ! Жұмыстарыңыз берекелі болсын !
EA
Erasul Augan
Рақмет барлығы керемет✊️
26 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Сіздің ойыңыз біз үшін өте маңызды. Көрсеткен көңіліңізге ризамыз, қызметімізді одан әрі жақсартуға тырысамыз
КЖ
Кенже Жорабаева
Өте керемет! Кеше күйеуіммен және баламмен отырып балық жедік. Өте дәмді, офицанттар өте сыпайы, жақсы қызмет көрсетеді екен!
ЕШ
Ермек Шалимбаев
Балықтарыда дәмді шашлыктарыда жақсы дайындайды маған ұнайды тамақтары👍✊
26 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв! Ваше мнение очень важно для нас. Рады, что смогли порадовать — будем стараться быть ещё лучше!
Aigerim Aigerim
😻✨✨
Мария Картбаева
Балыктары өте дәмді жане салаттарыда катты унады прям очень вкусно😋😋👍👍👍👍
Alpamis Kurbanazarov
Айгерим спасибо 🙌 Балыктар кушти 😋 Супер 👍
Гульзира Жарылхасынова
Сегодня заказали,очень вкусно было,мы очень довольный.Спосибо большое👍👍👍
26 декабря 2025, официальный ответ
Огромное спасибо за такие тёплые слова! Мы счастливы, что смогли сделать ваш визит приятным. Всегда ждём вас снова! 🙌
ЖЕ
Жанар Ермаганбет
Отдохнули хорошо, очень вкусно было, дети тоже довольные
Хамстер 🤙🏻
Сегодня делали заказ у этих приятных ребят. Еда приехала во время, была безумно вкусной. Качество обслуживания на высшем уровне, особенно хочу отметить работу девушки по имени Севинч, она любезно вела диалог, на все заданные вопросы ответила доброжелательно и даже показала как что будет выглядеть, хочу сказать что это заведение заслуживает больше чем 5 звезд, а девушке Севинч хочу выразить огромную благодарность за ее прекрасную работу!!!!
КД
Карлыгаш Джайлаубаева
улкен рахмет барлыгы бар екен кызметтеры жоғары сапада Айгерим рахмет саған жүгіріп қызмет жасап жүр лимонад сыйлыққа берді
ГМ
Гафура Мухаметкалиева
Айгеримге рахмет Тамақтары өте дәмді!Қызмет көрсету өте жоғары дәрежеде екен!Бүгін бірінші рет келдік.Достарымызбен енді жиі келіп тұратын боламыз!Бізге ұнады!👍👍👍👏👏👏
СП
Сания Пулатбекова
Айгерим кызга рахмет Ханфеш кафес кушти екен рахмет келиниздер қыздар атынан рахмет айтамыз. Берекесин берсин.
Сауле Куанышбаева
Балыктары өте дәмді екен сэт улкен сочный болды астауда адамы келды администратор Айгерім сыпайы күлемдеп калган кыз
Индира Алманбекова
Рахмет барлығы дәмді как всегда, на высшем уровне подача , супер супер супер👍👍👍, қонақтарымызға барлығы ұнады
Г
Гульзира
Балықтары өте дәмді, ыстықтай жедік, қатты ұнады. Іші таза, 4 адамға 21 мыңдық сет алдық, әбден тойдық, қосымша донер пицца сыйлыққа берді. Бірақ қайтарда официанттарын әрең шақырып алдық , іздеп тауып
алёка 🎠
обслуживание ужасное,пока не скажешь убирать не уберут.
Айдана Амалбек
Балыктыры дамди екен.Жаксы куырылган уйге алдыртып жедик ыстыктай келди:Жумыстарынызга табыс тилеймин
Анастасия Измайлова
Пошли с семьёй поесть рыбы, отдали 30 тысяч отвратительно. Рыба не хрустящая. Холодная болото отдаёт ужас данное заведение нужно закрыть
ГА
Гульнур Алимкулова
Әрдайым тапсырыс беріп те, келіп те жеп жүрміз. Өте әдемі, дәмі керемет. Қызартып қуырып беріңіз деген сөзімді тыңдап, жақсылап қызартып қуырып береді. Істеріңе береке берсін❤️ бірақ сырные палочки слишком большие, а в остальном все на высшем уровне
Асема Орынбаева
турып калган балык, ужасно.! наггетсы тоже, турып калган майга куырган. белый соус болатын олда жок.
marial_92
Добрый день. Приехали мы в вечером заказали сет на двоих. Если честно все ок, за исключением что сырные палочки были остывшие и Картофельные шарики тоже.
УН
Улпан Несипбаева
Екі адамдық сет алдық бір балық күшті,дәміде жақсы екен, екіншісі су татиды дәмі жоқ, обслуживание,атмосфера барлығы ұнады бір минус сол ғана😄
Руфина Джумабаева
Балықта дәм жоқ өкініп отырмын барганына
MK
Miss Kaussar🤍
Норм. Кішкентай деп ойласам дау екен. Двойной деген сеттен 2 еу алыа 2 семья жедік. Артылып қалды. + 2 чайник чай берды. 3-4 рет кипяток куйып берд кушты екен рахмет
ГС
Гуля Сенгирбаева
Шашлыктарыңыз,балықтарыңыз дәмді керемет. Бізге қатты ұнады
Аа Умурзак
Бугин балыка заказ бердык кушти дамди сочный мощный 😂🫰🏻
ZD
Zhazira Duisenbekkyzy
Балықтарыңыз өте дәмді. Рахмет көп көп өз уақытында алып келді.
Лайла Исаева
Кеше осы мақтап жатқан жерде болдық , туған күнге осы жерді таңдап барғанымызға өкініп қалдық 🥹сеть заказ беріп едік балотаның дәмі шығып тұр и сазанды дұрыс қуырмаған іші піспеген қаны шығып тұр екі рет қуырып әкелді сондада дұрыс қуырмаған дәмі жоқ не маринады жоқ ужассс аспазды ауыстыру керек сіздерге !!Админ қыз жүгіріп жүр енді ол қыздың кінәсі жоқ бұл жерде ,аспаз нашар болып тұр !!!
Azaza
Жақсы заведение, тамақтары дәмді, админ Айгерім, офицант Алуа екеуі жақсы обслуживание жасады
Roma Shkov
Достаточно чисто, еда вполне вкусная, хочу отметить обслуживание, оно на высшем уровне. Спасибо официанту Алуа и Администратору Айгерим 👍👍👍
milana ibragimova
место шикарное,так же и обслуживание алуа!! айгерим адм 🔥
Bottik👀 .
Все отлично,понравилось обслуживание официантки Алуа и администратора Айгерим)
Mikkey Mouse
Керемет жер. Тамағы бэнгер, ал Алуа мен Айгерім сигмалар🧏♀️
Nurai Abukhan
Алуа Официант и Айгерим администратор лучшие 🔥
Md
Madina dk
Официант Алуа, просто молодец! Была такой внимательной и приятной, всё приносила быстро, и просто очень душевно общалась. А администратор Айгерим тоже отлично справился со своими задачами, была очень вежлива и помогала во всём.
Vova Yermoshkin
Алуа официантка и Айгерим администратор,очень вежливы и добры. Выполняют свои обязанности на все 101%.
t.
togzhan .
Алуа и айгерым администратор прям кушты комектеседы, тамактары всегда 10/10 обслуживаниеда кушты 😍😍🤍
Сакура Хамит
Алуа официант и Айгерим администратордын обслуживание ұнады , тамақтары әдемді , рахмет сендергее🥰💋
Gulnaz Turkmenbaeva
“Алуа — очень внимательная и приветливая официантка. Айгерим — отличный администратор, всё организовано на высшем уровне. Спасибо!”
Anel Kumarbaeva
лучшее обслуживание! официантка по имени Алуа очень вежливая и администратор Айгерим очень хорошо нас встретили, очень было приятно ! нам все очень понравилось 👍🏻
Aiym Dumankyzy
Там бывала несколько раз и могу сказать что официантка Алуа мне очень понравилась. И админ Айгерим тоже хорошая.👍🏻
asiya .
Хочу выразить благодарность за отличное обслуживание! 🙌 Официант Алуа был очень внимательным: быстро принёс заказ, учёл все пожелания, вежливо и с улыбкой отвечал на вопросы. Чувствовалось, что он искренне заботится о гостях. Отдельное спасибо администратору Айгерим — встретили очень тепло, помогли выбрать удобный столик, всё организовали так, чтобы визит прошёл максимально комфортно. Атмосфера заведения благодаря их работе стала ещё приятнее.
elmikwxra 🐱
Алуа официантка прям молодец 👏 Айгерим очень хорошая😘
A J
Айгерім мен Алуаға үлкен алғыс білдіремін! Қызмет көрсету деңгейі жоғары, әрдайым күлімсіреп қарсы алады. Тапсырысты жылдам, мұқият және өте сыпайы жеткізді. Қонақтарға деген құрметі мен жауапкершілігі қуантты.
ЗЗ
Замира Зайрова
Бәрі күшті керемет Алуа офицант и Айгерим админ. Рахмет сіздерге
Lazzat Alimkhanova
Алуа официантка просто топ😍😍 и администратор классная Айгерим
Гуки Куки
Кушти тамактары 😍😍😘😘😘😘
kk
kdksksk kdksks
Алуа лучший официант а Айгерим лучший администратор,Кушты заведение!!!Рахмет сиздерге.