Jops optic
Оптика
altusha ❤️🩹
очкиді бірінші рет алып отырмын осы филиалдан, консультант бәрі керемет, компьютерные покрытия өте жылдам істеп берді, молодцы❤️
EG
Erke Gabiden
Не первый раз беру очки у этих ребят ! Все четко и быстро!
ZS
Zhanna Surmanova
Осы оптикадан 2очки алдым даригер оте мыкты жаксы олшеп жаксы жасап беоди Аружан кызыма Алмас балама рахмет улкен Мен ризамын
Тогжан Жалгасова
Очень благодарны девочкам, потеряли болтик с ушки очков и нам подобрали размер и сделали все быстро и качественно👍🏻 очень рады. Если нужно сделать ремонт очков РЕКОМЕНДУЮ!!! 🥰🥰🥰😍
Нурбол Колбатыров
Оптика күшті екен Алмаска көп көп рахмет!!
Ерик Жуманов
Bugin men osinda kozimdi karattim Almas zhaksi kizmet korsetti magan zhumistari unadi akuratno taza rahet!!!
NM
Nuriza Madiyarova
Алмаз жана Аружанга улкен рахмет Тез жана ынгайлы этип истеп берди Рахмет улкен
NM
Nurgali Musaev
Оте керемет 👍 улкен Рахмет козим жарык болып калды мастер и консультации выше уровне,всем советую особенно Алмас и Аружанга коп Рахмет
Қожантай Балауса
Өте мейірімді,әрі күшті консултаньт бар,бәрі ұнады көп көп рақмет🫶🏻 Очки таңдасуға көп көмегін тигізді
Ais Sulusha
Все понравилось, быстро подобрали нужные очки, молодцы 👍👍👍
PM
Paulina Mironova
Быстро и качественно проверили зрение на различных аппаратах, выписали рецепты на очки и на линзы. Здесь же заказала очки: выбор оправ и линз большой, подобрала то, что хотела. Спасибо!
_gel_ _s💕
Девочки очень приятные. Всё подсказали,рассказали. Подобрали оправу.
БЖ
Бану Жакежанова
Стажировалась. Обещают многое по факту ничего(
АХ
Арна Хайрмуллина
Обслуживание на выслем уровне! Все понравилось, красивый врач и вежливая консультантка🫶🏻
Олжас Асанов
Өте тиімді бағада, жақсы сапалы көзілдірік, консультант қызға размет толық көмек берді👍👍👍
IV
Ibragim Valiyev
Бұл жердің жұмысы өте керемет, жұмыс жасау деңгейлері жоғары! Бәрін сапалы түрде жасап, анықтап, жақсылап, нақтылап түсіндірір берді! Тапсырыс бере берсеңіздер болады
Sayat Kerimbekov
Аружан әпше соска
НИ
Нурбахыт Ибраев
Диагностика жасаған қыз Тұмар бәрі ұнады грамотно тез тез жасылды көп күтпедім жасалуын рахмет сіздерге менеджер қызда Аружан қателеспесем нақты түсндіріп берді рахмет тағыда
BI
Bota Ilesbek
Жолдасымның көзін тексеріп тез арада көзілдірік дайындап берді! Қызметтері жоғары бізге ұнады! Рахмет! Jops optic үлкен рахмет! Жұмыстарыңызға сәттілік
A8
Ainura 888
Өте керемет сападағы очкилер Линзасы керемет өзім колданяп жүрмін бұрыннан бері Аружан менеджер көмектесті Бағалары өте тиімді
Асемгуль Бабашаехова
Кормили толыктай тексерип берди , сервис жаксы . Очикимди алдым. Барлыгын тусиндирип берди. Рекомендациямен компьютерен кармы линзамен Оте жаксы обзорРекомендую
УУ
Умм Умар
Хорошие очки Понравились
AB
Anar Baihozhaeva
Өте жақсы бізге ұнайды,неше жылдан бері осы фирманың очкиін тағады қыздарым.Рахмет,өте жақсы қызмет көрсетеді!Бағаларыда тиімді қолжетімді,качествалары өте жақсы.Бізге ұнайды,алсаңыздар еш өкінбейсіздер.
Azhar
Көзімді толықтай тексеріп берді ,бағасы қолжетімді, бәрі түсінікті ,консультация өте пайдалы болды ,қызметкерлер сыпайы әрі өз істеріне жауапты .
ДА
Дана Акжолтаева
Наконец-то Приобрела очки !) пришла именно в апорт по совету подруги! Ребята тут мастера своего дела! Подобрать оправу потом Шарапат👍🏻 я все перемерила,нашли то что надо 😍 Диагностику провел Алмаз,очень хорошо все объяснил,рассказал,подбирал линзы, не торопился что мне очень понравилось.Я 😊
akdidar aitu
кушты оптика. козылдырыктерымды рецепт бойынша уакытылы дайындап берды
Beibars Murataly
Бағалары қолжетімді екен
Yerkezhan .
жақсы обслуживания және жақсы тексерді🙌🏻
ДД
Диана Даберова
Увидела рекламу, что можно сдать старые очки и получить скидку 30% на новые. Сразу прибежала со своими — как раз давно хотела обновить! Проверили зрение, проконсультировали, и уже через три дня мои новые очки были готовы.
WЕ
WINNER Ерсұлтан Назерке
Хороший , вежливый персонал , быстрое обслуживание
СЕ
Салтанат Едилова
Все очень понравилось! Все показали, объяснили, помогли выбрать оправу!
ЖА
Жанеля Авилсэдова
Очень классные очки. Мне подарил муж🩷
КА
Казыбек Абилситов
Оте Керемет коз айнектер 👍🏻
BASTAU mebel_ optom sklad
Жауапгершілік жоқ жер.
Алишер Асанбеков
Алмас оптометрист хорошо проверил и Аружан быстро подобрала очки, спасибо большое
ЖБ
Жанна Байказакова
Осы жерге келіп керемет көзілдірік алдым,қыздары өте қарапайым нақты тексеріп Жақсы қабылдап екі күнде алдым керемет рахмет
ЛД
Лаура Даулетиярова
Апорттағы филиал жақсы екен, врач Алмас, менеджер Аружан өте сыпайы, жақсы қызмет көрсетті, маған ұнады, бәрін асықпай, жақсылап түсіндіріп береді, керемет, рахмет, жұмыстарыңыздың жемісін жеңіздер👍👍👍
КБ
Кука Бай
Jops көзілдіріктері өте керемет! Консультант қыз Аружан жарасымды көзілдірік таңдауға үлкен көмегін көрсетті, көп рахмет🥰❤️
НЖ
Нургуль Жексенбинова
Все понравилась, хорошо прлверили и консультацию дали. Спасибо девочкам Тумар и Аружан
Almas Andizhan
Көзімді жақсы тексерді күшті қыздар бәрін түсіндірді сіздергеде ұсынамын
14 октября 2025, официальный ответ
Осындай жылы пікір жазып, сенім білдіргеніңіз үшін үлкен рақмет!😊💙 Құрметпен, JOPS optic командасы 👓
SS
Sara Serikova
Очень понравились очки точно такие как я хотела😍
14 октября 2025, официальный ответ
Спасибо большое за ваш отзыв! 😍 Нам очень приятно, что вы остались довольны нашим ассортиментов. Ж…
AZ
Aiaulym Zhorakhan
Некачественный очки 1айдан ғана асты клей ашылып кетті
14 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Кері байланысыңызға рақмет 🙏 Сапа мәселесі үшін кешірім сұраймыз. Біз үшін әр клиент…
~~ Bakkoo
Jops сотрудниктарына рақмет❤️ от и до тексеріп, түсіндіріп, Әр ұсақ бөлшекке мән беріп жұмыс атқарды қатты ұнады👍 жұмыс сапасы өте керемет
14 октября 2025, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін шын жүректен алғыс! Әр бөлшекке мән беру — біздің басты қағидамыз. Сеніміңізге рақмет! Құрметпен, JOPS optic командасы 💙
Аружан Бекзат
Өте күшті ұнады Қарап тексеру кезіндегі ұсыныстары нақты шешім қабылдауға көмектеседі Очкиді тандасып көмектесті әсіресе консультант қыз 🥳🥳
Rockie Rock
өте керемет
AW
Aliya W
зашли за очками, оказывается в честь открытия бесплатная проверка зрения, проверили, помогли подобрать очки, клиентоориентированность отличная))
18 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за отзыв 🌟 Нам важно, чтобы каждая проверка зрения и подбор очков проходили к…
Спасибо Алмасу за отличную проверку,и продавцам✊
29 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо вам за отзыв 🙏 Очень приятно слышать, что вы остались довольны и проверкой зр…
AT
Aisha Toktarbay
Хорошая оптика: быстро, аккуратно и с заботой о клиенте.
27 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв 🌸 Нам очень приятно, что вы оценили наш сервис и подход к клиент…
Assel Raimbay
Хочу выразить благодарность консультантке Аружан в оптике Jops. Она очень вежливая, внимательная и профессиональная. Помогла подобрать подходящую оправу, подробно объяснила все варианты линз и их особенности. Благодаря её советам я смогла выбрать очки, которые идеально подходят и по стилю, и по комфорту. Осталась очень довольна обслуживанием!
27 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо вам за такой тёплый отзыв 🙏 Нам очень приятно слышать, что Аружан смогла помо…
Muslim Akerke
Огромное спасибо за отличный сервис! Очень приятная девушка зовут Аружан Быстро и аккуратно исправили очки - теперь всё идеально. Очень довольна! Обслуживание на высшем уровне
27 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за такой приятный отзыв 🙏 С уважением, команда JOPS Optic 💙