Bauyrdaq Qazaq Fast-food
кафе национальной кухни
Aминок к
В восторге
была недавно здесь, в заведении очень чисто, еда вкусная, хочу отдельно отметить обслуживающий персонал. особенно Боту, она знает подход к клиентам и очень хорошо выполняет свою работу 👍🏻
Н
Нургуль
В восторге
Бота хочу выразить большую благодарность за такой тёплый приём и отличное обслуживание. Всё было организовано на высоком уровне — внимательное отношение, вежливость и забота чувствовались с самого начала. Отдельно хочу отметить, как вкусно всё приготовлено — каждое блюдо было просто замечательным. Видно, что вы вкладываете душу в свою работу. Очень приятно находиться в такой атмосфере, где ценят гостей и стараются сделать всё максимально комфортно. Спасибо вам большое, обязательно вернёмся ещё и будем рекомендовать вас другим!
Nuraiym Ualikhan
В восторге
Тазалық жағыңа көңіл бөлсеңіздер. А так обслуживание жақсы, Бота деген қыз қызмет көрсетті
Дильназ Аргымбаева
В восторге
Девушка Бота очень замечательная , вежливая девушка , очень хорошо обслужила нас , спасибо большое ей❤️ и вкусно поели и настроение поднялось , все вкусно , советую 👍
АЖ
Алия Жиенбекова
В восторге
Мне понравилось кафе.Национальные блюда очень вкусные.Обслуживание на высшем уровне по имени Бота,очень приятная девушка.👍👍👍
Amikoshbill 🇲🇾
Понравилось
Күшті
Бекжан Камбаров
В восторге
Шүкір Ауылымзға берекелі болсын, астары керемет. Үлкен рахмет ашылғанына, келіп дәм ауыз тиіңіздер👍🏼честный клиент
Жансая Абдильдаева
В восторге
Очень понравилась спасибо за обслуживание 🫶🏻🫶🏻
Акош 🙂↔️
В восторге
Тамактары дамди, оте керемет обслужка админстраторга рахмет лимонод ушн😽🫶
Dias
👎
Baljan Arsen
Совсем не понравилось
Саламатсыздарма я тазалыка дұрыстап қараса деймін қаладан қонақ болып барғансон сондыктан таза болған жаксыгой бір екі жігіт отырады екен кім екенін блмейм жырқындап куліп әйтпесе тамактарыныз жаксы
Ерке Марлен
Совсем не понравилось
Мүлде жұлдыз бермейтін едім мұнда обслуживание өте нашар,клиенттерге сыйластық жоқ,заказды сонша күттік соңында дым жемей қайттық дайын болды ма дегенде жауап жоқ
Арайлым Пернебек
Совсем не понравилось
Салеметсіздер ме . Мен отзыв қалдырғым келеді өте нашар жер екен баруға тамақтануға заказ беруге не саветую. Заказ беріп көрдім заказды қате салып жіберген онымен қоймай ішінде сүйектерімен жүр . Сенімді халал деп айта алмас едім . Мен өз видео фотомды администраторға жібердім ешқандай кері байланысы болмады. Келген адам келед өзі үшін ішеді деген адам сияқты қоя салды . Мүлде жұмыс жасап білмейді сотрудниктері. Кейбір тамақтары жоқ онда неге менюде болады түсінбедім.Доставкасы жок .
Zharas Baubek
👎
Abdilda Aldibay
В восторге
Өте керемет маған ұнады тамақты супер халал супер 😍😍
Частый гость
s
sir_alban
Совсем не понравилось
Нарынқол ауылының шекесіне біткен Қазақи нақашты арқалап жүрген ас мәзірі,қуантады. Алайда адам баласы үйден тамақ ішпей бір серігіп отырып демалып тамақ ішкісі келеді! Келген бетте кірген көрініс тамаша! Бірақ тазалыққа көп көңіл бөлсеңіздер! Аяқтың астында нанның қоқымы,тапчандарыңыз лас! Уыс уыс шаш! Уатылған нан мен қоқым! Істеп жатқан кәсіптеріңіщ оңынан болсын! Бірақ тазалыққа қатты көңіл аударсаңыз дұрыс юолар еді
Ассалам Алейкум
Было средне
Зачем платить за обслуживание, если заказ с собой? 🤷♂️ В стоимость блюд и также вкладывают прочие расходы. А так в целом вкусно готовят.
Адилет Аскар
Понравилось
👍👍👍👍👍
Павел Погорелов
Очень вкусно готовят