Дастархан
Центр плова
К К
Совсем не понравилось
Вообще не вкусно ложки грязные !администратора не интересно даже сразу угрожают что высчитают с официантов хотя они не виноваты не в чем
Sanjar Abdulov
Совсем не понравилось
Ужасное Место Антесанитария Ваще ноль Можно сказать Еда Даже и Без вкуса Без чека Работають Как Деревне Там Работають узбеки Очень Жадные !
NN
Nazi Nazi
Тамакдары кушди екен палау 👍
Dimash Sagyntaev
Совсем не понравилось
Отравление болдым🤢🤢тамақ ішетін жер емес
Нүнәй 🌚🌝
Не понравилось
Заказды 20 минут күттік цомян мен манты заказ берген болатынбыз.Заказ келгенде ожидания и реальность болды цомян деген лағманымыз гуйур лағман мантының тестасы қап-қарау болып тұрды ашып кеткендей официант сұрасақ мантыны алып кетті ал лағманды дұрыс қуырмай қалды деді көңілімнен шықпады
Zhetkergen Sidagulov
Не понравилось
Палаудың дәмі ұнаған жоқ. Еттері, күріштері қаттылау болды.
ДЕ
Дима Есм
В восторге
Очень добрая кассирша, все вкусно пнрсонал любезен
DS
Demian Shabalin