Школа №222
КГУ Общеобразовательная школа №222
3.8
Жанна ПАК
В восторге
Школа построена по современной технологии очень просторная Учителя очень грамотные и очень красиво и аккуратно одеты )) Надеюсь и обучение будет хорошим ....Созым жок керемт..
Жан Жан
Совсем не понравилось
Директор школы допускает грубое и непрофессиональное общение как с родителями, так и с учителями. Подобное поведение абсолютно недопустимо для человека, занимающего руководящую должность. Школа мне понравилась но вот директор к сожелению нет((
7 посещений
Zeresh .
В восторге
Маған мектеп ұнады бірақ бір мәселе бар ол мектептің системасы. Иә,әр ортада система болу керек бірақ прямм қаталдық емес қой. И потом ДИРЕКТОРДА+био апай ұнаған жоқ этиканы мүлдем білмейді ме чё за фиг. Әр адамға өзімен өзі айғайлай береді, мұғалімдергеде обал ғой. Соның кесірінен біздің бағаларымыз түсіп бара жатыр. УЖАСССС😒🙄🤮🤮
@.
Не понравилось
Мектеп өте жақсы,барлығы қамтылған директорда жақсы екен бірақ апайларды айта апайларды айта алмадым түк сабақ бермейді қайтарып жібереді балаларға ұрысады кеңкелес деп айтады екен ужас Гүлбаршын апай деген биологиядан беретін
Inkar …
Совсем не понравилось
Это школа просто УЖАСНАЯ никогда не видела отвратительную школу.учителя с трогие правила дурацкие. НЕ СОВЕТУЮ.Даже одну звезду поставить жалко
А Жа
Не понравилось
Мектеп адемы болганменен завуч Оте катал быр шаш ормесе урыса келед штраф салам деп коркытады кей быр апайлар бул сендерге 149 емес бул келешек мектебы деп 149 ды жамандап айтады сендердын 149 дарында зан жок деп кейбыр апайлар вообще сабак откызбейды
🦅🦅
🦅 🦅
Совсем не понравилось
Мектеп жаман көшіп келгенде ойлағам нормальный мектеп деп бірақ жаман екен барлық апайлар ұрса береді мәлімдеме бір қате үшін малімдеме жаз деп ұл-қыз деп бөледі қыздарға ұрыспайды ұлдарды ұрады жаман мектеп🤮🤮🤢
𝓐𝓱𝓶𝓮𝓽🦅⚜️ 𝒮𝒽𝒶𝓂𝑔𝓎𝓃
Не понравилось
Мектеп нашар мұғалімдер қатал бір ошибка үшін завучты шақырады менің Ерасыл деген досыма завуч ағай ұрса береді мұғалімдер дұрыс сабақ оқытпайды 149 мектепте 5 едім қәзір 4 мұғалімдер шала асхананың бағалары өте үлкен тағы сабаққа кешігіп немесе сабақта шуласаң мәлімдеме жаз дейді
Д
Дауке
Совсем не понравилось
МЕКТЕП ДИРЕКТОРЫ ДӘУЛЕТБЕК ЛӘЗЗАТ БАЙШЫМЫРҚЫЗЫ ӨТЕ ДӨРЕКІ! МҰҒАЛІМДЕРГЕ ЖЕКІРІП, ҰРСЫП, ЖЕКЕ ДҮНИЕСІНЕ ӨТІП СӨЙЛЕЙДІ. ҚАРСЫ СӨЗ АЙТҚАНДЫ, КӨТЕРЕ АЛМАЙДЫ. БАСШЫЛАРҒА ЖАЛБАҢДАП ЖАҒЫМПАЗДАНҒАНДЫ ЖАНЫ СҮЙЕДІ. ӨЗІНЕН ТӨМЕНДЕРГЕ БАС КӨТЕРТПЕЙДІ.МЕКТЕПТІ ӘКЕСІНЕН ҚАЛҒАНДАЙ СЕЗІНЕДІ. ТАЛАЙ МҰҒАЛІМДЕРДІҢ МАЗАСЫН АЛЫП ЖҰМЫСТАН ШЫҒАРҒАН. ЖИНАЛЫСТА БАСҚАША СӨЙЛЕЙДІ. ӨТЕ ЕКІЖҮЗДІ. ОҒАН"ҚҰДАЙ ЗАУАЛЫН БЕРСІН!"- ДЕП ҚАРҒАҒАН МҰҒАЛІМДЕР ДЕ БАР . ОСЫНДАЙ ОЗБЫР, ЕКІЖҮЗДІЛЕРДІ ҚАЛАЙ ДИРЕКТОР ЕТІП ҚОЙҒАН? ҰЯТТАН ЖҰРДАЙ! МАҚТАП ЖАЗҒАН ПІКІРЛЕРДІ ӨЗІ ЖАЗДЫРАДЫ. МЕКТЕПКЕ АЗ КҮНДЕ ТЕКСЕРУ БАРАДЫ!
МейрамБЕК
Совсем не понравилось
Директоры айел киси, оте нашар адам! Алдымда адам тур ау демейди, бар ана жакка деп малды кугандай 👎👎👎👎🤮🤮🤮🤮🤮
BT
Baqdaulet Torekhan
В восторге
Мектеп өте жақсы! Материядық база толық қамтылған! Оқушыға бүкіл жағдай жасалған! Тек алға даму керек!
Madina Serikkyzy
Совсем не понравилось
Это мой личный отзыв как матери. Моя дочь работала в этой школе. Моё субъективное мнение!!! Сама школа неплохая, но руководство в лице директора — с очень тяжёлым стилем управления. Дочь каждый день возвращалась с работы в слезах. На учителей оказывается сильное моральное давление, используются грубые и унизительные слова. Учителей часто вызывают прямо с уроков, из-за чего занятия проходят плохо и не в полном объёме. Хочу предупредить родителей: прежде чем отдавать детей в эту школу, хорошо подумайте. Из-за постоянного давления многие учителя вынуждены увольняться. Даже заместители директора за один учебный период менялись по 3–4 раза — это серьёзный тревожный сигнал. О человеческом отношении здесь говорить сложно. Коллектив нестабильный, педагоги постоянно меняются,даже мужчины-учителя выходили в слезах. В такой ситуации закономерно возникает вопрос, почему на происходящее никто не обращает внимания. Отдельно хочу обратиться к молодым учителям: берегите своё здоровье и нервную систему. Работать здесь крайне тяжело. Моя дочь по ночам не могла спать из-за постоянного стресса. Нормальных условий для спокойной работы нет. Учителей регулярно заставляют проводить замещающие уроки за отсутствующих коллег, но за эти замены оплата вообще не производится. Из-за нехватки кадров педагоги вынуждены брать на себя дополнительную нагрузку, которая никак не учитывается и не ценится. В итоге вместо благодарности за проделанную работу люди слышат только грубые и унизительные слова со стороны директора. Человек, который не умеет уважать труд педагогов. Для меня остаётся большим вопросом, как такой человек может занимать руководящую должность и почему его деятельность остаётся без должного внимания!
Райана
Понравилось
Іші әдемі балалар ға арналған ойнайтын жер бар екен 10/9
одним словом УЖАСНАЯ школа бір сөзбен айтқанда өте ЖАМАН мектеп
Ар Нұр
В восторге
Жаңадан ашылса да, бірден көзге түскен мектеп болды. Мұғалімдері де бір төбе!
Совсем не понравилось
Мектептын ышы адемы,бырак тартып жок.Улкенге курмет кышыге ызет деген жок.Гулбаршын апай ма л,ен жаман осекшы ка-тын,осы мектепты артка тартатын адам!Осы мектепке келгеныме катты окынем
Ин И
Совсем не понравилось
мектептын озы жаксы болганымен завуч, директорлар катал бырдене болса штрафпен коркытады, кейбыр апайлар менсынбиды сендердын бурынгы мектептерын сиякты емес, келешек мектеп тек дарынды акылды балалар ушын дейды.
5 посещений
Ди Ержанова
В восторге
Класная школа есть всё 12 блоков и что меня радует не надо таскаться с водой иза этого там зделали фотнтанчики
Совсем не понравилось
Сырт козге адемы кушты мектеп болып корынгенымен завуч бары каталл бірдене десен штраф штраф деп миды ашытады алдында быр кыз шашын жайганы ушын шашын жұлкылап тастапты буны калай тусынемыз.
В восторге
222 мектепке үлкен алғысымды білдіргім келеді. Мектептің білім деңгейі, тәртібі және ұстаздардың балаларға деген ыстық ықыласы ерекше. Мұғалімдер әр баламен жеке жұмыс жасап, олардың қабілетін ашуға барынша көмектеседі. Оқу ортасының қауіпсіз, таза және жайлы болғаны қатты ұнайды. Бала-шағамыз мектепке қуана барып, жаңа білімді қызығушылықпен қабылдап жүр. Осындай жоғары деңгейдегі білім мен тәрбие бергендеріңіз үшін үлкен рақмет!
Айя Нурбек
Совсем не понравилось
Школа хорошая новая, но есть очень большая проблема это директор (Ляззат Байшымырова) которая не знает этику так же субординацию , как будто она пуп этой школы Никого уважение нету учителям, заметила что бедные учителя часто плачут из-за нее даже мужчины учителя! Позор!!!
7 посещений
Айгерим Сатыбалды
В восторге
Ляззат Байшымырқызы өз ісінің маманы, төменде жазып кеткен отзывтарға келіспеймін. Мектеп ашылғалы бері тер төгіп жұмыс жасап келе жатыр. Осы уақытқа дейін жауапкершілігі өте жоғары адамды кездестірген жоқпым.
Алия Әлім
В восторге
Мектеп жаңа ,балаларға жағдай жасалған ,ұнады.Қосымша тегін футбол,шахмат,күрес... ашылыпты,соған қуанып жатырмыз .Ары қарай білімдері қалай болады көре жатармыз.Балалар білімдерін шыңдай берсін,жетістіктерге жете берсін.
Аяу .
Понравилось
Барлыгы кушты,мугалымдер оте катал(
EE
Erkin Elubai
Понравилось
Это мой школа
Айгерим Аканова
В восторге
Келешек мектеби оте керемет! Балаларга тегин уйырмелерин ашты! Мугалымдери де Оте жаксы!
NA
Niyaztai Alkeshev
В восторге
Жақсы салынған жаңа мектеп!
Nurasyl Tastan
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 ұнамады
zhumalikyzy 🫶🏼
Не понравилось
Скоро ауысып барамын осы мектепке, баруға стоитпа?
ЖK
Жан Kemet
Совсем не понравилось
Мектеп керемет,сөз жоқ.Алатау ауданының білім бөлімі сайладыма директорын,әлде Білім басқармасыма?Неге күніге бір мұғалім,бір директор орынбасары кетеді жұмыстан өз еркімен,осыны неге қадағаламайды Білім басқарма,аудан білім бөлімі.Мұғалімдерге жүктелген жұмыс нормадан тыс болса жарайды деп оғанда көнгендер болды,ауыр сөзі, педогогтын жеке басын құнсыздандырып артық сөйлеу шегіне жетті. Педогог мәртебесін көтеру заңы қайда қалды,оны неге мектеп директоры сақтамайды.Ата-аналар балаларыңызды сабаққа жіберіп жатырсыздар білім алады деп,мектепте сабақ өтілмей жатыр,мұғалім қалмай бара жатыр
asel asklqsndn
Совсем не понравилось
Мектепте 1 апта болдым,кабинет тапай адасыпта журдык лестницадагы есыктерды жауып тастайды солай журген кезымызде кабинет таппай бызды директор корип калган еды биз жаксылап тусиндирип кабинет тапай жатырмыз дегенбыз,айтып болганан киын телефонын алып бызды видеога тусире бастады,артымыздын калмай журып видеога тусре бастады,маган ол ысы унамады без разрешения окушыларды телефонымен тусырып жургены,жана мектеп болгансон кабинетпенде адасамызгой она бы могла нас понять,но вместо этого она начала нас снимать на видео.😬
RZ
Rysgul Zikeyeva
Совсем не понравилось
Школа новая, красивая,но директор школы ужасная🫢. Откуда ее выдрали?? Срочно надо ее заменить на культурную, образованную, которая соблюдает этику среди коллег! Гнать ее надо втришею!!! Вот вопрос? Кто ее нашел и кто ее приволок??? Ей просто надо было предложить конвертик☹️ А больше никак! Как она обращается с коллегами , словами не описать грубость как будто она пуп земли🫣. Совершенное самодурство!!! Кто дал ей приказ чтобы она в таком тоне могла обращаться с людьми равными ею??? Одним словом я оооочень недовольна с назначенным руководством. Мне просто жалко будет и учителей, и учеников?! Срочно надо менять!!! Родители, будьте благоразумны, думайте о будущем своих детей!!! Не допускайте таких руководителей как эта недавно назначенная диррр
Д
пользователь .
ALM .
Крутоо
аяжан
Понравилось
🙌🏻
bt
btrhn tursyn
школа
СЖ
Сандугаш Жумадилда
В восторге
Өте күшті мектеп👍👍 Директор өте жақсы кісі💐💐💐
EE
Балсезым Турсынбай
Уютная школа🥰
Мако 🤍🤍
Было средне
Завуч катал болмаса кушты мектеп
Amik Alimgali
Очень хороший школа
ZT
Zere Tanirbergen
Аяп ағай топ топ
IZ
Inzhu Zhumadilda
В восторге
Ең күшті аға ол Аяп ағай
. dilnaz
Слишком катал.