Talmas Neuro
Медицинский центр
Аида Калиева
Очень благодарна врачу-эпилептологу Кайруллаев Кайрат Кенесбаевич за профессионализм и внимательное отношение. Подробно разобрался в моей ситуации, всё объяснил и помог подобрать лечение. Также хочу отметить клинику Talmas Neuro — вежливый персонал, чисто и всё организовано без лишнего ожидания. Рекомендую!
9 апреля 2026, официальный ответ
Добрый день, Аида! Выражаем благодарность за отзыв! Будьте здоровы!
Aigerim Kemeshova
Очень вежливая девушка принимала Приятная очень Келип калымызды сурап все условия Керемет Аллла разы болсын 🙏🏻
17 марта 2026, официальный ответ
Кайырлы күн! Жылы сөздеріңізге алғыс айтамыз! Денсаулықтарыңыз мықты болсын!
Аккалка Ахметова
Адам өмірі үшін әрбір сәтте жауапкершілік арқалайтын дәрігер мамандығы – екінің бірі еншілей алмайтын аса жауапты міндет. Айталық, бұл салада қызмет ететін маманға, ең алдымен, адамгершілік, ар тазалығы, әсіресе, жүрек жылуы қажет. Сонда ғана елдің алғысын алып, ықыласына бөленесің. Дәрігердің еңбегі мен жұмсаған энергияның ең басты бағасы-ауру адамға көрсеткен көмегі.Нағыз дәрігер -емделушінің жанын түсініп,мейірім танытатын жан. Науқас адам,ең алдымен дәрігерден жылы сөз бен жан меірімін күтеді.Ақ халатты абзал жанның емінен бұрын қамқорлығына мұқтаж. Айтқым келгені адамның тәнін ғана емес жанын да емдеп, кез-келген дерттің емін таба білген білікті маман,өз ісінің шебері TALMAS-NEURO медицина отралығының бас дәрігері невропатолог-эпилептолог Кайруллаев Кайрат Кеңесбаевичке ерекше алғысымды білдіремін.Ғұмырын адал еңбегіне арнаған ақ халатты ардақ жанға еңбегіңіз еленіп,табысыңыз еселеніп,халықтың абыройына бөлене беріңіз дегім келеді. Аллаға мың шүкір деймін,сіздерден алған еміміздің арқасында жағдайымыз өте жақсы… Орталықтың барлық қызметкерлеріне,соның ішінде ерекше ықыласпен қызмет көрсеткен Айнұр Ерболқызы мен Айғаным Ералханқызына отбасымыздың атынан шын жүректен рақмет айтамыз! Бұл орталықта тамаша сервис,тазалық,жанға жайлылық,жаңа жабдықтар жоғары деңгейде қарастырылған. Емделуші: Құрманғазы атындағы ҚҰК аға оқытушы Ахметова Аққалқа Арыстанқызы
21 января 2026, официальный ответ
Кайырлы күн, Аққалқа Арыстанқызы! Уақыт бөліп, сөз шеберлігін аямай берген жоғары бағаңызға мың алғы…
ГА
Гульназ Аблизова
Сын больше 3 лет наблюдается у Кайрата Кенесбаевича. Очень грамотный врач! Результаты хорошие! Раньше были приступы, сейчас приступов нет, у нас всё хорошо! До этого проходили платно, а сейчас они работают по ОСМС, на ЭЭГ и консультацию пришли по направлению с поликлиники и прошли всё на бесплатной основе. Большое спасибо!
24 декабря 2025, официальный ответ
Добрый день, Гульназ! Благодарим за оставленный вами отзыв! Нам очень приятно видеть у вас хорошие р…
Я .
Мен осы клиникада істейтін дәрігер эпилептологқа ризалығымды білдіремін.осы кісіге қаралғалы қызымның судорогы тоқтады.развитиесі жақсарды.Алла разы болсын!рекомендую !
28 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Қызыңыздың сауығуына үлес қосқанымызға өте ризамыз! Шынайы пікіріңізге алғыс айтамыз! О…
ТК
Толганай Куржукова
Кайрат Кенесбаевичка мың алғыс! Бір жылдай баламды қарап жүр! Емін тауып, назначенияларды дұрыс берді! Үлкен рақмет сізге! Өз ісінің маманы!
12 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, Толғанай! Шынайы бағаңызға алғыс айтамыз! Сіздердің сауығып кетуіңіз - біз үшін үлкен жеңіс! Денсаулықтарыңыз мықты болсын!
Фарида Барахатова
15/04/26года были на приёме у Кайрата Кенесбаевича,отличный специалист с чутким вниманием и пониманием относится к каждому возникшему вопросу. Мы не в первый раз у доктора,ранее в другой клинике были и очень рады,что попали на приём в данном центре🙌 В целом хочется выразить благодарность девушкам на ресепшене,за вежливое и грамотное отношение к пациентам💕💕💕
Аружан Ержан
Очень благодарна врачу-эпилептологу Кайруллаеву Кайрату Кенесбаевичу за профессионализм, внимательное отношение и заботу. Благодаря его лечению состояние значительно улучшилось. Спасибо за Ваш труд и поддержку! 🙏
ЕД
Евгения Дембицкая
Хотела выразить благодарность девочкам которые ведут запись и отвечают на вотсап, очень милые , добрые всегда идут на встречу и очень помогают в подборе удобного времени. Спасибо Вам огромное🙏
9 апреля 2026, официальный ответ
Добрый день, Евгения! Большое спасибо за оценку нашей работы, мы очень рады что помогли Вам! Будьте…
ГН
Гульфаируз Найзабаева
Қайрат Кайруллаев Кенесбаевич дәрігердің қабылдауында болдық бәрі жақсы ойымыздағыдай болды! Рахмет дәрігерге
9 апреля 2026, официальный ответ
Кайырлы күн, Гульфайруз! Жоғары бағаңызға алғыс айтамыз! Денсаулықтарыңыз мықты болсын!
aloha 1
Хотели выразить благодарность врачу Кайрату Кенесбаевичу за профессионализм 🔥 Я обратилась с серьёзной проблемой, связанной с эпилептическими очагами, и благодаря грамотно подобранной терапии удалось добиться отличных результатов состояние значительно улучшилось, а очаги удалось устранить. Особенно хочу отметить, что врач не только компетентен, но и очень чуткий: всегда подробно объясняет, отвечает на все вопросы и поддерживает на каждом этапе лечения. Рекомендую этого специалиста всем, кто столкнулся с подобными проблемами -вы точно будете в надёжных руках.
9 апреля 2026, официальный ответ
Добрый день! Выражаем благодарность за высокую оценку! Будьте здоровы!
Амина Саинқызы
Қайрат Кенесбаевич – өз ісінің нағыз кәсіби маманы, білімі терең, тәжірибесі мол дәрігер. Ең бастысы – ол тек сөзбен емес, нақты нәтижемен жұмыс жасайтын жан. Біз осы кісіге келгенге дейін көп уайымдап, түрлі жолдарды қарастырдық. Алайда дәл осындай оң өзгерісті күтпедік. Қайрат Кенесбаевичтің дұрыс қойған диагнозы мен емінің арқасында судорогтар толықтай тоқтады. Бұл біз үшін өте үлкен жеңілдік пен қуаныш болды. Әр науқасқа ерекше көңіл бөліп, түсіністікпен қарап, барлығын анық әрі сабырмен түсіндіріп береді. Осындай жанашырлық пен жауапкершілік – нағыз дәрігерге тән қасиет деп ойлаймыз. Біз Қайрат Кенесбаевичке шын жүректен алғысымызды білдіреміз. Еңбегіңіз жана берсін, талай жанға шипаңызды тигізе беріңіз. Сіздей білікті мамандар көп болса екен дейміз. Айтарымыз – тек рақмет пен зор құрмет!
9 апреля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн, Амина! Жылы лебізіңізге мың алғыс! Денсаулықтарыңыз мықты болсын!
ЗП
Зарина Пармашова
Хочу поблагодарить Кайруллаев Кайрат Кенесбаевича за ответственность , за его труд в медицине. Один из лучших эпилептологов по всему Казахстану
17 марта 2026, официальный ответ
Добрый день! Благодарим за отзыв! Ваше выздоровление - награда для врача! Будьте здоровы!
Влади Slave
Сорван сон. Чей-то ребёнок орал дурниной. Мы спросили "эти крики будут всю ночь?" Ответ врача, если уснёт то нет. Классно
A🤍
Aлтош 🤍
Менің емделіп жүргеніме 6 жыл болды әлі жалғасып жатыр . Қайрат Кенесбаевичты жоғалтып алған едім . Талмас Неуродан таптым . Ол кісіге көп рахмет алғысым шексіз. Ұрысып айтсада жақсы болсын деп айтады.
17 марта 2026, официальный ответ
Кайырлы күн! Бағаңызға алғыс айтамыз! Денсаулығыңыз мықты болсын!
Сандугаш Саябекова
Қайрат Кенесбаевичтын қабылдауында болдық.2022жылдан бері бізді емдеп келеді.Судорог тоқтады,Аллаға шүкір🙏🏻
21 января 2026, официальный ответ
Кайырлы күн! Жоғары бағаңызға рахмет! Отбасыңызға денсаулық тілейміз!
OA
Oksana Abirova
Қайруллаеев Қайрат Кеңесбаевич таптым, рақмет ол кісіге, жақсы дәрігер!
Mega Lion
Всё супер💪. Доктор вежливый, профессиональный подход. Ооочень понравилось 🫰
9 апреля 2026, официальный ответ
Добрый день! Большое спасибо за отзыв. Будьте здоровы!
Valera Koncedalov
Отличная клиника. Врач эпилептолог все ясно четко объяснил. Все понравилось, всем рекомендую.
9 апреля 2026, официальный ответ
Добрый день, Valera. Благодарим за отзыв. Будьте здоровы!
Альбина Саинқызы
Қайрат ағай күшті👍👍 1,5 жыл болды жақсы результат 😍👍
9 апреля 2026, официальный ответ
Кайырлы күн, Альбина! Жоғары бағаңызға көп рахмет! Денсаулықтарыңыз мықты болсын!
A
Amima
Врачу Кайруллаеву Кайрату большое благодарность профессионал своего дела и очень вежливый персонал
9 апреля 2026, официальный ответ
Добрый день! Выражаем благодарность за отзыв! Будьте здоровы!
ДА
Данияр Аминов
Жаксы білімді дәрігер және де медсестра ларда жаксы үнады
27 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсізбе, Данияр! Жылы лебізіңізге алғыс айтамыз! Денсаулығыңыз мықты болсын!
GD
Gauhar Daukeeva
Кайрат Кенесбаевичтің қабылдауында болдық. 2023 жылдан бастап осы кісіге қаралып жүрміз. Аллаға шүкір жақсымыз. Жоғары білікті дәрігер 👍
24 декабря 2025, официальный ответ
Гаухар, қайырлы күн! Жылы лебізіңізге көп рахмет! Денсаулықтарыңыз мықты болсын!
ЖЛ
Жанар Лашова
Қызмет сапасы жақсы екен! Рахмет
27 февраля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн, Жанар! Жоғары бағаңызға алғыс айтамыз!
Арон Дуйсегул
Мне все понравилось,хорошая клиника👍🔥
27 февраля 2026, официальный ответ
Добрый день, Арон! Благодарим за отзыв! Будьте здоровы!
Диана Марксова
Дәрігер өте жақсы,біраз жылдан бері қараламын.Дәрігерге алғысым шексіз.Өте жақсы Кленика)
10 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікір қалдырғаныңызға көп рахмет! Денсаулығыңыз мықты болсын!
ШИ
Шайзат Исатаева
Емдеуші дәрігеріміз Қайрат Кенесбайұлына Абай облысынан келіп 2жылдан бері қаралып жүрміз. Әуелі Алла, екінші осы білікті, білімді дәрігердің арқасында еміміз бойымызға қонып, жақсы нәтижемен емделіп жатырмыз, алдағы уақытта ізі қалмастай құлан таза жазылып кетуімізге Аллам нәсіп етсін. Қайрат Кенесбайұлының пациенттері көп болып, жұмысы жемісті болсын, емделушілері жазылып кетсін деген тілек айтқым келеді. Медсестра Айнұр ханымға да алғысымыз шексіз, алыстан келсек те жылы жүзбен қарсы алғаны көңілімізге өте жағымды болды, Ильшат дәрігерге де үлкен рақмет, Алла разы болсын, жұмыстарыңызға сәттілік
31 октября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Ізгі тілектеріңіз орындалсын, берген жоғары бағаңызға алғыс айтамыз! Сіздерге де мықты…
ГО
Гульсара Онгарбаева
Ақтау қаласынан келдік,өте күшті маман.Қайрат Кенесбайевичке арнайы келдік,жақсы емдиді,білікті маман иесі.Медбиекелеріне сөз жоқ!
27 октября 2025, официальный ответ
Кайырлы күн! Біздің еңбегімізге жоғары баға бергеніңізге мың алғыс! Ем болсын!
АЖ
Аружан Жумакулова
Қайрат Кеңесбаевич күшті дәрігер,жұмыс деңгейі өте жоғары.Клиникасы өте керемет,медбиекелері мейірімді,білімді,әрі сыпайы.👏🌷 Барсаңыздар еш өкінбейсіңдер.
27 октября 2025, официальный ответ
Кайырлы күн! Жоғары бағаңызға көп рахмет! Сіздің пікіріңіз бізге өте маңызды! Сенім артқаныңызға рах…
Майрагул Молдабаева
Қайрат Қайруллаев өте жақсы дәрігер менің қызым ауырғанда осы баланың көмегімен бірінші Алла екінші осы дәрігердің арқасында жақсы болды!
24 октября 2025, официальный ответ
Майрагул, қайырлы таң! Бөліскен шынайы пікіріңізге алғыс айтамыз! Отбасыңызға денсаулық тілейміз!
Gulzagi
Қайрат Кеңесбаевичқа алғысымыз шексіз ,сол кісінің көмегі кеңесі бойынша біз оңалып келеміз ,Алла разы болсын ,еңбегіңіз жемісті болсын
24 октября 2025, официальный ответ
Қайырлы таң! Пікіріңізге алғыс айтамыз! Сіздің жылы лебіңіз бізді шабыттандырады! Отбасыңызға амандық, денсаулық тілейміз!
Ильяс Оспанкулов
Добрый день! Какое счастье, нашел специалиста «Кайрулаева Кайрата Кенесбаевича» лечение прохожу по его программе, тьфу-тьфу все идёт к улучшению состоянию и в скором времени все пройдет 😇
16 октября 2025, официальный ответ
Доброе утро, Ильяс. Большое спасибо за добрые слова о нашей работе! Будьте здоровы!
DN
Daniyar Nurmanov
«Проходил обследование в Талмас, остался очень довольным результатом и отношением к пациентам. Врач доступно все объяснил дал рекомендации. Сервис на высшем уровне персонал вежливый в клинике чисто. Огромная благодарность за профессионализм!
17 марта 2026, официальный ответ
Добрый день! Благодарим за оставленный Вами отзыв! Мы рады Вам помочь, будьте здоровы!!!
РМ
Руслан Муслимов
Был на приеме. Кайруллаев Кайрат грамотный невролог-эпилептолог. Профессионал своего дела. Медсестры внимательные. Оборудование все новое. Кабинеты ЭЭГ чистые, кровати удобные и большие.
17 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо Вам за ваш отзыв и оценку! Будьте здоровы!!!
Manat T
Все удобства имеется, хороший персонал, уютно и чисто,врач Кайрат Кенесбаевич всё чётко объяснил дальнейшие действия по лечению.
21 января 2026, официальный ответ
Добрый день! Спасибо за оставленный вами положительный отзыв! Будьте здоровы!
ZD
Zarina DG
Мой сын наблюдается у Кайрата Кенесбаевича с 2023 года, отличный врач, профессионал своего дела.
12 ноября 2025, официальный ответ
Добрый день! Большое спасибо за оценку нашей работы! Здоровье каждого пациента - наша награда! Будьте здоровы!
ЖИ
Жайна Исламгазы
Talmas Neuro жаксы клиника. Кайрулаев К .К өте жаксы маман иесі . Медбикелеріде жаксы кызмет көрсетеди.
4 октября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жақсы пікіріңізге көп алғыс білдіреміз! Сізге және отбасыңызға мықты денсаулық тілейміз!
ФА
Фатия Аманова
Очень понравился медцентр! Врач внимательный, всё подробно объяснил. Персонал вежливый, атмосфера спокойная. Записали быстро, ждать почти не пришлось. Обследование и лечение прошли на высоком уровне. Спасибо за заботу и профессионализм!
1 октября 2025, официальный ответ
Ваш отзыв -это наша мотивация становиться лучше каждый день. Спасибо за тёплые слова! Искренне рады…
0T
003tox02 Toha
Қайрат Кеңесбайұлына көп рахмет, білікті маман.
29 сентября 2025, официальный ответ
Кайырлы күн! Шынайы алғысымызды білдіреміз! Сіздің жылы лебіңіз бізді одан әрі жақсартуға шабыттандырады! Бізбен жұмыс істегеніңіз үшін рахмет!
Клиника оставила приятное впечатление чисто и доброжелательная атмосфера. Кайрат Кенесбаевич профессионал своего дела, объяснил все подробно и понятно. Назначил лечение, прошло уже три недели наблюдаем у дочи положительную динамику. Также хотелось выразить благодарность мед. сестре Айханым, которая наблюдала за дочей всю ночь при 8-ми часовом ЭЭГ, нашла подход ребенку, без суеты и резких движений деликатно общаясь с ребенком одела специально предназначенную шапочку ЭЭГ. Однозначно советую эту клинику!!!
2 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Apple. Спасибо вам за высокую оценку. Будьте здоровы.
Ирина Каторгина
Сервис на высшем уровне ! Сразу поставили диагноз, который другие врачи не могли поставить ! Назначили ЭЭГ , все сделали на высшем уровне !! Только у Вам теперь !! Советую
27 августа 2025, официальный ответ
Ирина, спасибо вам большое за ваш отзыв 😌 Желаем крепкого здоровья вам и вашей дочке❤️
NB
Nazymka Beka
Кайрат Кеңесбаевичке алғысым шексіз. Өте білікті маманның бірі. Қызымды апарып көрсетіп, барлық кеңестерін алдык. Барлығын өте жаксы түсіндірді.ОСМС арқылы келдік. Рахмет көп көп
ВГ
Владимир Г.
Был на приеме 31.03.2026 у эпилептолога Кайруллаева Кайрата Кенсбаевича. Отличный эпилептолог, рекомендую. Врач реально болеет за своё дело — не просто смотрит бумаги, а полноценно осматривает, задаёт вопросы, проверяет неврологию (координацию, реакции и т.д.). Чувствуется, что разбирается глубоко и следит за современными методами лечения. Объясняет всё простым и понятным языком, без «медицинских заумностей». Не формальный подход, а реально желание помочь. Таких специалистов сейчас мало.
9 апреля 2026, официальный ответ
Добрый день, Владимир! Выражаем благодарность на отзыв! Будьте здоровы!
ЭЯ
Эльмира Якубова
Кайруллаев Кайрат Кенесбаевич дәрігерге алғысымыз шексіз. Еңбегіміз жемісті болсын. Менің қызымды 4 жылдан бері емдеп келеді. Бізде бәрі жақсы.
17 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсізбе! Бағаңызға алғыс айтамыз! Денсаулықтарыңыз мықты болсын!
ГА
Гульнара Аржуманова
Хочу выразить свое благодарность врачу Кайрату Кенесбаевичу очень хороший отличный врач ставит правильно диагноз и лечение от души благодарю!
27 февраля 2026, официальный ответ
Добрый день, Гульнара! Выражаем огромную благодарность за отзыв! Будьте здоровы!
Айдана Аскаровна
Кайрат Кенесбаевич,очень вежливый и добрый врач!Ас своего дела,главное умен и любит и знает на все 100% свое дело!!Советую!!
21 января 2026, официальный ответ
Добрый день, Айдана! Благодарим за Ваш отзыв! Будьте здоровы!
РН
Равиль Назыров
Добрый вечер. Хотел бы поделиться о своем впечатлением о клинике, был там первый раз 11.01.2026. Что я хочу сказать по поводу персонала, все очень добрые и заботливые, внимательные, чисто, все аккуратно, все супер! Всем советую! Моя оценка 10 из 10!!!
14 января 2026, официальный ответ
Добрый день, Равиль! Мы благодарим Вас за теплые слова в наш адрес. Желаем Вам здоровья!
Гулнур Калниязова
Қайрат Кенесбаевич өте білікті дарігер.Баламды 8айдан бастап осы дарігерге қараламыз.5жастамыз судорог тоқтады барі жақсы Аллаға шүкір.Келіп қаралыныздар өкінбейсіздер
14 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Сіздің ризашылығыңыз бізді қуантады! Денсаулығыңыз мықты болсын!
Kt
Keremet tehno
Здравствуйте!!! Я, приехала с Астаны и привезла племянника на обследования клинику, TALMAS NEURO , мой племянник давно находится у врача Кайрата Кенесбаевича 2019 г по 2025г , скажу что как специалист эпитолог, невропотолог, он сильный на 100 % врач от Бога. Ребята не надо некого искать специалиста заходите читайте комментарии наши и других людей, кроме Кайрата Кенесбаевича нету в Казахстане , сильного эпитолога , который знает своё дело, даже если есть какие-то вопросы , всегда ответить на Впп во отношение детей , касается, моя сестра сколько обращалась к срокам и бесплатное, платное , но результата не видела , как будто Всевышний её услышал , и она встретила сначала эпитолога Кайрата Кенесбаевича. Дай Бог пусть его клиника процветает, и его сотрудникам и его семьям счастье, здоровье. Ребята руки не отпускайте, верьте и будьте на позитиве.
24 декабря 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим Вас за отзыв и пожелания! Ваши теплые слова мотивируют нас быть еще лучше! Б…
Александра Додохова
Благодарю врача эпилептолога Кайруллаева Кайрата Кенесбаевича за его профессионализм, за чуткое внимание, за хорошее отношение к больным. Лечение получаю с 2022 года, пришла с сильными приступами эпилепсии и сейчас он полностью вылечил меня, приступов уже нет, буду продолжать наблюдаться. Рекомендую его всем людям как внимательного и эрудированного специалиста, за его понимание и тепло к больным! Также благодарю коллектив Талмас Нейро. ЭЭГ и консультацию прошла по направлению с поликлиники на бесплатной основе с поселка Шелек Енбекшиказахского района.
24 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте Александра! Большое спасибо за теплые слова! Будьте здоровы!