Гулшат
Салон красоты
СТ
Серик Тойжан
В восторге
Мастер Абдусамат Оддуши рахмет бундай мастер ащыбулактан барын билмедим Баруга советую өте жаксы мастер өз исинин шебери Окинбеисиздер
Абдусамат Рысбек
В восторге
Сіздің әдемі бейнеңіз — біздің жұмысымыз 💈✨ Сән салонымызда әр клиентке жеке көңіл бөлінеді. Мен — Абдусамат, 6–7 жылдық тәжірибесі бар шебермін. Сапалы қызмет пен нәтижеге кепілдік береміз. 📞 Қабылдауға жазылу: 87056679705
9 посещений
Аяж
В восторге
Мне всё понравилось спасибо большое
Нурка 🤍
В восторге
Ресницам мен бровям керемет болып шықты! Мамандар кәсіби, барлығы ұқыпты және жайлы. Нәтиже шынымен тамаша! Өте жақсы келуге кенес беремін
Макпал Айкынбек
В восторге
Салон Мастерлері молодцы, пастоянно осы қыздарға келемін, Гүлшатқа кірпіктерімді, Мадинаға қасымды жасатып кетімін🥰 Они работает за качеству 👍🏻 Отдельно спасибо за кофе ☕️😘
МТ
Мадина Талипова
В восторге
Гүлшат мастер күшті жасап берді кірпік рахмет сізге
АУ
Аселя Устемирова
Калима женский мастер , отлично стригет , очень нравится
АУ
Айгуль Утебекова
В восторге
Рахмет гулшат салонын унады бари мастер Мадинанын работасы кушти
Nelya Nelya
В восторге
Күшті салон обслуживание на высшем уровне маган унады Гульшат мастермен Мадина мастер өздерінің жұмыстарының маманы 😇👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
6 посещений
Айдос Себеков
В восторге
Ащыбулакта Гулшат салонында Абдусамат Барбер Оз Исинин маманы 1жылдан асты 3 улымнын озимнин шашымды осы кисиге Гана алдыртамыз молодец Алла исине Береке берсин👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
Динмухамед Болысбек
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность Абдусамату. Качество стрижки просто шикарное, выполнено на высшем уровне! Он не просто стрижёт, а создаёт образ чёткие линии, идеальная форма.
Арман Мамутов
Хороший салон. Калима мужской мастер👍👍👍
Бауыржан Р.
В восторге
Калима тате оте керемет мастер
Aigera .
В восторге
Проходила обучение наращ ресниц и лами ресниц и бровей ,все вежливые ,очень хорошо обучили😃
УК
Улан Касенов
В восторге
Адусамат шашымызда алдырып журмиз Ащыбулакта мастер арен таптым жаксы алады конилимнен шыкты
Шынгыс Зинешхан
В восторге
Абдусамат бауырым Рахмет шахты керемет алады мастерская Рахмет Аллах разы болсын
Tomi romanvvva
В восторге
Бары кушты, Гулшат кушты мастер оз ысынын маманы маған унады😍🥹
ББ
Бакдаулет Боранбай
В восторге
Абдусамат ағай кушты алады екен
6 посещений
Duo .
Абдусамат братка алдырындар 🔥🔥
Акбопе Рысбекова
В восторге
Самат өз ісінің шебері, шашты күшті алады👍
Abat Azamat
Абдусамат аға рахмет унады
Асем Канаткызы
В восторге
Салон өте ұнады! Атмосферасы жайлы, қызметі сапалы. Әсіресе кірпік жасайтын Гүлшатқа алғысым шексіз – қолы жеңіл, ұқыпты, жұмысын үлкен жауапкершілікпен атқарады. Кірпіктерім әдемі де табиғи болып шықты. Міндетті түрде тағы келемін! 💖
Asemushaa💋 Timurovna
Совсем не понравилось
Не делайте ресницы не советую Впустую трата денег и время Глаза очень сильно болят аж покраснели день не прошел как сделала!!
Енлик Баяшева
Совсем не понравилось
Не делайте у нее ресницы во первых я ждала ее час еще фото показала где мне раньше делали )за 7тыс тенге я получила 2д бессовестные деньги на ветер
Zari Madievna
Совсем не понравилось
Категорически не рекомендую этот салон! Маникюр, сделанный во вторник, уже начал отходить. Сервис ужасный! Дети шумят и то и дело плачут🤦♀️ мастера разговаривают как попало, прямо передо мной мастер достала одноразку и начала курить.
AE
Aidar Ermek
В восторге
Абдусамат бауырыма 1,5 жылдан бери алдырып журмин!
Arushka 🫶🏻
В восторге
Очень классно делает ресницы, качественно как я и хотела 😍👏
Гаухар Момынкулова
Гүлшат ең куштіііі мастер Кірпік ті керемет қояды 2 ай тұрады
Ксеня Автофрик
В восторге
Сделали все очень быстро и качественно! Мастер Гулшат очень приятная и доброжелательная, обязательно вернусь ещё раз!
СЖ
Сабырбек Жылкыбаков
В восторге
Гүлшат салонына Рахмет. Айгүл ханым шаш үлгісін керемет етіп алып береді. Айгүлге екі жыл болды шашымды алдырып жүргеніме. Барлықтарыңызға осында келіп алдыруға кеңес беремін.
Arzigul Usenova
В восторге
Очень понравился салон Гульшат,вежливый персонал.особенно довольна работой Раушан.професиональный подход.
GA
Gulmira Azibekova
В восторге
Қыздар өз ісінің маманы . Мадина маникюр педикюрді өте жақсы жасайды . Көңілім толады. Гүлшатқа мен 2022 ші жылдан бері барамын. 👍👍👍. Жұмыстарыңа сәттілік, табыс тілеймін 😘🧚♀️❤️🔥
СЧ
Сауле Чабденова
В восторге
Салон "Гулшат" маған қатты ұнайды. Әсіресе мастер Гулшат өз ісінің шебері. Өз ойымдағыны айтқызбай ақ орындайды. Көңілімнен шығады. Алғысым шексіз!!! Және, мастер Мадина әрқашанда ең соңғы модадағы тырнақ үлгісімен жасап қуантып жүреді Сіздерге бар жақсылықтарды нәсіп етсін!!!
ДБ
Дина Бортеева
В восторге
Салон Гулшатта мастерлер бари керемет..мастер Абдусамат балаларымның шашын өте керемет алады.. багасы да керемет.Ойымыздан шыкты рахмет сизге
Albert Kadrgulov
В восторге
Абдусамат очень хороший мастер. Сначало спросил как постричь и без лишних слов очень качественно и аккуратно постриг. К удивлению и быстро. Грамотно стрижет. Советую всем
Адилет Айтуов
В восторге
Салон красивый, люди вежливые, особенно Абусамат мастер на все руки, любит свое дело, очень красиво подстриг. Буду приходить еше
Айым Кайранбай
В восторге
Уже давно хожу к ней, и она делает ресницы просто супер🥰Держатся больше месяца, смотрятся аккуратно и красиво. Делает всё быстро и качественно настоящий мастер своего дела
Асель Канатова
В восторге
Салонның қызмет көрсету сапасы жоғары деңгейде. Гүлшаттың жұмысына ризамын – кәсіби, мұқият, нәтижесі ұзақ сақталады. Барлық қыздарға ұсынамын!
Сабина Алиева
Очень хороший салон , хорошие мастера , 👍🏼👍🏼прям знают свое дело 👍🏼🌺
Аскар Аскарик
В восторге
Жаксы жер екен Айгуль тате жаксы алады екен шашты
ГО
Гулсим Оспанова
В восторге
Калима мастер оте жаксы шаштараз киылган прическа маган унады керемет
aa
adeka abatova
В восторге
Мадина мастерге снятиеге келып едым кушты кылып топ жагып идеально етып берды советую девочки
Асель Наржанова
В восторге
Очень хороший салон, девочки все супер, У Гульшат делаю ресницы не в первый раз , очень нравится !👍
Marat Tyngishev
В восторге
Очень хороший салон. Мастер мужской стрижки Калипа тате професионал своего дела.
НП
Назым Палымбетова