Callisto
Танцевальная студия
MI
Moldir Ibraeva
Ходим в студию танца и не как не пожалели, доче понравилась танцевать и ощущать музыку телом и конечно же лучший хореограф это Айгерим апай записываемся к ней❤️
ДБ
Данира Биримкулова
Посещаем студию танцев уже больше года! Сын доволен! Айгерим апай, лучшая из всех хареографов! Стоит горой за каждого ребенка! Столько побед Гран При! Выезды за границу🥰🥰🥰. Пусть у нас еще будут много побед 🥰🥰🥰🤲🏼🤲🏼🤲🏼
ЖМ
Жас Мик
Қызымның биге деген өнерін шындаған жалғыз адам, бар күшін, еңбегін салып қаншама конкурстарғада апарды! Үнемі бас жүлделерді алдық, қызым риза, қызым Айгерим апайдың арқасында ашылды, өзін сахнада еркін ұстауды білді, алғысым шексіз!!!! Балапандарыңызды ойланбай беретін студия👏🏻💕
Аружан Аубакирова
Туздыбастаудағы ең кушті би студиясы 🤩 Айгерім апай кушті хореограф 😍 🔥көп жарыстарға апарады 👍🔥 балаларға қатты унайды Айгерім апайдың би сабақтары тек балаларға ғана емес ересек жас өспірімдерге де хип-хоп би уйретеді бізге қатты унады ❤️🔥🔥🔥👍
IN
Inzhu Nurlan
Хореограф топ постояно едем на конкурсы каждый урок активный и сразу есть результат хореография хорошая всё синхронно на каждых соревнованиях👍 побеждаем мне понравилось есть достижение много кубков и медалей😍🩷
Кари🕊️ ‘
Прекрасные место! Танцуют все превосходно) все добрые, милые, дружные, тренер добрая, хорошо понятно все объясняет, здесь учитывают твоё мнение, здесь хочется остаться)💗
Акбота Айдар
Самый лучший хореограф Айгерим апай❤️❤️❤️
A
Asylai🪼✨️
Красивая студия, и самый лучший хореограф это Айгерим апай, она очень добрая, комфортная, иногда если у тебя не правильно получаеться движение она объяснить и поймет, веселая,записывайтесь к Айгерим апай хип-хоп❤️
Арайлым Шары
Өте керемет студия деп айта аламын👍🏻 Қызым өте қатты ұнатып барады. Айгерім Еркіновнаға көп рахмет. Қатысқан конкурстарынан жүлдесіз қайтпайды. Айым Толегеновна да өте талантты, өз істерінің нағыз мамандары😍👍🏻
ЖЖ
Жанар Жаканбаева
Эту студию возглавляет самая красивая, умная, энергичная профессиональная, талантливая, гибкая, эластичная танцовщица Айгерим, в стиле Хип-Хоп, которая возглавляет студию "Callisto" и я скажу, она обучает группу детей этому виду танца. Она, с этой группой детей побывала в городах Казахстана и за рубежом, где занимали гранпри и первые места. Я рекомендую, чтобы ваши дети обучились этому виду танца, у Айгерим. Даю гарантию, что ваши дети с удовольствием будут ходить к Айгерим. Вы не пожалеете.
Айгерим Б
Самая лучшая студия танцев для детей ! Очень довольны занятиями танцам для детей. Хореограф Айгерим внимательный и профессиональный, умеет заинтересовать и поддержать детей. Видим прогресс и хорошее настроение после каждой тренировки. Спасибо за вашу работу!
И-
Ильмира -
Классная студия, хочу поблагодарить тренера Айым Тулегеновну за её талант, благодаря ей я научилась танцевать, сбросила вес, прокачала женскую энергию. За 6 месяцев Айым меня полностью изменила спасибо огромное за Ваш труд!❤️❤️❤️
AB
Alma Bekezhanova
Долго искала в этом районе танцы, сходила на пробное занятие очень понравилось 😍
maratovna .
ХОРЕОГРАФ ЕРКИНОВА АЙГЕРИМ ОЧЕНЬ КЛАССНАЯ ПОЗИВТНАЯ ПОЙДЕТЕ К НЕЙ ВООБЩЕ ВЫХОДИТЬ ИЗ ТАНЦЕВ НЕ ХОЧЕТСЯ 🥰🥰
TT
Tasholpan Turganbek
Бұл тренерді шын жүректен ұсынамын ❤️ Сабақтары тек би емес — бұл нағыз энергия, мотивация және позитив 💃✨ Арықтауға арналған бағдарламасы өте тиімді: ✔ дене тез қозғалады ✔ терлеу жақсы ✔ бұлшық еттер жұмыс істейді ✔ фигура қалыптасады ✔ көңіл-күй көтеріледі Әр сабақтан кейін өзімді жеңіл, сергек, мотивациялы сезінемін 😍 Тренер өте қолдаушы, позитивті, адаммен жұмыс істей біледі 💪 Рахмет сізге үлкен! 🌸❤️
Asel Adukenova
Өз ісінің маманы – бұл өз кәсібін терең меңгерген, тәжірибесі мол, жауапкершілігі жоғары адам. Ол тек теорияны ғана біліп қоймай, тәжірибеде де білімін қолдана біледі. Сонымен қатар, мамандыққа деген сүйіспеншілік те үлкен рөл атқарады. Өзіне ұнайтын іспен айналысатын адам жұмысты шабытпен орындайды, ал бұл оның нәтижесінде көрінеді. Айым Төленовна менің қызым,кішкентайынан өнерге жақын,эмоциясы ойнап тұрған,би десе жанын беретін,жанын беріп қана қоймай мақсат қойып,сол мақсаттан нәтиже шығаруға жастайынан машықталған. Бүгінгі күнде Тұздыбастау ауылында би саласында бірнеше бағытта жұмыс жасайды Болашақта Айым Төлегенқызына шығармашылық табыс,өрлеу,мықты денсаулық тілеймін💕🤲
ЗБ
Зияда Ботабекова
Тренировкалар мощь, Айым өз ісінің маманы маған өте ұнайды , қатысқалы бері денемде жеңілдік пайда болды отек кетті, қатысамын деген қыздар болса советаю, не пожалеете. 👍👍👍
ТМ
Талшын Медет
Айым Төлегеновнаға келіп жатқаныма 3ай болады. Хилс,стречинг,фит дэнс😍 Не бар барлығына қатысып жатырмын. Себебі результат🫦🫦🫦
Дана Касымбекова
Айым тренер очень классно тренирует нас . Спасибо вам большое!🫶🫶🫶🫰❤️