Dr.gulsezim_cosmetology
Косметологическая клиника
Гулсезім ханымға акне емдеттім. Результаи сразу бір аптада басталды. 3ші ай дегенде акненің орындары ештене калмады. Оте грамотно өз ісінің маманы.
DS
Dilnoza Saginbaeva
Гулсезім ханым кушты бетім жаксы болып калды маган кушты уходтар таңдап берді прям кушті❤️
😃 😀
Гулсезім ханым өтте керемет етіп ернімді ойымдағындай шғарп берді рахмет көп көп бағасыда қолайлы 🥹🥹😍😍😍😍😘😘😘
Saule Nurusheva
16.11.2025 года была на приеме. Прокололи препарат PLENHYAGE XL STRONG. Спустя 11 дней уже виден результат: 1. Лицо освежилось и осветлилось на тон. 2. Повысился тургор и тонус кожи. 3. Стали менее заметны пигментные пятна. 4. Уменьшился купероз. В общем препарат понравился, а еще больше понравился сам врач- косметолог. Введение препарата прошло безболезненно, без образования синячков на лице. Советую ✅ И препарат и косметолог 🔥
Bisultan Amalbek
Өте күшті тамаша процедура болды алғаш барғаннан результат көрінді 👍😍 Гүлсезім ханым сыпайы ақкөңіл позитивная көп көп рахмееет сізге ❤️🔥❤️🔥❤️🔥 всем советую 😇
Доктор Гулсезімде акнеге лечение жасадым. Резульатты оте керемет 1апта да оте жаксы результат берді
Жастылек Мусаев
Недавно сделала пдрн ласося. Эффект суперский. Спасибо доктора Гулсезим