Balbrownrecords
Студия звукозаписи
Бекзат Акимбеков
В восторге
Balbrownrecords студиосына алғысымыз шексіз, Шынғым брат четкий запись жасап берді быстро качественно организованно, көп жерде осындай качествода жасай алмайды
_bekego1. .
В восторге
Рахмет ага бугын тойда орынлайм нагашылар анын Шынгыс ага енбегыныз жана берсын оз басым унады ары тиымды арзан бага 🫠
Zhansaya Samet
В восторге
очень добрый и терпеливый человек 🥹😍 ракмет коп коп
Динара Садирова
В восторге
Круто молодцы професионально работают мне очень понравтлось. Качество звук супер!!!!
Улдана Жангалиева
В восторге
Проф своего дела 👍🏻 уақытында өте жақсы сапада жасап берді рақмеет🙌🏻
Аружан Нурдилда
В восторге
Ән дәл ойдағыдай болды.Тез жасап береді екен.Көп рахмет🤍
Ажара Абдыкалыкова
В восторге
Өте керемет студия, бізге қатты ұнады. Бағасы да қол жетімді. Тамаша👍👍👍
articain .
В восторге
Мы пришли в студию, нам всё подробно и понятно объяснили. Запись прошла быстро и без лишних задержек. После этого ребята подобрали идеальную тональность и сделали свою работу просто на ура! Нам всё очень понравилось, обязательно придём ещё раз! 🎶👏
Айдын Буланбаев
Azamat Alinev
Ішіндегі ағай четкий
Дана🐍
В восторге
Отее керемет студия супер прямммм всегда барып турамыннн🥰🥰🥰рахмееет сіздерге
MM
Maks Myrzaev
В восторге
Спасибо брат верю оправдал класно вышло наша песня 👍👍👍👍👍
Яхья Апарин
В восторге
Спасибо вам Чингиз , втроем записали авторскую песню , помогал нам от и до. Конечная версия очень понравилось 😻
Koishybaevakn 🩶
В восторге
Дауысты прям теема жасап береді🔥🔥рахмет үлкен🤝🏻
AT
Лучший звучание! Лучшее сведение! Чина легендарит
БТ
Бану Ташболатова
В восторге
Әніміз көңілден шықты.Уақытында дайын болды👍Алда бұйырса тағыда жаздырамыз
НМ
Нигара Мамедова
В восторге
Спасибо большое за быструю и качественную запись! Успехов Вам!
Дильназ Дауренова
В восторге
Өте керемет! Енді всегда только осында келетін боламын! Супер очень 😍 Рақмет көп-көп
Ayaulym Nurgali
Өте күшті жер, тәжірбиеле маман. Качество 😍👍 Всем советую
Бекзат Реймбаев
В восторге
Қайда жерде жаздырдың деп қоймайды жан-жақтан! “Балбырауын” күйін тартып бердім!🥰
077 ㅤ
В восторге
Жигиттер истерине береке берсин барлыгын адеми жасап берди✊🏻
Нурали М
Уютно😍
В восторге
Көп көп рақмет🥰Ұнады 1 күнде жасап берді.
ЛШ
Лаззат Шингисова
В восторге
Мен Сіздермен 2 жыл төңірігінде бірге жұмыс жасап келемін. Әрбір жазылған өлеңде үлкен еңбек пен махаббат бар. Тапсырыс берген өлеңім өте әдемі, ерекше әсер қалдырды. Студия жұмысына тәнті болдым. Әрбір өлеңді сезіммен, шынайы ықыласпен жазасыздар. Шығармашылықтарыңыз шалқып, оқырмандарыңыз көп болсын!
AT
Akmeir Talgatkyzy
В восторге
Шынғым өз ісінің маманы, бәрін идеально жасайды. Бағасы да қол жетімді. Всем советую. Көп ойланбай осы жерге барыңдар все четко четко будет. Біз ойлағаннан да керемет шықты
Aiganym Alypbek
В восторге
Второй год тут записываю песни на новый год! Мастер своего дела , вежливый , адекватная цена , классная атмосфера студиозаписи . Можете смело идти 😁☺️
TN
Tolkyn Nurbayeva
В восторге
Керемет ,әнді өте керемет жазып берді,кішірек балаға подходтары да бөлек 🙌🏻🫶🏻Өте мәзбіз,рекомендуем🔥👍
Ж
Жазира
В восторге
"Balbrownrecords" орталығына алғысым шексіз. Кызыма жаңа жылға ән жазып едик. Ән керемет шыккан нағыз өз исинин маманы. Жылдам әри сапалы. Алла истеринизге береке берсин. Табыстарының артаберсин
У
Улжан
В восторге
Алла разы болсын сизге рахмет нагыз оз жумысынын маманы айткан айткан уактында барин ретимен орындап адеми шыгарып берди 🥰🫠
АЕ
Асель Ергалиева
В восторге
Я в восторге от записи. Рахмет огромное. Удачи в дальнейшем. Буду всегда обращаться к вам. Не пожалела, что обратилпсь к вам. Теперь дорога только к вам . Сәттілік!
ТА
Тай Ан
В восторге
Студия комфортная, звук отличный😍 всё как надо объясняют, помогают, работу сделали срок в срок! Бәрі күштііі өтті👍🏼 тағыда барамын☺️
Askar Muratbay
В восторге
Шынгыс музыкантка улкен рахмет 2гис аркылы барганбыз оз исинин маманы запис толыктай конилден шыкты всем советую керемет студио буйыртса тагы жаздырамын клиентпен жаксы жумыс жасай алады саттилик
ЖО
Жулдуз О
В восторге
Хочу поблагодарить Шынгыса, во-первых, стоимость очень приятная, во-вторых, хорошая качественная обработка, дочке всего 4,8 мес, получилось очень красивое исполнение и в-третьих, быстро сделал свою работу. Рекомендую! Буду и сама дальше обращаться в будущем
Жазира Кажымукановна
В восторге
Өте керемет ән жазылды, өз ісінің шебер маманы екен рақмет, істерін оң болсын, жұмыстарын жүре берсін,осылай халықты қуандырып жүре бер, Бақытты бол бір басың екеуі болсын,балашаған көп болсын
В восторге
Сделали запись песни на юбилей подруги, очень замечательно! Сделано быстро и качественно . Спасибо. Удачи вам.Рекомендую всем. 👍👍👍
Х
Хамражан
В восторге
Был на днях в этой прекрасной студии, всё довольно лампово, запись проходит так же весело а сведение на высшем уровне.
LI
Lii I
В восторге
Качество,скорость , и приемлемые цены🔥🔥🔥 Не думая выбирайте ,постоянно тут записываю песни
Сауле Байсалова
В восторге
Рахмет көп-көп.Жұмысыңызға ризамын. Әріқарай дами беріңіздер!
NT
Nazerke Turgynbay
В восторге
Рахмет көп дыбыс жаздырғанмын қызыма, жақсы таза жазып берді. Істеріңіз өрлей берсін !
ШУ
Шах-Аббас Ушуров
В восторге
Все четко , были в первый раз . Было комфортно при записи и звучание науровне .
ББ
Берік Байбараков
В восторге
Рахмет коопп кенес беремын ,2 кунде ондеп берды тойымызга айттык барв керемет тагы кеп турамыз
КС
Кымбат Сагиева
В восторге
Керемет онлайн запись жасап жіберді,Ағай Алла разы болсын.әндер ойдағыдай шықты👍👍рекомендую
Ильяс Атабаев
В восторге
Спасибо Чингису , записал очень грамотно и быстро !
Гули Джадраева
Олен жаксы жазып берди Шынгыска рахмет .Жумысын журе берсин Алга саттилик
Керемет Оралбеков
В восторге
Тойга олен жазып едим Музарт тобындагылар кым жазды деп сурап жатыргой😀, Рахмет брат четко болды ✊