100 квадратов
Консалтинговая компания
Качественная работа от опытных специалистов
Позвонить
Гульфайрус Акажанова
Асылхан менеджерге рақмет, өте қарапайым жолмен барлығын түсіндіріп, мәселемізді шешуге көмектесті, жұмысына табыс тілейміз👍
A
Aigul8070
Професионализм
Amir Asel
Менеджер Асель очень хорошо проконсультировала
Руслан Тәңрберген
Спасибо менеджеру Асель👍
Dana Rysbekova
очень благодарна менеджеру Асель,хорошо проконсультировала нас,на мои тревожные вопросы грамотна отвечала ,выполнила свою работу очень хорошо 👌🏻
ZA
Zohitjon Adilov
Асылхан менеджерге улке рахмет керек акшамды алдым Рахмет
ЖЗ
Жанаргул Зайтин
23.10 күні осы офиста болдым, барлық сұрақтарыма жауап алдым, мәселемді тез шешіп берген Асель менеджерге рақмет.Өте сыпайы және өз ісінің маманы екен, ұсынамын)
Асель Турашева
Асылхан менеджерге үлкен рахмет.Өз жұмысын грамотно біледі екен.Керек суммамды шығарып берді выгодный условиямен.
Акерке Токбаева
Жанель менеджерге улкен Рахмет! Өте сыпайы,толық тусиндирип берди👍Жумыстарыңызга мол табыс тилеймиз🤲😘
Merei Maratkyzy
Асель сізге рахмет, кеңес беруіңіз қатты ұнады🤍
ZB
Zhanerke B
Асылхан менеджерге рахмет, рекомендую :)
Di A
Огромное спасибо, менеджеру Асель
Bekzhan Rakhimzhanov
Хочу поблагодарить консультанта Бекзата из 100 квадратов за отличную работу! Всё объяснил чётко, помог подобрать лучший вариант, был всегда на связи и реально помог сэкономить время и нервы. Профессионал своего дела — рекомендую! Честно
J O N Y _
Хочу выразить благодарность компании "100 kvadratov" за профессиональный подход и качественное сопровождение на всех этапах оформления ипотеки. Отдельная благодарность менеджеру Асель - работа с ней была максимально комфортной и эффективной. С первого обращения Асель проявила внимательность к деталям, чётко обьясняла каждый шаг процесса и всегда была на связи для ответов на вопросы. Благодаря её компетентности и поддержке мне удалось без лишнего стресса пройти все этапы - от выбора банка до одобрения и подписания документов. Очень порадовала оперативность, прозрачность условий и искреннее желание помочь. Асель - настоящий профессионал своего дела, с которым чувствуешь себя уверенно даже в таком важном вопросе, как ипотека. Рекомендую "100 kvadratov" и лично Асель всем, кто ценит надёжность, компетентность и индивидуальный подход.
Nesibeli Sattar
Менеджер Асель спасибо большое ☺️
АО
А О
Асель менеджерге рахмет, керегімді алдым😍😍
БУ
Болат Узбеков
Рахмет за хорошую консультацию
Акерке Жаксылык
Менеджер Асел оз жумысынынын нагыз маманы екен,керек маглуматтар алып маселемди шешуге комек берди👍рекомендую всем✅
MN
Murager Nurzhan
Туфта корече Тепкен әңгіме Сол % Каспийден артық болып кетті Толық есептейміз хааалық
Meyrimkhan Shamshadinov
Асель рахмет ойлаған суммамды шығарып берді👍👏🏻👏🏻
Көп-көп рақмет, Жанель менеджерге👏
NT
Narimbai Tajibaied
Асылхан менеджерге Рахмет керек каражатымды алып берди
Гулбахрам Айдарбекова
Асылхан балама улкен рахмет ешкім алып бере алмаган кредитты алып берді рахмет жумыстарын алға басаберсын
LR
Lil Rtr
Рахмет Асылхан керек каражатымды алып бердин жумыстарын алга бассын
СБ
Сагым Балкен
Жанель, лучшая! Спасибо за консультацию!
MS
Mechta Service
Спасибо за оказанную помощь! Арман Даулетович благодарим за профессионализм в своём деле! 👍👍
Арман менеджерге рахмет 👍🏻
Диас Жуматаев
Арман менеджерге рахмет.
КТ
Куралай Турсынбай
Спасибо большое Асель за её поддержку и доброту! Помогла разобраться со всеми вопросами по кредиту, всё рассказала спокойно и понятно. Очень приятный человек и отличный специалист! 💐
Дария Смыкова
Гульден Абеуова
Менеджер Арманға рақмет!
ЕА
Ерлан Алиманов
Менеджер Арманға үлкен рахмет. Жұмысына,клиенттеріне жауапкершілікпен қарайды.
Азамат Алиманов
Арман менеджерге коп рахметттт!!!!
Қ
Қанат
Армандарыңызды Арман менеджер орындайды, Армансыз адам болмайды!
Асель Жетибаева
Арман менеджерге улкен Рахмет 👍🏻.Алла разы болсын.Исиниз онга баса берсин 👍🏻🔥👍🏻🔥🔥
АЕ
Айару Ергазы
Арман менеджерге үлкен рахмет 👍👍👍
AM
Aidos Mustafin
Арман менеджерге улкен Рахмет
АЖ
Аимгуль Желдыбаева
Арман менеджерге үлкен рақмет, өз ісінің маманы👍👍👍
Диана Жумагалиева
Хочу выразить благодарность Бекзату, выручил ту сумму которая нужна была, огромное спасибо и процветания вашей работе!
Ануарбек Сагатов
Арман менеджерге рақмет. Осы саладағы мықты іскер жігіт, нағыз өз ісінің маманы.
AD
Arman Dyussekov
Бекзат самый хороший менеджер ! Вежливый умный Помог мне оформить кредит которую не смогли другие 🫡🫡🫡
ПВ
П В
Сенімді компания ақшамды толық қолыма алғанға дейін көмектесті Ип мен 5 миллионнын үстінен 10 миллион алып берді
Нуреке .
Бекзат бауырыма рахмет көмегі жақсы тиді
ЖМ
Жанара Маханова
Арман менеджерге үлкен рахмет!
Акмарал Алиманова
100 квадратов компаниясына керемет, Арман менеджерге ерекше алгысымды білдіремін