Школа №224
Школы
4.1
4.1
В восторге
Школа новая. Очень красивая. Внутри помещение чисто и всё аккуратно. Школьники учатся в одну смену. Только утром. Персонал школы вежливые, компетентные. Знающие своего дела.
daneka A
В восторге
очень классная школа, классный интерьер, спортзал, все кайф. хочу там учитьсяяя😭😭
М.
Мика .
Понравилось
ТӘРБИЕ ЗАВУЧ мектептің үлке минус! Тәрбие завучқа өзіңді де тәрбиелеу керек-ау. Базардағы адамдармен жұмыс жасап жатқан жоқ, келешек азаматтармен секілді оқушылармен жұмыс жасау керек, ұрсу қорқыту ол баламен жұмыс жасау емес, сәл өзіңнің педагогикалық білімін көтеру керек. Бала ол да адам ұмытпау керек, насихатпен айтсаң, балаға жол тауып үлкен нәтежиге апарады, ал құр ұрса беру тек жеккөрініш қана тудырады. 140-қа барсың, үйренсін тәрбие завуч қандай болады көрсін. Сол жақта завуч бүкіл оқушылар оған құрметпен қарайды, завуч деген қамқоршы, адал екенін түсінеді де сыйлағандықтан бұзықтар да тыңдайды. Ұнағаны холдарда үлкен сыныптардың оқушыларына жеке кілтенетін кішігірім шкафчик, ал кіші сыныптардың бөлмесінің ішінде жеке шкаф бар екен. Дәлісте су ішетін аппарат тұр. Сыныпта 25 баладан аспау керек. Жалпы өте заманауи жасады.
Добрая Фея
В восторге
Мы, жители города Алматы, обращаемся к Вам с глубокой надеждой на восстановление справедливости и защиту принципов равенства, заложенных в инициативах президента Республики Казахстан! Прежде всего хотим выразить искреннюю благодарность за реализацию Национального проекта «Келешек мектептері», направленного на обеспечение качественного и доступного образования для всех детей Казахстана в современных и комфортных условиях. С большим воодушевлением мы встретили планы по строительству 21 новой школы в Алматы, 12 из которых должны открыться уже в текущем году. Мы подчёркивали, что Алматы — многонациональный и многокультурный город, где ежедневно гармонично сосуществуют казахский и русский языки, представители разных этносов, культур и традиций. Эта гармония и единство в многообразии всегда были нашей общей силой и основой стабильности, доверия и гражданского согласия. Мы убеждены, что именно единство народа Казахстана, основанное на взаимном уважении и равенстве, является фундаментом развития сильного и справедливого государства. Уважаемые представители управления образования, министерства просвещения и директор школы #224! Напомню вам, что Уважаемый Касым-Жомарт Кемелевич, в своём новом Указе об утверждении принципов, ценностей и направлений внутренней политики, обозначил, что Справедливый Казахстан - это страна равных возможностей, где образование, трудолюбие и профессионализм являются базовыми ценностями. И также подчёркнул, что прочная основа государства - это единство народа Казахстана, межэтническое согласие и толерантность общества. А также категорическое неприятие любых форм дискриминации по этническому, расовому и другим признакам. Что сейчас мы наблюдаем со стороны тех, кто встал против наших детей. И против смешанной школы! Мы верим, что реализация этих принципов начнётся именно с защиты прав наших детей и поддержки учителей, которые формируют духовный, культурный и интеллектуальный фундамент будущего страны. С уважением, Жители города Алматы
samalek 02
Совсем не понравилось
Қазақтың қазақ жерінде қазақ мектебін ашу үшін жалынып өтінуі-ұлтқа қорлық🙍🏻♀️ қазақ өз жерінде өз тілін қорғап,қарапайым нәрселерді сұрауға тиіс емес!!солай жүріңдер ары қарай өз тілдеріңді екінші орынға қойып.Қазақстанның болашағы қазақ тілінде,тіліміз жойылса, ұлтымыздан да түк қалмайды!
Алтынай 773
В восторге
За достоверной информацией следите в инстаграм. Учебники уже готовы, находятся в школе, НА ДВУХ ЯЗЫКАХ ОБУЧЕНИЯ! Казахский и русский языки! Заявки в е-гов начнут принимать со второй четверти 2025 учебного года!
Алтынай 773
В восторге
Бұл – Егизбаева 54г мекенжайында орналасқан №224 «Комфортты мектептің» ресми парақшасы. Мұнда мектепке құжат қабылдау туралы ресми хабарландыру жарияланатын болады. ‼️‼️‼️ Это единственная официальная страница Комфортной школы 224 Егизбаева 54г . Тут объявят о приеме документов в школу ‼️‼️‼️
Men Almaty
В восторге
А вы говорите русскому не обучат, это будет самый любимый кабинет учеников.
Kaussar Baltore
В восторге
отличная школа, много хороших учителей, это можно понять по тому что они обьясняют оченьь хорошо, проводят интересные уроки, в целом, школа прекрасна!!)
aishaturly .
Было средне
шашты өріп жүру керек, жемпір киуге болмайды мұғалімдер және оқушылар 140,91 мектептерден келген. сабақтардың кестесі әлі толық кұрылмаған, сосын күнделік кз емес білім класс😭 мектепте адасып кетуге болады, асханасының бағалары удай қымбат👎🏻
Ңүәғ Ұёһ
В восторге
Там не учился, но было две олимпиады от Дарын. По проектам и по предметам. В принципе вроде школа норм. Ток заходить надо из попы мир и потом еше заходить и айналып журу керек
N .
Понравилось
Школа нормальная но физрук вообще...он заставил нас делать 50 приседаний,50отжимании и ещё и.д за то что мы просто разговаривали.у нас у всех теперь ноги болят
JD
Jadyra Dos
В восторге
Ең алдымен, мектеп директоры Раиса Абулхаировнаға үлкен ризашылығымды білдіремін. Ол кісі нағыз мықты управленец және өз ісінің кәсіби маманы. Кез келген мәселені өте жедел шешеді және балалардың қауіпсіздігіне ерекше жауапкершілікпен қарайды. Осындай білікті басшы ретінде Раиса Абулхаировнаның айналасына нағыз кәсіби мамандарды жинап, мықты ұжым құра білгені көрініп тұр. Қызметкерлерді іріктеудегі бұл көрегендігі мектептің жоғары деңгейін тағы бір мәрте дәлелдейді. Оқу ісінің меңгерушілері — Луиза Суанбековна мен Айтина Сағындыққызының қажырлы еңбегін де ерекше атап өткім келеді. Осы кісілердің арқасында мектепте сапалы әрі терең білім беріліп жатыр. Әкімшіліктің ұйымшылдығы, кәсібилігі мен жеделдігі тәнті етті. Осындай білікті басшыларға рахмет, еңбектеріңіз жана берсін!
AMIRA MELS
В восторге
Очень классная школа там очень классно. Только вот там можно немного потерятся
Gulim
В восторге
Самая лучшая школа очен болшая и очен класныее знание приподают учетеля
В восторге
Был самый шикарный вид на горы.ЖК Verdi закрыл его нам. Хорошо что построили школу. Изначально планировали на всей территории построить 12 этажные дома. В итоге школа и 9 этажный Верди.
Aizere Kasymbaeva
В восторге
Моя школа — хорошее место для учёбы и развития. Здесь работают добрые и понимающие учителя, которые стараются интересно объяснять материал и поддерживают учеников. В школе много мероприятий, конкурсов и школьных праздников, благодаря которым учёба становится интереснее. Атмосфера дружелюбная, а одноклассники отзывчивые. Мне нравится учиться в этой школе, потому что здесь можно не только получать знания, но и находить друзей.
sarda M
В восторге
один из лучших школ алматы,вкусная столовая,апайлар добрий и школа хорошая,президент Мага тигр все делает
mary jane
В восторге
школа отличная,учителя знают свое дело,в частности Мөлдір апай,по географии,всегда поможет и поддержит,на её уроках так спокойно,и обьясняет она отлично
ГН
Гульмира Нургалиева
В восторге
№224 жайлы мектеп туралы пікір қалдырғым келеді. Балам екінші сыныпқа барды, осы мектепте үш ай оқып жүрміз, бүгінгі таңда бұл мектеп керемет деп айта аламын. Ең бастысы — мектеп заманауи, пәндер бойынша да, оқушылардың дене дайындығы бойынша да жақсы жабдықталған. Осы мектептегі сынып жетекшіміз — Гульвира Куангазиевна. Ол тәжірибелі, талапшыл,өз ісінің нағыз маманы. Сонымен қатар мейірімді, көңілді, оқушыларын жақсы көретін, қазіргі заманда балалармен ортақ тіл таба алатын мұғалім😇. Әрине, біз бұл мектептің одан әрі дамып, бұдан да жақсы болуын, балаларымыздың білім сапасын арттыруға барлық жағдай жасалуын қалаймыз🙌🏻
7 посещений
Ardak Serikbay
Было средне
Школа по моему норм но есть один минус! Столовая на подвале когда у нас уроки на 3 этаже то мы вообще не успеем поесть чего нибудь,хотя бы можно было быть на 2 или на 1 этажах
Алмас Байгожинов
В восторге
224 мектептің директорынан бастап, әкімшілігіне, сонымен қатар ұстаздарына үлкен алғыс айтамын🙏 Бүгін өткізілген жаңа жылдық шырша өте жоғары деңгейде өтті. Баламның қуанышында шек жоқ. Осындай дәрежеде өтуіне атсалысқан директор мен тәрбие завучына үлкен алғыс айтқым келеді. Бұндай нәтижелі жұмыстың артында қаншама еңбек жатыр. Еңбектеріңіз елене берсін.
T7
Timur 77
В восторге
224-ші мектеп жаңадан ашылған болса да, бұрыннан қалыптасқан білім ордасы секілді. Мектеп басшылығы, мұғалімдері кішіпейіл, оқушыларға білім бере отырып, ата-аналарменде жақсы қарым қатынаста жұмыс жасап жатыр.
Ержан Кергенов
В восторге
Баршаңызды Қазақстан Республикасының Тәуелсіздік күнімен құттықтаймын! 16 желтоқсан — халқымыз үшін қасиетті күн. Бұл — 1986 жылы қазақ жастары еркіндік, тіл және ұлттық намыс үшін алаңға шыққан күн. Қысым мен қуғын-сүргіннен қорықпай, ел болашағы үшін күрескен күн. Осы күні Қайрат Рысқұлбековтің жүректен шыққан, ел жадында мәңгі қалған сөзі ерекше мәнге ие: «Менің жалғыз ғана кінәм — қазақ екендігім.» Бұл сөздер — өткеннің ғана емес, бүгінгі күннің де аманаты. Тәуелсіздік қағаз жүзінде емес, қымбат құрбандықпен келгенін еске салады. Сондықтан бүгін мемлекеттік тілдің қадірін төмендетуге жол беруге болмайды. Мектеп — мемлекеттік мекеме, демек ол ең алдымен қазақ тілінде білім беруге қызмет етуі тиіс. Қазақ тілінде сөйлеуді талап еткен азаматтарға қарсы шығып, шағым жазу, әлеуметтік желілерде видео түсіріп, қысым жасау — Тәуелсіз Қазақстанның рухына жат әрекет. 3-тоқсанда орыс сыныптарын ашу жоспарын қате әрі жол беруге болмайтын шешім деп санаймын. 1986 жылғы 16 желтоқсанда алаңға шыққан жастар дәл осы үшін күресті. Тәуелсіз Қазақстан — тарихқа құрметтен, мемлекеттік тілге құрметтен, ел үшін жанын берген ерлердің рухына адалдықтан басталады. Тәуелсіздігіміз мәңгі болсын! Қазақстан жасасын!
Narkez Daliyeva
В восторге
Осы мектептің ашылуын күттік. Балаларымыз қуанып оқып жүр. Іші кең, жаңа керемет мектеп. Ұстаздарымыз да жақсы. Ризамыз 👍👍👍
NK
Naz Ko
Было средне
Баламның сабаққа ынтасы жоқ, оқуы төмендеп барады. Мұғалімдер реттелсе екен! Саны бар сапасы жоқ мектеп болып калмаса екен. Жалғыз плюсі әзірге мен үшін - 1 сменде оқуы, ыңғайлы, әсіресе бір уйдің балаларына.
НА
Мансур Олжабай
Фигня толеужан Газиз биет детей
Aigosh 🤍
Было средне
Школа огромная но обучение пока что хромает
ДЖ
Дамир Жанбосынов
Гресс бпня
А .
Понравилось
Завуч всегда ұрысады бірақ мектеп жақсы
AZ
Ansagan Zheken
В восторге
Қазақша мектеп боп ашылғаны дұрыс болды
kaito l
Апайлары ужасный урсады
Рухсара Юлдашева
Самая лучшая школа 😝
Abl
Волейболисты играть не умеют
Kalgaizhi .
В восторге
Школа очень приятная,и гостиприимная,учителя очень доьрые и отзывчивые
Mariyam Zhagorovna
Қызым бұл мектепке барып жүр. Апайымыз НҰрилла Оқасқызына рахмет
Radion Avgust
В восторге
Добавьте пожалуйста фотографии спортзала.
Дина🫶 Мырзахан💖
В восторге
Школа комфортное,везде чисто и учителя очень хорошие❤️
qz
qixz zzsaa
Совсем не понравилось
ужасно! не организовано! на русском почти никто не говорит
Рауш М
В восторге
Қазақ балалары үшін, қазақ тілін үйренемін деген балалар үшін керемет мектеп ашылды, заманауи жиһаздармен жабдықталған өте кең ауқымды білім ордасы. Балалардың зейіні ашылып, қоғамға пайдалары тисін.
5 посещений
Ai A
В восторге
Прекрасная современная школа! Педагоги с первых дней нашли подход к детям! Сын с удовольствием ходит в эту школу. Отличный спорт зал, светлая , просторная и чистая столовая, а как кормят вкусно🙏. Школа оправдывает все ожидания! Побольше таких казахских школ! Двое моих старших детей учатся в НИШ, где совсем другое финансирование, данная школа ничем не уступает! В казахских школах отличное образование, этому свидетельствует высокий уровень детей и высокий проходной балл при поступлении в интеллектуальные школы именно в Каз отд . ОТДЕЛЬНО хочется отметить и ответить тем провокаторам , которые во весь голос кричат о Межнациональной розни, все новые школы будут на ГОСУДАРСТВЕННОМ языке хотите вы этого или нет и это не вопрос разжигания. Народ хочет обучать детей на своем языке- это нормально и естественно! Пожалуйста обучайте детей в казахских школах, кто вам мешает? Будущее за казахским языком! А вот если бы вам отказали и сказали, что будут обучаться только казахи, тогда можно было бы поднять данный вопрос! Барлығы түсінсін деп орысша жазылды)
Ержан Кергенов
В восторге
Некоторые вырывают слова Президента из контекста и показывают только часть, но если прочитать всё выступление целиком — там ясно сказано: речь шла о равноправии языков в обществе, а не о системе образования. Школы у нас работают строго по закону и по Конституции, где закреплено, что государственный язык — казахский. И школа №224 — казахская, и это правильно. Она защищена законом, как и наши дети. Никакой дискриминации тут нет! Напротив — все условия созданы, чтобы дети могли спокойно учиться. А те, кто требует «смешанную школу», на самом деле вносят смуту, разжигают споры между людьми и мешают нормальной жизни района. Из-за таких разговоров уже несколько месяцев люди нервничают и устают от конфликтов. Давайте уважать правила, школу и наших детей. Пусть они учатся спокойно, без политики и споров. Платформа eGov тут ни при чём — она просто выполняет закон. Хватит вносить раздор. Лучше поддержим своих учителей, свой язык и своё единство.
Зарина Малик
В восторге
Еліміздегі мемлекет қаржысына салынған мектептер қазақ тілді бола берсін!🇰🇿 Тіліміздің мәртебесі арта берсін!
Ehlmira Abdualieva
В восторге
Мектеп қазақ тілінде ашылды ,артық әңгіме керек жоқ ,ертең балаларымыз таза қазақ мектебіне барады ,аллға сансыз шүкір 🙏
БА
Балгын Алимгалиева
В восторге
Жаңа мектептің бәрін тек Қазақ тілінде ашу дұрыс деп санаймын! Себебі ата-ананың бәрі өз баласын жаңа мектепте оқытқысы келіп, қазақ тілінде баласын сөйлеуге үйретеді. Бұл деген бір жағынан қазақ тілін үйрену үшін мотивация. Ал орыс тілі ойбу керек деп жанымыз ашыса, қазақ тіліне, ұлттық құндылығымызға кімнің жаны ашиды??? Бәрі кілең орысша сайрап жүр, балаларымыз да қазіргі интернеттен орысша оп оңай үйреніп алған. Еш қиналмаймыз негізі орыс тілінен! Бірақ бір байқағаным қазақ балаларының санасы орыстанып бара жатыр, өз ойларын ана тілінде жеткізуге қиналып, қазақша сөйлегенде шорқақтанады! Бұл біздің заманымыздың дерті! Ең бірінші тілін ұмытқан халық, өзінің ұлттық санасы мен ұлттық идентификациясын да ұмытады! Ал бұл мемлекетімізге үлкен қауіп! Сол үшін барынша бұл мектептің тек қазақ тілінде болуына ат салысайық! Тіліміз біздің болашағымыз!
Добрая Фея
В восторге
Комфортная школа 224 должна быть смешанной! Чтобы могли учиться дети по микроучастку, как на казахском, так и на русском языке. Ведь, как сказал наш Президент: Каждый казахстанский школьник должен иметь достойные условия для обучения и всестороннего развития. Именно на это нацелен новый национальный проект «Комфортная школа». В обществе ведутся дискуссии вокруг преподавания в школах казахского и русского языков. Скажу предельно ясно: мы должны воспитывать детей, хорошо владеющих и казахским, и русским языками. Это в интересах подрастающего поколения. Министерство просвещения должно исходить именно из интересов детей, не идти на поводу популистов. Подрастающее поколение в плане полученных знаний, в том числе владения языками, должно твердо стоять на обеих ногах. Их знания – наша сила. Президент Республики Казахстан Токаев Касым-Жомарт Кемелевич https://www.akorda.kz/ru/poslanie-glavy-gosudarstva-kasym-zhomarta-tokaeva-narodu-kazahstana- 181130