Pazylzhan
Роза 🌹🌹🌹
Для любителей 🤦🏻♀️бас анау айткан керемет емес 🥴
BU
Birzhan Ualiyev
Тамақтары өте дәмді, чайдің дәмі де керемет. Барлығы ұнады, тұрақты қонағы болғанға біраз жыл болды.
сегодня, официальный ответ
Алла разы болсын аға Асболсын келіп тұрыңыз👍🏻👍🏻👍🏻
A
A&A
Необоснованно снизили оценки данному месту. Замечательная кухня, голова баранья чудесно приготовлена. Да место простое, не ресторан, но тем не менее все достаточно чисто и опрятно.
27 февраля 2026, официальный ответ
Алла разы болсын Сіз сияқты жақсы адамдар көп болсын Келіп тұрыңыз Сізге ар дайым есік ашық 🤲🏻
….
…. .
Очень хорошее кафе, дружелюбный персонал, вкусная еда, но в зале немного прохладно, хотя порции большие и очень вкусные спасибо!☺️
27 февраля 2026, официальный ответ
Алла разы болсын Сіз сыияқты жақсы адамдар көп болсын Келіп тұрыңыз Ең бастысы ұнаса болды
Саян Заманбекұлы
Бірінші рет келіп көрдік.Жеке өзіме бефстроганов ұнады(8/10)Тек рис сәл қатып қалған.Қойдың басын да көрдік,дәмі жақсы.Менің ойым - кейде жеңіл бір ас ішіп кетуге тұрарлық жер.Қызмет көрсету мен ыдыс тазалығын жақсылап қадағаласа,өте керемет қылып бағалайтын едім.
Аслан Аслан
Отвратительное отношение, нет никакой справедливости в отношении гостей. Бизнес строится на сервисе, а его здесь нет. Фууу…. Все грязно.
BK
Beksultan Kulsharov
Керемет Қойдың басының дәмі қайталанбас дәм!
Ас болсын Алла разы болсын 🤲🏻
ЖИ
Жолдас Исмаелов
Маган ұнамады....
IB
Irina Baizhanova
21 февраля зашла купить баранью голову и забрать с собой в гости. Просили подождать 5 минут, по факту прождала 25 минут. Но это ерунда по сравнению с тем, что завернули мне а фольгу и выдали. Доверяя им, я не стала разворачивать и смотреть. Как мне было стыдно, когда в гостях развернули голову, а там половина головы без кожи и мяса. Только кость облезшая и немного кожи сбоку. Фотография прилагается. Позор!!! НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Антисанитарные условия! Ужас!!! Сервис отвратительный! Голова тоже!
Заказывала с собой 3 лагмана и 2 лепёшки — осталась в полном восторге! Всё горячее, ароматное и очень вкусное. Лепёшки свежайшие, лагман просто супер! Обязательно буду заказывать ещё! Две девочки-официантки очень скромные и доброжелательные, обслужили быстро и с улыбкой. Спасибо за тёплый приём!
Aa
Aman allaniyazova
Тағамдар керемет екен,жұмысшылар өте қарапайым, Бас пен плов өте дәмді болды, ауыз ашарға келіп едік бәрі дайын, су, құрманы қойыпты, бәріне ризамыз рахмет!
QT
Qwerty Trewq
Бір емес поостаянна келеміз, тамақтары ерекше дәмді,тай қуырдақ керемет, басты тек осы жерден жейміз, обслуживания на высшем уровне ,рахмет.
Ринат Ахтамбердинов
Бас оте керемет
Ернар Кудайбергенов
Тазалык деген ноль бастарды Курттап кеткен жауапкершилик жок
Marlen Erbolat
Бастан ЖУК шыкты обслуживание санитария нашар Басты тазаланбаган тазалыкка вообще карамайд екен оте нашар 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
AD
Aidos Duisenov
Конылден шыкпады мулдем! Курттаган басты берды! Не сумдык бул! Адал акшага, тамакты адалынан беру керек!
Маргулан Ерболатулы
Бас таза емес ишинен осындай бирдене шыкты тазалык деген атымен жок
BN
Bekzhan Nurzhanuly
Бастары курттап кеткен жемеу керек
Perizat Perizat
Маған ұнамады қызмет көрсету төмен адамдары қызық қызық қысқасы 😏
Raya Sabitkyzy
Данное заведение очень пронравилось, и повара вкусно готовят и официантка тоже приветливая такая, принимала заказ у нас девушка по имени Аружан, знает что делать, быстро обслужила нас, все очень быстро и грамотно преподнесла, отзывчивая девушка подсказала с блюдами, советую заведения всем, остались довольными🥰
20 февраля 2026, официальный ответ
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤝🤝🤝🤝🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Ермахан Бейсен
Недавно был в этом кафе, меня обслуживала Аружан. Остался очень доволен сервисом — всё было быстро, вежливо и комфортно. Очень внимательная и приятная сотрудница, помогла с выбором и создала хорошую атмосферу. Спасибо Аружан за отличное обслуживание! 👍🏻👍🏻
20 февраля 2026, официальный ответ
🤝🤝🤝🤝👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
ais_ sanaaid
Аружан спасибо обслуживание супер👍👍
19 февраля 2026, официальный ответ
👍🏻👍🏻👍🏻
aishammm aishammm
Очень понравилось это кафе! Отдельное спасибо Аружан за прекрасное обслуживание всё было быстро, вежливо и с улыбкой. Видно, что человек любит свою работу и старается для гостей. Читала плохие отзывы, но совершенно с ними не согласна. Не обращайте на них внимания,сервис здесь действительно на хорошем уровне. Обязательно приду ещё раз! Людям советую самим прийти и убедиться, а не верить негативным отзывам. Спасибо за хороший сервис!
19 февраля 2026, официальный ответ
❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
gulya ^
Все понравилось, заведение, еда, обслуживание. Все лчень классно, буду сюда еще приходить 👍🏻👍🏻👍🏻
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
MK
Meirambek Kypzahkbai
Маған жақпады
JA
Jandos Aidos
Фуу, лас ышы, бастың безі алынбаган, қызмет көрсету төмен
I
IOQ
Всегда тут хаваю очень вкусно рекомендую вочь демо вочь демо
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤝🤝🤝🤝🤝
Eleymetay Maintainovich
Аружан повордын колы алтын.Керемет плов жасайды.Рекамендую
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Elshibi Big
Бүгін бардым достарыммен . Ел мактағанға бір сағат күттік заказды. Гость жоқ болсада .Обслуживание төмен. Офитцантка дорекы .Тегін алып отқан жоқпыз сатыл алып отырмызғой
Ulbossyn U
Менің ағам емес, менің інім емес менің танысым емес, өйтпесын, буйтпесын, анау мынау деп көттен сөйлейтіндеры бар екен. Ондай адамдар деп ойламап едім . Өте төмен адамдар екен, құдай сақтап қалды .Офитцант болып келетіндер абай болындар
АЕ
Оте керемет
Алла разы болсын Ас болсын келіп тұрыңыз 🤝🤝👍🏻👍🏻
RP
Rustem Prmenov
Палаулары оте дамсыз еше кымбат 2500тг повары кандай билмеймын. АДИ АРЗАН БОЛСЫН ДЕП СТОЛОВАЯ ИЗДЕГЕНМЫН 1 ПАЛАУ 1 БОКАЛ ШАЙ И НАН 3500ТГ ЕМААААА. СОМЕН ДАМИНА МОЙНЫЙ БОЛСА МЕЙЛЫҒОЙ. ЕШЕ ОФЕЦИАНТ КИЗДАР БИР АДАМ 80 ТГ ЛИШНЫЙМЕН ТОЛЕСЕ АРТЫНАН КУЛИП ОТЫР КОП ТОЛЕГЕНДЕЙ ОЗЫНШЕ ДЕП.
BK
Baglan Kadirov
Қойдың басы ұнады, келуге кеңес берер едім👍👍
🤝🤝🤝🤝🤝🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻
БХ
Багдат Хайролла
Өте дәмді тамақтар! Сервис 👍 Өте қолайлы жерде орналасқан!Кез келген уақытта парковка табылады.
🤝🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
DY
Dosbol Yerezhepbaev
Тамақтары дәмді , номер 1 қойдың басы осында😍
🤝🤝🤝🤝🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
🔥BEK🔥 💥TRENER💥
Тамактары тұз жоқ.Нан кеуп қалған ой мықты дегенге барып едім бекер бардым
ZA
Zarina Akh
На ват сап отвечают поздно , хотела заказать доставку , не отвечают
К К
Койдын басы вообще бомба, часто заказываем. Во рту тает. Очень вкусно. Куырдак тоже очень вкусный. Все нравится Доставка есть. Спасибо. Процветания.
❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Дәмді емес
ИМ
Индира Маликеева
Койдын басы Оте дамди, ауызда ериди,рахмет сиздерге…. Айына 2-3 рет аламыз… жемесек туралмайтындай болып калдык))) Алла жумыстарынызга Берекет берсин!!!
24 января 2026, официальный ответ
МашАлла 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Алла разв болсвн 🤲🏻🤲🏻
ЖА
Жайсан Ауелханова
Оте нашар жагы жок шли кымбат бастары кишкентай
Сардар🥷🏾 Amankeldi
Ужасное место. Плов не свежий , катып қалған. Лагман енді еш жерде жоқ лагман😂 шәй вообще краска ,ішіне заварка салынбаган. Бағалары қымбат, сай емес.
Адайхан Бисенов
Ен томен кафе Алматыда килен алаяк обслушка ноль вечно косяк
ДН
Даулетхан Налибаев
Очень плохое, медленное обслуживание, еда вообще не вкусно, чай вчерашний
Nuraikaaa Jm
Рекомендую друзьям и знакомым, обязательно буду вашими постоянными гостями. Хочется все попробовать🤤. Еда очень вкусная. Спасибо за вкусные блюда🫶
nb
nurken bakiev
Оте дамди екен
ГА
Гульнара Арыстанбаева
Не советую, Рекламадан қарап келген едім. Ожидание и реальность болды. Офицанттар түк білмейді. Чайды 20минут күту, салфетка 10минут күту и так далее. Балаларға ащы болмасын деп үш рет айтып лагман бердік, Пазылжан лагман ащы емес берсеңіз болады дегенді бала түгіл өзімізде жей алмадық до того ащщы. Сорпада құдай асылық етпесін дәм жоқ. Тек бас қана дәмді. Советую поработать с офицантами. До того чай акелсе сахар жоқ, сахар келсе салфетка жоқ.
SS
Samat Satkanbaev
Все Очень вкусно
31 декабря 2025, официальный ответ
Алла разы болсын Сіз сияқты жақсылар көп болсын
Солнышко Солнце
Керемет, өте дәмді тамақтары. Бәрі ұнады
30 декабря 2025, официальный ответ
Алла разы болсын🤲🏻🤲🏻