Гулсарай
Сеть лагман-центров
3.1
Восточная и европейская кухня!
Посмотреть меню
3.1
МЗ
Мейрамхан Задин
Официантку не дозовешься, салаты не очень, ингридиенты не высшего качества, но зато дешевле чем у конкурентов
ПТ
Пархат Турганов
Отличный сервис
УЕ
Улдана Еренкызы
ужасно
ТИ
Тимур Ибрагимов
Тамактары жаксы піспегенгой. Дамашный лагман айтып едім. Картошка катты. Жеу өте қиын
Jien kim❤️
Вежливый персонал. Вкусная еда, порции большие❤️
Марина Кузданова
Огромное спасибо персоналу Гулсарай! Отличная кухня: сірне тает во рту! Манты вкусные! Салаты отменные! Рекомендуем! Проводила ауыз ашар 18-го марта в VIP-зале: отдельное спасибо официанту! Обслуживание на высоте! Рекомендую всем!
MM
Madina Madina
Вкусно и порции большие Но приходиться долго ждать когда принесут заказ. Кажется это проблема всех кафе Гулсарай
GD
Galiyash Dossova
Вкусная кухня 🤤
Nuna_ Komatsuu✨
Ужасное место
Koja YELAMAN
Өте төмен заказды әрең қабылдап жарты сағаттан соң тамақ жоқ бұл қалай болғаны 1 сағаттан соң келді баска тамақтың өзі болмайды басқа лағманханаға барыңдар оданда👎🏻👎🏻
БН
Баука Накып
Еду принесли холодную цомян сурю жаренный но принесли обычную лагманную тесто не жаренную долго ждали форс мажор был но не сказали вопше мы ждали час ждали потом уже сказали обслуживание вопше нету
Кабанбай Альханов
Вкусно очень и очень комфортно
ЖА
Жанарыс Абишев
Не очень👎
Капо Кошан
Шашлык топ
Yernaruly Miras
келген соң заказды жарты сағаттан кейін қабылдады, официанттар қазір қазір деп жоғалып кетеді. Басқа тапсырыс алып келіп, сіздер тапсырыс берген тамақ ұзақ дайындалады дейді. сосын да 6 стакан сұрағанда 5 стакан алып келді
mere
ешқандай асығыс жоқ, сонда да мәзір бергенін 45 минут күттік. сұрасақ “қазір, қазір” деп жоғалып кетеді. 5 гуйру цомян тапсырыс берсек, 5 гуйру лагман алып келді. біз цомян тапсырдық қой десек “лагман тезірек” деп түр бермейді. 5 минуттан соң, тура сол лагмандарды кішкене жарить етіп алып келіп тұр. гуйру цомяннан бөлек, суйру ганфан тапсырғанбыз. әдейілеп оны қайталадық, себебі туралғаны керек еді. сонда да гуйру ганфан алып келді. жарайды, ештеңе демедік. үстелде ауызашар уақытында су да, құрма да жоқ. үстелдің үсті кір, сірне. стакандар таза емес, ішін өзіміз майлықпен тазаладық. даяршылар шақырғанда қарамайды, түсінгенімше қазақша сөйлей алмайды. бұданда заказдарыңызға 2-3 мың қосып, осы төңіректегі лағманханаларға барыңыздар.
Талгат Талгат
Заказы долго ждать
RS
Ruslan Sailaubaev
Ифтарда бармаңдар 3 сағат күтіп тамақ жоқ деп қайтарып жіберді и официант очень грубая
Рауан .
Обслуживание ноль официанты вообще не принимают заказы
ББ
Балжан Батырбаева
Ужасно просто, жуылмаган тарелкага салат Акелип тур🤦♀️ Официанттар аз, заказды арен кабылдайды. Не советую и лагман не вкусный 🥵🥵🥵
GS
Galia Saburova
Вообще ужас!!!!!! Оператор телефонға жауап бермейді! 😡😡😡😡😡
Частый гость
Руслан Кенепбай
Хороший место 2 разы были обслуживание классно я бы не сказал бы что плохо э в се вранию
Невкусно порция маленькая не соответствует ценам не стоит даже чай попить
Incognito🤷♂️ .
Кафе просто фигня!!! Ждали шашлык 2 часа😱Шалшык был холодным и жестким . Официант просто забыл наш заказ🤦♂️ . Пицца и фри не вкусная🤮 Постоянно приходят то жарапазан петь то песню ставят на весь кафе. Приносят заказ тем кто пришел после нас . Дверь хлопает осень громко.
Акмарал
Тамақ заказ бердік ел жұрттан бұрын келіп и тамақтар ең соңынан келді лагмандар суып қалған тестосы қатты
НЖ
Нуржамал Жунисова
Хороши место очень вкусно гатовит
Тамагы Унады уакытылы келеды
ЕЖ
Ержан Жумагалиев
Кушали лагманы не вкусные , пресные. Попросили лазджан тоже нету
Umit Kulnazarova
Ылғый барып жүретінбіз кеше пельмен жеймін деп ішінен қылғыбыр бір нәрсе шықты жүрегім айнығанан фотоға да түсіріп алмаппын өзім жолдан кеп жегенім желкемнен шықты сол кешім туалетте өтті👎🏼
Халида Ашимова
Чай с привкусом не понятно чего, даже молоко в аткен чае не смог помочь🥴
Мари Счастливая
Были 7 февраля в субботу. Часто посещаем филиал по Райымбека, но тк были на Яссауи по делам решили зайти сюда. В салате картофель пай был с неприятным запахом старого масла, как можно такое подавать????? Не хотелось портить настроение разбираться, я просто его отодвинула . Когда уходили женщина на кассе на меня крикнула, "что это такое???"На то,что я ей наличку даю🤦🏻♀️🫣или что там у нее в голове 😂, короче она сама поняла , что накосячила и тут же извинилась. Видимо не выспалась. Официанты у вас молодцы, стараются!
Айнура Саметова
Тамактары суып калган. Кассир орнында отырмайт кутип турдык акша толеу ушин. Официанттар жаксы вроде.
- daehwi -
Том ям очень вкусный
5 посещений
Акжол Шадыкан
Жауап берулері өте қиын алған тапсырысты ұмытып кетіп 50 минутта дайын болады күтесіз ба дейді өзім 40 минут күттім қызмет сапасы нашар
Медет Коджанбеков
Тамақтары дәмді керемет
РА
Рано Абдрахманова
К сожалению было не очень Мало того что ждала заказ 25 мин в итоге принесли замороженное соленное
Частый гость
Алексей Ляшок
Не советую приходить, лагман ждали 40 минут принесли холодный, официанты грубые!
МЖ
Мадияр Жакыпов
Поели Лагман вкусно👍 Кассирка в красном Грубая ведёт себя кагбутто мы бесплатно ели. Официанты хорошие👍 Больше туда не придём и за Касcирки
JM
Jomart Makun
Жақсы емес. Қызмет көрсету нашар
Rozka ___
Лично хочу поблагадарить Алиям за хорошее обслуживание 10/10!
m. bakhavdunovaaaaaa
Спасибо, блюдо очень вкусно было еще обслуживание очень комфортно 👍🏻 официанты очень вежливо, окуратно и быстро работают, нас обслуживала Алиям спасибо ей👍🏻👍🏻
RM
Очень приятное место,обслуживание супер
Асылбек Байбутаев
Обслуживание 0
Диляра Сералиева
Залдың іші суық, отбасымызбен барған едік, сырт киіммен отыруға тура келді. Қызмет көрсету сапасы ұнамады, приборларды жеткізбей беріп отырды, керек заттарды қайта-қайта сұрап отырдық, біресе кішкентай қасық, біресе шанышқы бер деп.