Neo bala
образовательный центр
Lili S
Мне нравится как работают педагоги, опытные и внимательные к детям🤩Здесь учат не только языкам, но и творчеству 👯♀️♟️🏆🔥
8 октября 2025, официальный ответ
Спасибо 🌸
Anipa Almuratova
Білім беру орталығына шын журектен алғысымды білдіремін. Мұнда әрбір оқушыға қолайлы жағдай жасалған, жылы да достық атмосфера қалыптаскан. Балалар мен ересектер ушін білім алу қызыкты әрі натижелі өтеді. Орталықтың ұстаздары өз ісінің нағыз мамандары. Олар сабакты тусінікті етіп жеткізеді, оқушынын ынтасын оятады жане Әрқайсысына жеке көзқараспен қарайды. Сабақтардың арқасында білім денгейі айтарлыктай көтеріліп, езіне деген сенімділік артты.
7 октября 2025, официальный ответ
Біздің орталық сізге ұнағанына қуаныштымыз.
Жанна Жиенгарина
Очень хороший центр, где дети могут получить качественные знания. Знаю Зинелову Шынар, как педагога, который постоянно совершенствуется, ищет креативные идеи, находит их и передаёт нашим деткам.
7 октября 2025, официальный ответ
Нам очень приятно получать такие отзывы!
ЖД
Жанар Дуйсенбек
Бізге өте қатты ұнады . Мұғалімдері білікті , профессиональды түрде подход жасады .Балаларға ашық көңілмен , мейіріммен қарайды . Логопедтен 2 сабақтан-ақ нәтиже көрдік . Рақмет . Жұмыстарыңыз табысты болсын
Пікіріңізге рахмет🌸
N.