Alsaule service
Компания по пассажирским перевозкам
Arlan .
Есмұрат ағасы өз ісінің маманы👍 автобус жүргізуші кәсіби жігіттер✊ Алматыға шәкірттерімізбен барғанда командамызды уақытында қарсы алып, уақытында шығарып салады🤝
DB
Damir Berik
Балқаштан Алматыға жарысқа балалар әкеліп тұрамыз, осы кісілерден автобус көліктерін жиі жалға алып тұрамыз, қызмет көрсету деңгейі жақсы, әрдайым уақытыл күтіп алып уақытылы керек мекен-жайға жеткізіп отырады, осы жолы 25 адамға деп автобус сұрап едім 47 адамдық автобуспен күтіп алды, өте керемет балалар кеңінен отырып барды, әлі де барамыз әлі де осы Alsaul service тен автобустар алып тұрамыз, барлығы ұнады рахмет👏🏾✊🏾✊🏾✊🏾
Гулсана Муратбай
Автобус өте жақсы.Іші таза.Уақытынан ерте келіп,күтіп тұрады.Үнемі сыртқа саяхат шығатын көлігіміз!
Салтанатііі Кенжебаева
Болат ағаға рахмет ! Автобус уақытылы келді , уақытпен жеткізді таза, іші кең екен балалармен ыңғайлы отырып олимпиадасында барып келдік ! Алла разы болсын ! Істеріңіз берекелі, табысты болсын ! Біз тағы сіздермен жолға шығамыз деген ойдамын !
РА
Райгул Алимбаева
Рахмет өте жақсы автобус комфорт тап таза водитель жақсы 👍
NL
Natali Latkina
Отличный сервис. Автобус чистый, водитель вежливый, комфортное вождения. Возили детей в театр. Все понравилось. В дальнейшем будем заказывать автобус. Водитель Болат👍
ЖМ
Жансая Мизамбекқызы
Мектеп оқушыларымен Осы автобустармен көп жерге барып жүрміз.Уақытында келіп күтіп тұрады.Аман-есен барып келеміз.Ризамыз.Жұмыстарыңызға табыс тілейміз!Жүргізушілері өте мейірімді.
Nasi
Қысқа уақыттың ішінде сапалы автобус тауып берді. Автобус өте жақсы болды, мекен-жайымызға тез жеттік👍🏻
Diana Alibekkyzy
Есмұрат ағамыз жақсы жақсы автобустар тауып берді, водительдер де жақсы. Сервис өте керемет!!!!
Кенжегуль Алжанова
Alsaule service жолаушылар тасымалдау сервисіне өте ризамыз. Оқушылар таза, ыңғайлы автобуспен қыдырып келді. Көп рахмет!
СУ
Самал Усербаева
Көлік кең Өте таза балаларымыз риза болды шағын мектеп оқушыларына әбден ыңғайлы екен Alsaue service компанияға Рахмет жүргізуші шыдамды адам тасымалдау да жоғары деңгейлі деп айтуға болады
Кымбат Имангазинова
Коп рахмет.Сервис жогаргы денгейде,
Арайлым Шаирова
Керемет сервис
Ayakoz Esbolova
Супер сервис
Kesha Zhaxylykkyzy
Alsaule Service компаниясына үлкен рақмет айтқым келеді. Пассажирлік тасымал өте жоғары деңгейде ұйымдастырылған. Көліктері кең, таза, кондиционері жақсы жұмыс істейді. Жүргізушілері мәдениетті, жолды жақсы біледі және қауіпсіздікке мән береді. Уақыты дәл, бағасы да қолжетімді. Болашақта да осы компанияның қызметін қолдана беретін боламын. Ұсынамын!
AE
Alexander Egai
Очень хороший сервис! Всегда чистый салон, вежливый и, самое главное, пунктуальный водитель. Нас обслуживал водитель Ерлан на золотом автобусе. Респект ему! В следующий раз только к ним. P.S. Мы даже предоплату не вносили, а нас и встретили и проводили.
LK
L. Kurmanalievvaa
Өте керемет! Барлық жол бойында жауапкершілікпен қарағандарыңыз үшін шын жүректен алғыс айтамыз!
Akbayan Kerimbekova
Alsaule Service автобус тасымалдау қызметіне үлкен алғыс білдіремін. Компаниямен жұмыс істеген уақыт ішінде өздерін өте жауапты, кәсіби және сенімді серіктес ретінде көрсетті. Автобустар таза, жайлы, техникалық жағдайы жақсы. Жүргізушілері сыпайы, тәртіпті және уақытты қатаң сақтайды, бұл әсіресе балалар тасымалында аса маңызды. Компанияның ұйымдастыру деңгейі мен клиенттерге деген құрметі қуантады. Байланысқа тез шығады, барлық сұрақтар жедел шешіледі. Alsaule Service-ке зор ризашылығымды білдіремін және сапалы автобус тасымалдау қажет болған барлық ұйымдарға сеніммен ұсынамын.
A.
A1а .
Жүргізушілері сыпайы, уақытылы келді, салон таза — бәрі ұнады😍👍🏻
СБ
Сымбат Бердибаева
Жақсы уақытында келеді.Балаларды тасымалдауға қашанннан осы кісілерге жазамыз
Aidoka 💋
Жоғарғы деңгейдегі қызмет көрсету сервисі үшін рақмет!
Alikhan Armanuly
Қаланы студенттермен аралаттық. Өте жақсы уақытылы жеткізіп отырды👍🏻
AT
Aidana Taskyn
Сервис өте жақсы, жүргізуші ағайлар машинаны жақсы айдайды. Мектептен үнемі тапсырыс береміз. Жайлы барып жайлы келеміз.🙌көп рақмет
Diana Asubek
Постоянно пользуемся услугами этой компании всё на высшем уровне! Руководство всегда на связи, всё под контролем, идут навстречу клиентам и делают максимум для комфортной поездки. Водители профессиональные, вежливые и пунктуальные. Всегда приятно работать с командой, которая ценит своих клиентов! Рекомендую
NZ
Nurbol Zhailygaliyev
Өте керемет болды. Автобус комфортный іші жақсы, таза, водитель аға ақ-көңіл, аман-есен апарып әкелді🙌👍
Лана Алтынбаева
Хорошие автобусы, чистые, предоставили все во время, водители хорошие!
Айжан
Отличная компания, автобусы чистые, персонал отзывчивый . Четвёртый год заказываем автобусы, для поездок. Всегда вовремя в назначенное время.
OK
Olga Khil
Давно сотрудничаем! Отличные цены, отшичный сервис!
Z A
Это лучшая компания. Пользуюсь уже пару лет их услугами,всегда всё четко,вежливо и вовремя! Трансфер всегда чистый👍 на месте за час стоит уже) Если нужно детей повезти на природу,в цирк куда угодно) я всегда обращаюсь к ним😌
Alisher Raiymkul
Бұл кісілермен жұмыс істеп келе жатқаныма 5 жыл болды. Талай жерге бардық. Мыңдаған км жүрдік. Лагерьде балаларды тасуға осы кісілермен жүретінбіз. Бір жаздың өзінде 6000ға жуық балаларды таситынбыз. 14 күнде 10 шақты направление, тау, тас, қала орталығы, аэропорт. Форс мажорный ситуациялар көп болатын, сол кезде үлкен түсіністікпен қарайтын. Жүргізушілер қарапайым, жаздың ыстық күні салқын суларымен бөлісетін. Тауға шыққанда қуырдаққа шақыратын. Рахмет, ағалар, оқып отырсаңыздар! ✊🏻
kK
kapustakz Kapusta
Занимаюсь мероприятиями. Уже много раз работаю с Есмуратом. Всегда быстро, безопасно. Подберет транспорт. И стоимость приятная. А главное, всегда спокойна -за перевозку людей! Так держать!
Светлана Кулешова
Добрый вечер. Сегодня наша школа воспользовалась услугами этой компании. Автобус комфортабельный, чистый. Водитель вежливый, внимательный. Спасибо компании. Теперь будем обращаться только к ним.
Мейрбек Бозанбай
SDU университетімен 3 жыл бойы жұмыс істеп келеді. Сервис 10/10🔥
Gazym Kabdenov
Бүгін оқушыларымды байқауға апардым. Өте жақсы барып қайттық, автобус іші тап-таза, жүргізуші өте пунктуальный екен бізден бұрын ерте барып алған ғой. Ата-аналар да, оқушылар да ризамыз, біз енді постоянный клиентпіз ғой 👍👍👍👍👍👍👍
HS
Hamit Satayev
Бәрі керемет!!! Лучшее обслуживание⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aruna Zhambylovna
Спасибо за услугу перевозки пассажиров, безопасно с комфортом и всегда во время. Отличные опытные водители и всегда хорошие автобусы, работаем вместе на протяжении 4 лет всегда все прекрасно. Большая часть студентов Sdu выбирают именно этот ТОО, еще раз спасибо ❤️
Asel Umbetalieva
Үлкен рахмет айтқым келеді .Автобус келіскен уақытында еш кешікпей келеді өз басым осы автобустармен 5-6 жерге барып қайттық іші таза ,жүргізушілері мейірімді.Әсіресе Есмурат деген жігітке мың алғыс звандап айтсаң болды керемет жауап беріп ,айтқан үәдесінде тұрып автобустарды жібереді.Көке болсын,құдалық болсын,алыс жол болсын еш уайымдамай келісе берсеңіздер болады.Сіздерге көп рақмет тоқтамай жүре беріңіздер✊✊.
Бибигуль Сыздыкова
Хочу выразить огромную благодарность компании за высокий уровень сервиса и надежность! Пользовались их услугами для развозки сотрудников, организации тур-поездок и сопровождения детей – каждый раз всё проходило на высшем уровне. Автобусы всегда чистые, комфортные, технически исправные. Водители – профессиональные, вежливые, пунктуальные, внимательно относятся к пассажирам, особенно к детям. Организация маршрутов продуманная, всё четко по времени, без задержек. Очень приятно, что компания заботится о безопасности и комфорте, что особенно важно, когда речь идёт о детях и больших группах людей. Сотрудничество оставило только положительные впечатления. Рекомендую эту компанию всем, кто ищет надежного партнера для перевозок, экскурсий, мероприятий и любых поездок!
arinallia
благодарю за комфортную и безопасную поездку!
Dinaaa ~~~
Очень довольна поездкой! Автобус чистый и комфортный, а водитель вежливый и внимательный. Спасибо за приятную поездку!
БА
Байбек Ануарбек
Всем привет!хочу всем порекомендовать данную компанию! Молодцы мастера своего дела!приятные открытые люди)поездка прошла комфортно! Водитель очень вежливый
КМ
Кулбадан Мустафина
Өте керемет компания!рахмет айткым келеди!жумыстарынызга табыс тілеймін!
КС
Кымбат Саметова
Хочу выразить благодарность за работу пассажирских автобусов. Машины чистые, ухоженные, в салоне приятно находиться. Водители вежливые, аккуратно ведут транспорт, всегда соблюдают правила дорожного движения. . Спасибо за ответственное отношение к пассажирам и за то, что делаете дорогу безопасной и приятной!
Нурсулу Кадирбекова
«Пользовался услугами компании Alsaule Service для поездки в другой город. Очень понравился комфортный транспорт, водители вежливые и внимательные, всё вовремя. Буду обращаться ещё, рекомендую!»
Marzhan Kydiarbekovna
«Хочу выразить благодарность компании Alsaule Service за качественные пассажирские перевозки. Ездила несколько раз – автобусы всегда чистые, удобные сиденья, кондиционер работает. Водители аккуратные, соблюдают правила, едешь спокойно и безопасно. Цены приемлемые, расписание удобное. Очень довольна сервисом, обязательно буду пользоваться снова и советую другим!»
К
Куаныш
Добрый вечер!Отличное вождение и комфорт ! Чистота салона автомобилей! Безопасность пассажиров нп первом месте! Всем рекомендую пользоваться услугой этой компании
MU
Marlen Umirbev
Колсай очень хорошо сьездили водитель окуратный 👍👍 Транспорт чистый внутри 🤘🏻👍
Diyas Ashimov
Бағасы қолжетімді болғанымен, қызмет деңгейі жоғары. Қарапайым халық үшін өте тиімді деп ойлаймын. Әсіресе студенттерге. Өздерінен бір хабар алып көріңіздер.👍🏻
Нематилла Бауыржан
Керемет екен👍👍
NN
Nur Nur
⸻ Автобустары таза әрі кең екен, жолда ешқандай қолайсыздық сезілмейді. Осындай сапалы қызмет көрсетіп жүргендеріңізге рақмет!